Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba X, angl. Paleo, Primal

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 13:14)
nė kiek, perėjom abu su vyru, iš karto, o kai pasijautė poveikis, tai ir nebetraukė ant to maisto, kurio atsisakiau. Vyras  paslapčia dar pasiramstydavo sausainiais, (kaip vėliau prisipažino),  į miestą nuvykęs, kokį pusmetį.
Tik vaikai dar duonos parsitempdavo, bet dabar  tik jaunėlė likusi, o ji pasirinko valgyt kaip mes, net neturėdama problemų-pasiskaitė, pasikaustė žiniomis ir jau draugams patarinėja biggrin.gif arba  mėgina išsiaiškinti  kokie disbalansai galėtų  būti vienam ar kitam

o aš atvirkščiai, pagyvenus moteriškė, o einu, dainuoju savyje ir šokinėju kaip jauniklė  blush2.gif
Sulauksi ir tu geresnių dienų, ne iš karto, bet sulauksi.
Žiū, kustucė dejavo, kad ji badaus prie trijų valgymų  lotuliukas.gif neištemps be užkandžiavimų .

tikiu kad pavyks!
aciu uz palakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 23, 14:14)
o aš atvirkščiai, pagyvenus moteriškė, o einu, dainuoju savyje ir šokinėju kaip jauniklė  blush2.gif

tai kad ir atrodai kaip jauniklė smile.gif Mano mamai 56-eri eina ir aš kažkada neatsargiai pasakiau, jog gydytoja pagyvenusi moteriškė, tai mama puolė ginti, kad gydytoja jos metų buvo. Ups doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 22, 22:34)
Lumi-Lumi, ar jūs Vilniuje paskaitas turite? Mums labai patiko, nusprendėm kad galėtų ir dar daugiau jų būti.  4u.gif

Ne, mes Kaune, seimos centre man patiko, bet katechezes mokykloje tai patylesiu, ten du tokie idomus asmenys smegenis bande isplauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 14:32)
tai kad ir atrodai kaip jauniklė smile.gif

tai tarp jūsų, jauniklių, pakliuvusi ir atjaunėjau mirksiukas.gif o iki tavo mamos metų man labai mažai betrūksta, džiaugiuosi kad tai neslegia fiziškai, o 50+metės draugės jau ligų maišai ir tablečių vartotojos. Deja, jos manęs negirdi. Yra kaip yra, nieko negalima padaryti.
Atsakyti
As siandien pas siuveja nulekiau sukneles pasimatuoti ir jauciu, kad kiek laisvesne pasidarius, nu velnias galvoju, butu grazu jei kabotu...
Parlekus sulapnojau gabala anties, pora avokadu ir sauja melyniu. Nusipirkau jautienos sonkauliu, vakare patroskinsiu su darzovem.
Siandien jau pakeliu rankas biggrin.gif tik jauciu protarpiais raumuo nugaroje trukcioja, matyt irkluodama sujudinau koki zidinuka stubure, ai velniop, ka padarysi.
Tasa, pamatysi, viskas bus gerai. Man irgi galunes saldavo, dabar nebe, galiu ir basa lakstyt po namus, o anksciau dairydavausi vilnoniu kojiniu.
Beje, kazkuri raset, kad vaikas keiksnoja saldumynu skyriu, tai man panasiai, praeidama galvoju oho kiek s... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 10:52)
Tai kad žinok aš normalus žmogus, o žmonėms būdingas smalsumas. Nesu ragavusi tų kukurūzų ant kotelio, galvoju, reiktų paragauti, nes kai pasibaigs mano Whole30, neberasiu aš jų pirkti. Bet ne dėl to, kad reiktų atsivalgyti už tą Whole30 mėnesį iš anksto. Na, ir nesimaitinu aš grynai paleo dabar.  Tai raw grikių vieną dieną, tai fetos sūrio gabaliuką kitą. Kai taip valgau, negaliu sakyti, jog tai paleo. O per Whole30 mėnesį tokių nukrypimų nepasitaikys ir tiek smile.gif

Man panašiai - vis kažkas pasipainioja, tai serbentų tėvai atvežė, obuolių, agrasrų ir skanauju visko.
Kukurūzo irgi niekad nesu bandžius. Ir keptų kaštanų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 23, 12:47)
Nebuvo  g.gif  Nu rimtai, nebuvo. Visą laiką buvau soti, pavalgius, valgiau skaniai, jaučiausi gerai,

