Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Na, man pats instruktorius pasake, kad arba pirmu, arba antru begiu iveikt ta pratima g.gif ir visad darau su pirmu g.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 09 03, 15:29)
Na, man pats instruktorius pasake, kad arba pirmu, arba antru begiu iveikt ta pratima g.gif ir visad darau su pirmu g.gif

nu nežinau tada.nes gi jau tokiu greičiu važiuojant jei tik pirma pavara tai mašina pati "reikalauja" antros pavaros.pamenu man instruktorius kaip tik sakydavo spaust gazą iškart stipriau, kad pasiekčiau tą greitį ir spėčiau į antrą persijungt..laikant egzaminą taip ir dariau ir buvo gerai.
gal atsiras daugiau merginų, kurios pakomentuotų g.gif
Atsakyti
Na, tada idomu man, kodel sake, kad galiu ir pirma pavara pratima padaryt g.gif reiks intruktoriaus perklaust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ermine @ 2013 09 03, 15:36)
nu nežinau tada.nes gi jau tokiu greičiu važiuojant jei tik pirma pavara tai mašina pati "reikalauja" antros pavaros.pamenu man instruktorius kaip tik sakydavo spaust gazą iškart stipriau, kad pasiekčiau tą greitį ir spėčiau į antrą persijungt..laikant egzaminą taip ir dariau ir buvo gerai.
gal atsiras daugiau merginų, kurios pakomentuotų g.gif

Rekomenduotina persijungt į 2. Dariau šį pratimą perjungdama į 2 4u.gif

Labai gražiai „Regitros“ egzamino pratimai aprašomi čia.
Čia lyg ir pataria nejungti, bet aš nerizikavau...
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 09 03, 14:37)
Na, tada idomu man, kodel sake, kad galiu ir pirma pavara pratima padaryt g.gif reiks intruktoriaus perklaust g.gif

Galima pirmu smile.gif

2 kart laikiau regitroje Kaune. abu kart vaziavau pirmu. Jokios klaidos nezymejo. Islaikiau is antro karto, tai tikrai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 09 03, 15:41)
Galima pirmu  smile.gif

2 kart laikiau regitroje Kaune. abu kart vaziavau pirmu. Jokios klaidos nezymejo. Islaikiau is antro karto, tai tikrai galima smile.gif

jie kažkaip kai pristato tą pratimą, nesako, kuria pavara... Man du skirtingi instruktoriai skirtingai aiškino... Maniškis (kuriuo labiau pasitikiu), sakė, kad REIKIA 2. Kitas -- kad nereikia. Bet...
Remkimės „Regitros“ vertinimo kriterijais. Čia matau tik sakinį: įsibėgėti 30–40 km/h greičiu ir tiksliai sustoti nurodytoje vietoje. Šiam manevrui atlikti turi būti parinktas laisvas, ne trumpesnis kaip 50 m, ilgio kelio ruožas arba tokio paties ilgio atkarpa aikštelėje;
Nors... Kažkokiam PFD faile (suradusi parodysiu) mačiau, kad vis tik REIKIA jungt 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 03 rugsėjo 2013 - 14:48
bet įdomu kodėl vieni sako taip kiti jau kitaip.juk suklaidina besimokančius..man apie važiavimą pirma pavara net kalbos nebuvo.jokiu būdu negalima ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ermine @ 2013 09 03, 15:54)
bet įdomu kodėl vieni sako taip kiti jau kitaip.juk suklaidina besimokančius..man apie važiavimą pirma pavara net kalbos nebuvo.jokiu būdu negalima ir viskas g.gif

Na,man irgi sakė, kad reik būtinai antrą pavarą jungt g.gif Nes jei važiuosi tik su 1 bėgiu, tai greitis ne didesnis nei 10km/h turi būt. Man taip aiškino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 03 rugsėjo 2013 - 15:15
Na va kaip idomiai: kiek instruktoriu tiek ir nuomoniu doh.gif man sake su 1 4u.gif
Atsakyti
Mane is pradziu instruktorius mokino su 1 pavara pratima atlikti, veliau, pasitares su kazkokiu pazystamu is Regitros, visdelto pakeite nuomone, ir jau moke butinai persijungti ir 2 pavara.
Atsakyti
Aš važiavau pirmu bėgiu,o egzaminuotojas aiškindamas pratimą egzamino metu tik pabrėžtinai pasakė,kad turiu sustot tiek ir tiek cm iki stop juostos. Laikiau Utenoj,jei ten reikėtų jungtis II pavarą,tikrai,išlėkt galima iš aikštelės,nes įsibėgėjimo pratimas ten tikrai trumpas 4u.gif mano mokyklos aikštelėj jis buvo dvigubai ilgesnis
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 09 03, 16:13)
Na,man irgi sakė, kad reik būtinai antrą pavarą jungt g.gif Nes jei važiuosi tik su 1 bėgiu, tai greitis ne didesnis nei 10km/h turi būt. Man taip aiškino mirksiukas.gif

1 begis duoda greiti iki 60km tai tikrai (paskui isijungia ribotuvas,o iki tiek regitros aiksteleje tikrai neisibegesi),o jei galingesnis variklis-tai ir daugiau gali buti...greitam isibegejimui galima isnaudoti sita galimybe...paprastam/iprastiniam pajudejimui is vietos-zinoma,tik,pajudi (siuo atveju-taip,iki 10km ),ir jungi antra-bet tai nera isibegejimas,tai pajudejimas is vietos...
Atsakyti