Vajezus, kam tiek emocijų Keista kaip visas auto bandot užmaut ant vieno kurpaliaus. Na kiek to greičio ten būdavo su mokomąja... Man variklis niekad nerėkė, neviršijo 2 apsukų. Jei mieste 50km/h laisvai užtekdavo trečios pavaros, tai išvažiavus už miesto pakako ketvirtos. Dabar važinėju 4 mieste, kai viršiju greitį - penkta. Sesė su nauja mašina penkta važinėja 50 km/h su 15 apsukų, o mano variklis taip nemėgsta. Juk skirtingos tos mašinos, kam čia dviratį išradinėt.
Mano instruktorius buvo liuksas, nekeisčiau į jokį. Nereikia peikti kitų darbo, nepabuvus jų kailyje.
QUOTE(Kliamka @ 2013 08 31, 20:18)
Vajezus, kam tiek emocijų Keista kaip visas auto bandot užmaut ant vieno kurpaliaus. Na kiek to greičio ten būdavo su mokomąja... Man variklis niekad nerėkė, neviršijo 2 apsukų. Jei mieste 50km/h laisvai užtekdavo trečios pavaros, tai išvažiavus už miesto pakako ketvirtos. Dabar važinėju 4 mieste, kai viršiju greitį - penkta. Sesė su nauja mašina penkta važinėja 50 km/h su 15 apsukų, o mano variklis taip nemėgsta. Juk skirtingos tos mašinos, kam čia dviratį išradinėt.
Mano instruktorius buvo liuksas, nekeisčiau į jokį. Nereikia peikti kitų darbo, nepabuvus jų kailyje.
Matai,naujos masinos visos praktiskai vienodos kas pavaras liecia,del senesniu-visaip buna,bet esme tame,kam mokomosios dabar visos naujos,su senesnem nei 10m. paprasciausiai neleidziama mokyti vairuoti,tokia mokykla negautu licencijos...taigi isvada persasi tokia-instruktoriai patys nenori mokytis,na,ir ko jie tada gali ismokyti mokini?
As su savo senute irgi vazineju su 1500 apsuku,bet ikalnej variklis papraso 2000 ,penkta jungiu nuo 60,jei nebutu "priburta" greiciu deze (ne pagal gamintoja)-galbut galeciau anksciau...bet lygioj vietoj trumpam nukritus greiciui iki 50 pavaros nemazinu,jei penkta buna... Siandien va pasiskaiciavau vidutines sanaudas,nuvaziavus 300km-6.6l(na,grubiai imant-7) 100-ui km,kai gamintojas duoda 9l,rezultatai tikrai dziuginantys...
Kas del emociju-as savo nuomone reiskiu kaip iprastai visiskai be emociju...
Siandien buvo paskutine vairavimo pamoka Ka as zinau nesijauciu tvirtai - instruktorius labai palaike ir drasino registruotis egzaminui, o juk dar net mokyklinio neislaikius
Ka jums sake instruktorius po paskutines pamokos? ar teko daugiau papildomu pravaziavimu pirkti,kiek?
Is vienos puses - tikrai neatsisakyciau papildomu pamoku, is kitos, jei instruktorius siulo bandyt, gal islaikyciau be papildomu, kam tos papildomos islaidos
Ka jums sake instruktorius po paskutines pamokos? ar teko daugiau papildomu pravaziavimu pirkti,kiek?
Is vienos puses - tikrai neatsisakyciau papildomu pamoku, is kitos, jei instruktorius siulo bandyt, gal islaikyciau be papildomu, kam tos papildomos islaidos
QUOTE(Rupee @ 2013 09 02, 13:01)
Siandien buvo paskutine vairavimo pamoka Ka as zinau nesijauciu tvirtai - instruktorius labai palaike ir drasino registruotis egzaminui, o juk dar net mokyklinio neislaikius
aš irgi registravausi, instruktoriaus paskatinta, dar nelaikiusi mokyklinio (tiksliau laikius, bet neišlaikius)... Iki egzamino buvo likę 3 savaitės... Iiiiiilgooooos.... Sunkios... Mokyklinį sėkmingai išsilaikiau bene iš 4 karto likus 2 dienom iki Regitros egzamino Įtariu, nuovargis įveikė...