drinks_cheers.gif man tas pats. As pradejau nuo Dukano -ten salygos ziauresnes biggrin.gif -jokio riebalo, darzoves geriausiu atveju kas antra diena, o siaip baltymai...ir tai laikiaus kuri laika, bet ziauriai trukdavo darzoviu kasdien...tad kai atradau Paleo, man sirdis atsigavo thumbup.gif biggrin.gif ir darzoves ir riebalas biggrin.gif svarbiausia man buvo -kad esu soti ir krenta svoris. Man daugiau nieko nereikejo smile.gif na o dabar matau, kad tai sveika mityba tiesiog, kovojanti pries daugeli ligu, tad ir nebezadu grist prie ankstesnes, nors ir pasieksiu savo norima svori. Jau net minciu nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 23 liepos 2013 - 14:27
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 23, 12:41)
Pagaliau siek tiek geriau jauciuos - nuo badavimo ir tik kokosu aliejaus valgymo po saukstuka neskauda nei pilvo, nei pucia, nei duria apacioj ten. Turbut ne sultinys mano sugedes buvo, bet man jis tiesiog netiko.

Sveika, atrodo netyčia prascrolinau nepastebėjus kad tu badauji. Tikiuosi išsigydisi visas negalias. Man irgi dabartinis laikotarpis skirtas sveikatos tyrimams bus. 4u.gif

QUOTE(Elata @ 2013 07 23, 14:32)
tai kad ir atrodai kaip jauniklė smile.gif Mano mamai 56-eri eina ir aš kažkada neatsargiai pasakiau, jog gydytoja pagyvenusi moteriškė, tai mama puolė ginti, kad gydytoja jos metų buvo. Ups  doh.gif  biggrin.gif

Mano mama per žinias išgirdus kad anot žurnalisto "60ties metų senolė" pateko į įvykį irgi nemaloniai pasijuto. Jai virš 60, ir atrodo tikrai ne senole. Bet čia greičiausiai jauno ir nepatyrusio žurnalisto klaida atsivėrė. biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 14:52)
Ne, mes Kaune, seimos centre man patiko, bet katechezes mokykloje tai patylesiu, ten du tokie idomus asmenys smegenis bande isplauti biggrin.gif

UuuuPssss tongue.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 07 23, 15:23)
drinks_cheers.gif man tas pats.
thumbup.gif

Papildyta:
Tiesa, Sedindriuke, kukuliukai su koksais nerealūs thumbup.gif Ačiū už tokį keistai paprastą receptą. Žadu išbandyti ryt poryt šiom dienom.
Atsakyti
visgi įdomus žmogaus organizmas. va mano a.a. mama buvo ligų maišas, saujomis tabletes rijo...kol vieną daieną nesužinojo paie vegetarizmą, organizmo valymus ir pan. Pradėjo keisti gyvenimo būdą, ilgainiui tapo vegane netgi ir nebesirgo visiškai, nebegėrė jokių tablečių, susitvarkė visokie nervai ir pan. Tai kaip tai suprast? Vadinasi - kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 23, 14:36)
Tiesa, Sedindriuke, kukuliukai su koksais nerealūs  thumbup.gif Ačiū už tokį keistai paprastą receptą. Žadu išbandyti ryt poryt šiom dienom.

Kokie kukuliukai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 07 23, 15:53)
visgi įdomus žmogaus organizmas. va mano a.a. mama buvo ligų maišas, saujomis tabletes rijo...kol vieną daieną nesužinojo paie vegetarizmą, organizmo valymus ir pan. Pradėjo keisti gyvenimo būdą, ilgainiui tapo vegane netgi ir nebesirgo visiškai, nebegėrė jokių tablečių, susitvarkė visokie nervai ir pan. Tai kaip tai suprast? Vadinasi - kiekvienam savo.

pažįstu vieną moterį kuri nuo vėžio taip pat su veganizmu ir žaliavalgyste gydosi ir jos sveikata gerėja.

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 15:54)
Kokie kukuliukai?  bigsmile.gif

Aš dažnai facebooke, tai naujienas greitai užmatau - kukuliukukuliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 23, 14:52)

Nepamenu, kur konkrečiai Kaune, bet mano puskė su vyru irgi lankė tas paskaitas, tai sakė, dieve dieve, kaskart nuėję jaučiamės kaip visiški nusidėjeliai, neduokdie sužinos, kad kasdien į bažnyčią neinam, tai matyt visai išvis iš paskaitos biggrin.gif

Pur-pur, kukuliukai tikrai nerealūs! Aš irgi jau puse kojos pakeliui į parduotuvę kokoso drožlių pirkti biggrin.gif
O dėl tų metų, tai pas mano mamą darbe buvo toks kolega, kuris būdamas 25-erių visai rimtai visiems aiškino, kad jis iki 50 metų pagyvens, o po to tai koks jau ten gyvenimas, senatvė visiška biggrin.gif Jam jau senai virš 50, o jis dar tebegyvena ir ten pat tebedirba, ir vis dar nevedęs ir matyt vis dar geresnių laikų laukia biggrin.gif
Atsakyti