Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(Azu @ 2013 07 23, 17:59)
Man nuo Paleo truputi sumazejo kuno temperatura  0,5-1 laipsniu.  Ir nuo zaliavalgystes taip buvo (zaliavalgystes metu as nevalgiau jokiu gliuteino turinciu produktu) . Idomu cia galetu buti simptomas , kad mano organizmas netoleruoja gliuteino ?  g.gif

o kokia ji nuolat būdavo ir kokia yra dabar?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 19:17)
o kokia ji nuolat būdavo ir kokia yra dabar?

Budavo netoli 37, o dabar 36 .
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 07 23, 19:22)
Budavo netoli 37, o dabar 36 .

aišku. O skydliaukės bėdų turi?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 19:39)
aišku. O skydliaukės bėdų turi?

Lyg ir ne
Atsakyti
šiaip už kūno temp. skydliaukė atsako...
O kaip miegi?
Atsakyti
apejau dvi parduotuves - niekas neturi kalafijoro.. teks daryt is puses. bus maza picuke rolleyes.gif
Atsakyti
perskaiciau apie temperature ir prisiminiau savo istorija

nusipirkau as nauja ta cypsinti termometra. parsinesu, pasimatuoju tem. 35.9 (buvo fareingeitais). matuoju antra, trecia kart. nu ne ka daugiau jis man rodo. varau atgal I vaistine ir sakau, noriu grazint, nes nesamones rodo. priima atgal. as tada nusiperku toki kaip senais laikas. gristu, matuojuos. vel tas pats. jau namiskiu yra, jie buna man kontroliniais matavimais. visiems normali tem. o as kaip koks lavonas vos 36 datraukiu.
tai va tokia istorija su termometrais gavosi.
Atsakyti
Aš jau namie, bet tik trumpam, rytoj ryte vėl važiuosiu į ligoninę.
Lašina vaistus, tame tarpe ir antibus, na, bet ką padarysi. Operaciją planuojama kitą savaitę. Šiandien nieko burnoje neturėjau, visiškas badas kelias dienas us. Bet ir nenoriu valgyti smile.gif
Skausmą apmalšino tik suleidę stiprius vaistus
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 23, 20:38)
Aš jau namie, bet tik trumpam, rytoj ryte vėl važiuosiu į ligoninę.
Lašina vaistus, tame tarpe ir antibus, na, bet ką padarysi. Operaciją planuojama kitą savaitę. Šiandien nieko burnoje neturėjau, visiškas badas kelias dienas us. Bet ir nenoriu valgyti  smile.gif
Skausmą apmalšino tik suleidę stiprius vaistus

Kustuce, stiprybės 4u.gif
Neskaičiau keletą psl., tai vis dėlto atsidūrei ligoninėje.
Jei neišvengiama operacija, tai jos tikrai nebijok, greitai viskas sugyja ir paskui gali viską valgyti thumbup.gif
Geras dalykas - po operacijos negalėsi iškart valgyti, be to, ir noro nebus, tai kelis kg iškart numesi.
Dabar pasižiūrėjau iš 3 skylučių liko tik 1 ir tai atrodo lyg katės mažas įdrėskimas.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 16:36)

Mano mama per žinias išgirdus kad anot žurnalisto "60ties metų senolė" pateko į įvykį irgi nemaloniai pasijuto. Jai virš 60, ir atrodo tikrai ne senole. Bet čia greičiausiai jauno ir nepatyrusio žurnalisto klaida atsivėrė.  biggrin.gif
UuuuPssss  tongue.gif

Mano mama irgi baisiausiai pasipiktinus buvo biggrin.gif Kartais vis atsimena smile.gif

Kustuce, laikykis unsure.gif

Merginos, pasakykit, ar taip gali būt. Jau anksčiau rašiau, kad lyg pulsas padidėjęs. Kaip pajaučiau tą "padidėjusį pulsą" iškart pasimatavau, nu ir ką - ir pulsas, ir spaudimas idealiai. Ar gali taip būt, kad čia skydliaukė durniuoja? Prasidėjo maždaug tada, kai mečiau gert kontraceptines (gėriau pusę metų).
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 13:36)

Papildyta:
Tiesa, Sedindriuke, kukuliukai su koksais nerealūs  thumbup.gif Ačiū už tokį keistai paprastą receptą. Žadu išbandyti ryt poryt šiom dienom.

ačiū ačiū smile.gif pamenu jie kaip tikrai kokosiniai sausainiai ėjo į trasą... niiaaammm

QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 17:11)
Uzsisakiau is iHerb.com betaine HCL ir dar pora papildu ir pastas pareikalavo uzmuitint bei pateike 55 Lt saskaita  blink.gif  schmoll.gif wtf  gun_rifle.gif

viršijai sumą tikriausiai, kurios neapmuitina.. ? berods 75LT
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 23, 21:07)
Merginos, pasakykit, ar taip gali būt. Jau anksčiau rašiau, kad lyg pulsas padidėjęs. Kaip pajaučiau tą "padidėjusį pulsą" iškart pasimatavau, nu ir ką - ir pulsas, ir spaudimas idealiai. Ar gali taip būt, kad čia skydliaukė durniuoja? Prasidėjo maždaug tada, kai mečiau gert kontraceptines (gėriau pusę metų).

Žinok man irgi tas pats vienu metu buvo. Nu jaučiu tarsi širdis permušinėtų ar labai tankiai plaktų. Pasimatuoju spaudimą - tobulas. Taip ir nesupratau, kodėl man jautėsi tas pulsavimas. Bet man čia buvo prieš kokius dvejus metus, pačioje paleo pradžioje, po to mečiau visus grūdus, vaisius (nes buvau išsigandusi, kad čia man kokios širdies problemos, kadangi giminėj yra polinkis) ir susitvarkė. Kažkada neseniai skaičiau paaiškinimą, kodėl kartais jaučiam širdies pulsavimą, bet dabar nors užmušk, nepamenu, kodėl.
Atsakyti