Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Manguste @ 2013 07 24, 12:50)
Sveikos.
Gal žinote, ar 15 važiavimas jau turi būtinai būti mokyklinis egzaminas, ar dar galima imti kelis papildomus ir tada jį laikyti?

As po keliu papildomu laikiau mokyklini. Kadangi informavau iskart, kad pirksiuos, tai leido be problemu.
Atsakyti
as dabar kai laikiau po 4 papildomu vairavima,neislaikiau,tai paskui pravazinejau ir uzskaite kaip papildoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 23, 08:56)
ar instruktorius neisaiskino vaziavimo technikos?

siaip mane irgi erzino sis pratimas, bet ismokus, tapo vienu mylimiausiu, uztat prisiparkavimas lygiagreciai man mirtis, neismokstu niekaip..

aiskino , va ziuri i kairi veidrodeli , paskui i desni ir suki vair aiki galo , jei pasakau nesuprantu vistiek , atsidusta uz mane isvairuoja ir varom i miesta doh.gif
Papildyta:
as planuoju pirkti papildomas 4 pamokas.. daugiau neturiu pinigu..
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 07 24, 13:14)
aiskino , va ziuri i kairi veidrodeli , paskui i desni ir suki vair aiki galo , jei pasakau nesuprantu vistiek , atsidusta uz mane isvairuoja ir varom i miesta  doh.gif
Papildyta:
as planuoju pirkti papildomas 4 pamokas.. daugiau neturiu pinigu..

papildomas imk pas kita instruktoriu-kuris aiskintu kaip masina isvairuoti,o ne kur ziureti ir ka sukti,ir kuris nedarytu nieko uz tave...nes kitaip-ismesti pinigai... g.gif
Atsakyti
o gal kas nors galit padet man ir paaiskint kaip ismokt parkavima lygiagreciai (ta vadinama ,,kisene,,)?
kada susukt vaira pirmakart -suprantu, bet poto kada ji susukt i priesinga puse- visiska mistika..amzinai arba per greit arba per letai ta padarau. pagal ka jus orientuojates? man instruktorius aiskina kad isidemeciau kazkokius taskus ir tada sukciau, bet juk tokiu ,,tasku,, regitros aiksteleje jau nebus..
Atsakyti
O kas yra "kišenė"? Palei bordiūrą ar stačiai 90 laipsnių? Orientuotis reikia pagal gaireles ir sužymėtas linijas, jos bus ir Regitroj mirksiukas.gif Tik reikia turėt omeny, kad mašina, su kuria mokais, ir Regitros mašina gali būti kiek kitokių gabaritų ir į tai irgi reikės atsižvelgt.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 24, 16:46)
O kas yra "kišenė"? Palei bordiūrą ar stačiai 90 laipsnių? Orientuotis reikia pagal gaireles ir sužymėtas linijas, jos bus ir Regitroj mirksiukas.gif Tik reikia turėt omeny, kad mašina, su kuria mokais, ir Regitros mašina gali būti kiek kitokių gabaritų ir į tai irgi reikės atsižvelgt.

tai parkavimasis palei bordiura blush2.gif
o tai kaip jus orientuojates? as pvz vaira iki galo i desine susuku kai tik veidrodelyje pradingsta stulpelis (arba dar orientuojuosi pagal anksciau aprasyta metoda kad vaira susukt iki galo i desine reikia kai stulpelis atsiduria uzpakaliniame mazajame langelyje mazdaug per viduri)
bet va o kada ta vaira reikia susukt atgal, tai yra i kaire?..
Atsakyti
Man su gaireliu paslepimu nesigavo, as vaira atsukinedevau, kai kairiajam veidrodelyje pamatydavau liniju susikirtimo kampa :rolleyes:Pristabdydavau masina tik pamacius ir greit atsukdavau, tada jau ziuredavau tiesuma galines linijos ir masinos galo. Tik va kartais i prieki pavaziuojant likdavo ratai susukti kazkiek doh.gif Instruktorius kai pamate kaip darau ta pratima, sauke, sake nepraeis tau regitroj sitaip ir t.t, tai tada atreziau, kad reikejo vaziuot i aikstele ir mokint kaip reikia, man svarbu pastatau auto nekliudzius liniju, o kokiu budu nesvarbu blush2.gif
Atsakyti
Į dešinę susuku, kai kuoliukas būna trikampiniam lange, tada per kairį veidrodėlį žiūriu, kada pamatysiu linijų susikirtimą ir tada ištiesinu ratus. Tada važiuoju, kol dešinys veidrodėlis susilygina su kuoliuku ir tada susuku į kairę. Ne visad išeina pastatyt, bet kitaip darant dar labiau sugrybauju.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 24, 18:49)
Į dešinę susuku, kai kuoliukas būna trikampiniam lange, tada per kairį veidrodėlį žiūriu, kada pamatysiu linijų susikirtimą ir tada ištiesinu ratus. Tada važiuoju, kol dešinys veidrodėlis susilygina su kuoliuku ir tada susuku į kairę. Ne visad išeina pastatyt, bet kitaip darant dar labiau sugrybauju.

va situo budu ir as mokiaus. Nes su tu gaireliu paslepimu man nepavyko, ypac, kai Regitroj jas perdelioja, viena karta taip, kita kitaip. O liniju susikirtimas niekad nesikeicia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 24, 18:49)

Taip, aš taip pat lygiai taip pat darau thumbup.gif

Oi kad Jūs žinotumėt kaip su instruktoriais man nesiseka. Pirmas jau kaip ankščiau rašiau kažkoks neaiškus buvo. Kitą pasiėmiau, šitas atrodė jau normalus. Bet va antrą, trečią važiavimą ,,bėgius padėjo perjunginėt". Tik aš ranką perjungt, tai jis savo ant manosios. O šiandien sugrybavau, tai ir per koją patapšnojo. O toks geras žmogus pirmą važiavimą pasirodė ir ramus ir savo vietoj.. Ech.. Gal kas turit kokį padorų gerą, ramų instruktorių pasiūlyt? Nes jau liko tik vienas važiavimas, o mokykloj dar vienas instruktorius, tai pas jį užsirašiau paskutinį. Bet papildomų dar reiks ir reiks ir reiks. Jei kas PM brūkšteltumėt būčiau dėkinga labai labai smile.gif
Atsakyti
islaikiau mokyklini vaziavima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti