Aš jungiu antrą Bet Regitroj tik pasako, kad būtina įsibėgėt bent iki 30 km/h, pavarų nesako
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 30, 07:01)
Aš jungiu antrą Bet Regitroj tik pasako, kad būtina įsibėgėt bent iki 30 km/h, pavarų nesako
ir su antra pasiekus greitį stabdai išmynus sankabą taip? tada laisvą ir manevras baigtas?
Tada stabdis ir sankaba ir stabdis. Kiek žinau, ant laisvos riedėjimas Regitroj apskritai nepriimtinas Laisva tada, kai stovi. Gal bus daugiau žinančių, pataisys mane.
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 30, 11:18)
Tada stabdis ir sankaba ir stabdis. Kiek žinau, ant laisvos riedėjimas Regitroj apskritai nepriimtinas Laisva tada, kai stovi. Gal bus daugiau žinančių, pataisys mane.
Sankaba ir stabdį pristabdai, bet neužspaudi, tada atleidi stabdį ir dariedi.
O aš mergaitės ir antrą kartą neišlaikiau, niekaip ant Romainių kalno neužkilau
Supratau dabar dėl tos laisvos. Man kažkaip gaunas sustot taip, kad riedėt jau nebereik
Užjaučiu dėl egzo O kaip suprast neužkilai ant kalno? Riedėt atgal pradėjai? Net negalvojau, kad kalnai dar gali egzui pamaišyt
Aš į tą kalną pradedu su 3 pavara važiuot, paskui persijungiu 2 ir gazas vos ne iki dugno. O jei reik žemyn, tai ant 2 pavaros ir stabdau daaaaaug. Žinau, kad negerai daug stabdyt, bet ten tokia nenormali vieta
Užjaučiu dėl egzo O kaip suprast neužkilai ant kalno? Riedėt atgal pradėjai? Net negalvojau, kad kalnai dar gali egzui pamaišyt
Aš į tą kalną pradedu su 3 pavara važiuot, paskui persijungiu 2 ir gazas vos ne iki dugno. O jei reik žemyn, tai ant 2 pavaros ir stabdau daaaaaug. Žinau, kad negerai daug stabdyt, bet ten tokia nenormali vieta
QUOTE(the-spark @ 2013 07 30, 18:09)
Keliausiu į mokyklinį ryt. Ir pagalvojau, kad nei karto nevažiavau per pervažą geležinkelio Kaip ten reikia per ją važiuoti? Sustoti, apsidairyti, tada pirmu bėgiu lėtai pravažiuot? Ar užtenka prisistabdyt iki 2 ir įsitikinus iš toliau, kad nieko nėra su antra praredėt ~20 greičiu?
Prie pervažos būna STOP ženklas, vadinasi reikia visiškai sustoti.
QUOTE(Manguste @ 2013 07 30, 19:23)
Prie pervažos būna STOP ženklas, vadinasi reikia visiškai sustoti.
Ačiū už atsakymą O per mokyklinius klausinėja ten tų klausimų prieš važiavimus?
Prieš pervažą būtina sustot ir įsitikint, ar neartėja traukinys (demonstratyviai apsidairyt ), net jei stop nėra. Manęs per mokyklinį nieko neklausinėjo
QUOTE(avyte21 @ 2013 07 30, 15:00)
O aš mergaitės ir antrą kartą neišlaikiau, niekaip ant Romainių kalno neužkilau
kodel neuzkilai? kas atsitiko?
laikykis
QUOTE(Vaanile @ 2013 07 30, 21:07)
Merginos kaip per giliai neįvažiuoti ir neužlipti ant linijos per parkavimąsi, pagal ką orentuojatės?
Bet juk parkuojantis galima užvažiuot ant linijos, svarbu, kad baigus manevrą ant linijos nestovėtų