Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Aš jungiu antrą ax.gif Bet Regitroj tik pasako, kad būtina įsibėgėt bent iki 30 km/h, pavarų nesako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 30, 07:01)
Aš jungiu antrą ax.gif Bet Regitroj tik pasako, kad būtina įsibėgėt bent iki 30 km/h, pavarų nesako 4u.gif

ir su antra pasiekus greitį stabdai išmynus sankabą taip? smile.gif tada laisvą ir manevras baigtas? g.gif
Atsakyti
Tada stabdis ir sankaba ir stabdis. Kiek žinau, ant laisvos riedėjimas Regitroj apskritai nepriimtinas g.gif Laisva tada, kai stovi. Gal bus daugiau žinančių, pataisys mane.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 30, 11:18)
Tada stabdis ir sankaba ir stabdis. Kiek žinau, ant laisvos riedėjimas Regitroj apskritai nepriimtinas g.gif Laisva tada, kai stovi. Gal bus daugiau žinančių, pataisys mane.

Sankaba ir stabdį pristabdai, bet neužspaudi, tada atleidi stabdį ir dariedi.

O aš mergaitės ir antrą kartą neišlaikiau, niekaip ant Romainių kalno neužkilau verysad.gif
Atsakyti
Supratau dabar dėl tos laisvos. Man kažkaip gaunas sustot taip, kad riedėt jau nebereik biggrin.gif
Užjaučiu dėl egzo console.gif O kaip suprast neužkilai ant kalno? g.gif Riedėt atgal pradėjai? Net negalvojau, kad kalnai dar gali egzui pamaišyt doh.gif
Aš į tą kalną pradedu su 3 pavara važiuot, paskui persijungiu 2 ir gazas vos ne iki dugno. O jei reik žemyn, tai ant 2 pavaros ir stabdau daaaaaug. Žinau, kad negerai daug stabdyt, bet ten tokia nenormali vieta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 30 liepos 2013 - 15:24
Keliausiu į mokyklinį ryt. Ir pagalvojau, kad nei karto nevažiavau per pervažą geležinkelio doh.gif Kaip ten reikia per ją važiuoti? Sustoti, apsidairyti, tada pirmu bėgiu lėtai pravažiuot? Ar užtenka prisistabdyt iki 2 ir įsitikinus iš toliau, kad nieko nėra su antra praredėt ~20 greičiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 07 30, 18:09)
Keliausiu į mokyklinį ryt. Ir pagalvojau, kad nei karto nevažiavau per pervažą geležinkelio  doh.gif Kaip ten reikia per ją važiuoti? Sustoti, apsidairyti, tada pirmu bėgiu lėtai pravažiuot? Ar užtenka prisistabdyt iki 2 ir įsitikinus iš toliau, kad nieko nėra su antra praredėt ~20 greičiu?  ax.gif

Prie pervažos būna STOP ženklas, vadinasi reikia visiškai sustoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 07 30, 19:23)
Prie pervažos būna STOP ženklas, vadinasi reikia visiškai sustoti. 4u.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif O per mokyklinius klausinėja ten tų klausimų prieš važiavimus?
Atsakyti
Prieš pervažą būtina sustot ir įsitikint, ar neartėja traukinys (demonstratyviai apsidairyt biggrin.gif), net jei stop nėra. Manęs per mokyklinį nieko neklausinėjo 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip per giliai neįvažiuoti ir neužlipti ant linijos per parkavimąsi, pagal ką orentuojatės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(avyte21 @ 2013 07 30, 15:00)
O aš mergaitės ir antrą kartą neišlaikiau, niekaip ant Romainių kalno neužkilau  verysad.gif

kodel neuzkilai? kas atsitiko?

laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 07 30, 21:07)
Merginos kaip per giliai neįvažiuoti ir neužlipti ant linijos per parkavimąsi, pagal ką orentuojatės? g.gif

Bet juk parkuojantis galima užvažiuot ant linijos, svarbu, kad baigus manevrą ant linijos nestovėtų 4u.gif
Atsakyti