Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 30, 19:26)
Bet juk parkuojantis galima užvažiuot ant linijos, svarbu, kad baigus manevrą ant linijos nestovėtų 4u.gif

norėjau paklausti, kaip neįvažiuoti per giliai ir neužlipti ant galinės linijos, nejaučiu kiek reikia stumti atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 07 30, 21:36)
norėjau paklausti, kaip neįvažiuoti per giliai ir neužlipti ant galinės linijos, nejaučiu kiek reikia stumti atgal  blush2.gif

Ant statmeno tai sustot reik, kai mašinos priekis su gairelėm priekinėm susilygina daugmaž. Bet čia irgi matyt dar nuo mašinos priklauso. O įstrižas, tai labai reik žiūrėt į dešinį veidroduką, ten linija trumpesnė gaunas už kairę, o nuo mašinos priekio iki gairelės ~1 m atstumas turi būt. Čia dar irgi nuo mašinos priklauso.

Gal kas tiksliau žinos smile.gif
Atsakyti
Būtent, pagal priekį orientuotis reik. Aš kartu ir į veidrodėlius pažiūriu. Parkuojantis juos nuleidžiu, kad matyčiau galinius ratus, tai ir ta galinė linija matosi.
Atsakyti
Tai reikia orentuotis pagal tą pagrindinę kampinę gairelę taip? g.gif
Atsakyti
niekaip negaliu iveikt vairavimo baimes, pamokos jau beveik baigesi, pagal instruktoriu as vairuoju neblogai tik reikia praktikos..
taip noriu su vyru ir M raide vazinet kad tik maziau reiktu tu papildomu pirktis bet vos tik pagalvojus kad uz vairo sedesiu as ir salia nebus instruktoriaus su savais pedalais mane suparalyzuoja ohmy.gif
neisivaizduoju kaip man ta baime iveikt, kaip jus merginos ja iveikiat? blush2.gif
Atsakyti
Tai nereikia su vyru iškart pult į miestą vidury dienos mirksiukas.gif Aš su vyru pradėdavau 20:30 - 21:00, kai jau mašinų tikrai mažai. Jis parinkdavo man maršrutą, kur beveik visą laiką tiesiai, ne pagrindiniais keliais, mažai žmonių ir vilkdavaus ant 30 - 40 km/h. Aišku, vistiek baisu buvo, kojos drebėjo ir karštis mušdavo biggrin.gif Po to, jau kai apsipratau su sava mašina, pradėjom kitom gatvėm važiuot ir pan. Ir visada pas mus galioja taisyklė, jei man bus per sunku, išsigąsiu, blogai pasijusiu, pervargsiu ar dar kas nors, tai įsijungiu avarinius ir mes susikeičiam.
Atsakyti
Aš su tokiu klausimu, per kiek laiko įmanoma išsilaikyti teises? rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką, nesėkmingas man egzaminas buvo biggrin.gif Ir viskas per nervus. Koja kairė drebėt pradėjo vis ant sankabos uždėjus ir nieko padaryt neišėjo. Nulaikyt nėjo. Matyt dabar greičiau su nervais tvarkytis mokytis reik, o ne vairuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 07 31, 11:36)
Aš su tokiu klausimu, per kiek laiko įmanoma išsilaikyti teises?  rolleyes.gif

Labai priklauso nuo Tavo pačios įgūdžių smile.gif Teoriją jei eksternu mokaisi, tai greit gali išmokt pasisprendus bilietus internete. Mokyklose apie mėnesį teorijos pamokos trunka. Na o paskui praktika. Privalomi 15 važinėjimų. Tai jei po kokius 3 paimsi per savaitę tai apie pusantro mėnesio. Kadangi važiavimai prasideda kai būna praeitos svarbiausios temos, tai tam apie pusės mėnesio reikia smile.gif Tai jei viskas labai sklandžiai 2 mėnesių gali ir užtekt. Žinoma, jei rasi kur greičiau gali privalomas pamokas pravažinėti tai gali ir greičiau susisukti. smile.gif Bet ne visai optimistišku atveju gali prireikt ir 3 mėnesių ir dar daugiau, jei su egzaminais nesiseks, nes eilės laikančių ir tarpai tarp egzaminų paskui būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 07 31, 13:15)
Labai priklauso nuo Tavo pačios įgūdžių smile.gif Teoriją jei eksternu mokaisi, tai greit gali išmokt pasisprendus bilietus internete. Mokyklose apie mėnesį teorijos pamokos trunka. Na o paskui praktika. Privalomi 15 važinėjimų. Tai jei po kokius 3 paimsi per savaitę tai apie pusantro mėnesio. Kadangi važiavimai prasideda kai būna praeitos svarbiausios temos, tai tam apie pusės mėnesio reikia smile.gif Tai jei viskas labai sklandžiai 2 mėnesių gali ir užtekt. Žinoma, jei rasi kur greičiau gali privalomas pamokas pravažinėti tai gali ir greičiau susisukti. smile.gif Bet ne visai optimistišku atveju gali prireikt ir 3 mėnesių ir dar daugiau, jei su egzaminais nesiseks, nes eilės laikančių ir tarpai tarp egzaminų paskui būna smile.gif

Ačiū 4u.gif vat aš ir galvoju kaip geriau, ar teoriją mokytis vairavimo mokykloj ar eksternu g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 07 31, 14:35)
Ačiū  4u.gif  vat aš ir galvoju kaip geriau, ar teoriją mokytis vairavimo mokykloj ar eksternu  g.gif

na as asmeniskai uz jei tik yra galimybe mokytis mokykloj 4u.gif
Atsakyti
Seniai seniai mokiaus teoriją mokykloj (Auto ABC). Tai ateidavo į paskaitą ir skaitydavo tą knygutę doh.gif Papildomai gal vieną ar du filmukus, kurie youtubėj yra įkelti, parodė. Ir viskas. Buvau labai pikta, kad skaityt pati moku, o pinigai juk į priekį sumokami gun_bandana.gif:
Šiais metais pati perskaičiau knygutę, pasisprendžiau testus ir be problemų iš pirmo karto išsilaikiau tą teoriją.
Atsakyti