Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

as snd butinai nueisiu anksciau meigot(jei tik anksciau is darbo iseisiu, pagaminsiu ne nakti, suesiu visa tai ir atsigulsiu) unsure.gif
skamba nerealiai... jau gera savaite einu meigot 12... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 17:06)
buvo pasakyta, kad moteriai geriausias yra 20-cia metu vyresnis vyras, nes toks jau uzdirba ir yra gyvenimo mates  hihihi.gif  zodziu geriausia buti barakuda  tongue.gif

LumiLumi, tikiuosi jie tik gaudė ant žodžių, tipo tyrinėjo ar rimtai pasiruošę esat(nors ir tai nepateisinama). Nes jei tai buvo rimti klausimai/komentarai - tai gyva bėda tada tiems mokytojams.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 16:12)
Taigi, jei tu gulbė, gausi gulbiną, o jei višta- gaidį .  mirksiukas.gif

Mums diziausias isbandymas buvo mano liga, tai jei vyras nepapuste pentinu ir nepabego tai tikrai ne gaidys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 15:12)
... Yra vyrai - gaidžiai (kuriem reik daug vištų) ir yra ištikimi gulbinai. Taigi, jei tu gulbė, gausi gulbiną, o jei višta - gaidį .  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos nepaspringau grauziama morka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 16:30)
LumiLumi, tikiuosi jie tik gaudė ant žodžių, tipo tyrinėjo ar rimtai pasiruošę esat(nors ir tai nepateisinama). Nes jei tai buvo rimti klausimai/komentarai - tai gyva bėda tada tiems mokytojams.

As tai neimu i galva, bet jis labai rimtai pabreze, kad studijuoja seimotyra ir daug apsiskaites. Bet kai per bendras paskaitas pareiskia, kad isimyleti svetima vyra/moteri yra dievo dziaugsmas ir nieko blogo (bet reikia baisiai daug melstis) tai pasidaro aisku kas cia per dundukai. As tik galvoju ka cia reikes suraityti kunigui kai paklaus ko ismokome ir ka naujo suzinojome. Ai, bet nors pasijuokem su MB ir dar iki dabar pakrizenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 23, 15:13)
as snd  butinai nueisiu anksciau meigot(jei tik anksciau is darbo iseisiu, pagaminsiu ne nakti, suesiu visa tai ir atsigulsiu) unsure.gif
skamba nerealiai... jau gera savaite einu meigot 12...  doh.gif
as valgysiu apie 6val, pries 10 busiu lovoj, rytoj kelsiuosi apie 7:30, o valgysiu apie 10val.
pietum-vakarienei valgysiu vistos krutinele (vakar vista kepiau, kulsis ir sparnus vakar sudorojom), pasigaminsiu ale padaziuko is grybu ir svogunu ir kalafioru kus kus (sitas tai niekada neatsibos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 23 liepos 2013 - 16:52
QUOTE(jautiena @ 2013 07 23, 16:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vos nepaspringau grauziama morka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O as turiu raw sokolado, tai nugrudau i giliausia kampa, jauciu ir as morka grausiu, nes skaitau labai nuobodzius straipsnius su daug keiksmazodziu (taip vadinu sudetingus terminus) ir man dar studiju laikais nuo tokio darbo uzeidavo beprotiski cravings. Ir viena akim SM ziurineju, tipo psichologine saviguoda. Ir kyla noras eiti grindis plauti, tvarkytis, skalbtis, kad tik pamarinuoti laika, aisku negerai, nes po to plaukus nusirauciau.
Ir dar verdami sonkauliai baisiai kvepia, ech kancia.
Atsakyti
as darysiu pica is to kuskuso, su darzovem.

atsibodi ir man darbe..noriu namo unsure.gif
Atsakyti
Oi tai man su savo jaunikliu isvis sleptis reikia lotuliukas.gif as cia apie vyra biggrin.gif

Tie kukuliukai viliojanciai atrodo, bet as bijau vel su kokosu prasidet unsure.gif vakarienes dar nevalgiau ir turbut nevalgysiu, nes pietus buvo tik 3 val.
Atsakyti
Man nuo Paleo truputi sumazejo kuno temperatura 0,5-1 laipsniu. Ir nuo zaliavalgystes taip buvo (zaliavalgystes metu as nevalgiau jokiu gliuteino turinciu produktu) . Idomu cia galetu buti simptomas , kad mano organizmas netoleruoja gliuteino ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 17:40)
Mums diziausias isbandymas buvo mano liga, tai jei vyras nepapuste pentinu ir nepabego tai tikrai ne gaidys  lotuliukas.gif

na tai akivaizdu, puikiai atlaikė išbandymą.
Atsakyti
Uzsisakiau is iHerb.com betaine HCL ir dar pora papildu ir pastas pareikalavo uzmuitint bei pateike 55 Lt saskaita blink.gif schmoll.gif wtf gun_rifle.gif
Atsakyti