O ar verta rizikuot? Bent vieną, patariu, pasiimk ir pamėgink susitart su instruktorium, kad jis NIEKO nesikiš, tik sakys, kur važiuot... Tegu įsikiša tik jei padarysi ar ketinsi padaryt kokią nesąmonę...
Kai pravažiavau privalomas pamokas, man instruktorius pasakė, kad dar silpnoka mokykliniam egzaminui. Tai pirkau po 2 pamokas ir žiūrėjom kaip man seksis. Mano silpna vieta buvo aikštelėj važiavimas tuneliu atbuliniu. Niekaip nepataikydavau laiku vairo atsukt. Šiandien pagaliau pavyko
labas
norejau paklausti,kai vaziuoji pvz sankryzoj ir reikia praleisti masinas,ar jungti laisva pavara???juk ant sankabos tik 3 sekundes.cia kaip regitroj reikalauja.
norejau paklausti,kai vaziuoji pvz sankryzoj ir reikia praleisti masinas,ar jungti laisva pavara???juk ant sankabos tik 3 sekundes.cia kaip regitroj reikalauja.
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 09 02, 14:52)
labas
Jei matai, kad ilgiau reiks palūkėti -- reikia...
QUOTE(Rupee @ 2013 09 02, 13:01)
Gal nelabai tiks mano patarimas, nes kai lakiau mokyklinių dar nebuvo, bet kai baigiau savo pamokas, susitariau su instruktorium, kad paimsiu vieną papildomą prieš pat egzaminą. Nuo 8 ryto pavažinėjom, 10 išsilaikiau teoriją, o 10.45 sėdau į egzaminą. Iškart pajaučiau, kad Regitros mašiniukas minkščiau važiuoja, užsiminiau apie tai egzaminuotojui, jam, atrodo, patiko, kad jaučiu skirtumą. Toliau važiavau, atrodė lyg su instruktoriaus mašina (fiziškai), nebuvo jokio atitrūkimo, nebuvo baisu važiuot. Manau, tokia pamoka tikrai vertinga. O nuo to ar jūs pravažiuosit 15, ar 18, vargu kas pasikeis.
QUOTE(Kliamka @ 2013 09 02, 17:36)
Gal nelabai tiks mano patarimas, nes kai lakiau mokyklinių dar nebuvo, bet kai baigiau savo pamokas, susitariau su instruktorium, kad paimsiu vieną papildomą prieš pat egzaminą. Nuo 8 ryto pavažinėjom, 10 išsilaikiau teoriją, o 10.45 sėdau į egzaminą. Iškart pajaučiau, kad Regitros mašiniukas minkščiau važiuoja, užsiminiau apie tai egzaminuotojui, jam, atrodo, patiko, kad jaučiu skirtumą. Toliau važiavau, atrodė lyg su instruktoriaus mašina (fiziškai), nebuvo jokio atitrūkimo, nebuvo baisu važiuot. Manau, tokia pamoka tikrai vertinga. O nuo to ar jūs pravažiuosit 15, ar 18, vargu kas pasikeis.
pritariu. na nezinau kaip kitoms, bet bent jau man reikia ,,prasivaziuot,, kad gerai vaziuociau. tarkim po pertraukos, nesvarbu ar keliu dienu ar savaites nevaziavimo, atsisedus uz vairo pirma pusvalandi kreciu tikras baisybes poto apsiprantu, ir viskas gerai. todel toks ,,prasivaziavimas,, pries pat egza manau itin naudingas yra.
Sveikos
Aš šiandien paskutinį važiavimą turėjau prieš mokyklinį egzaminą, aikštelėj praktikavaus, tai bent dėl jos daugiau mažiau ramu, o va mieste tai kiek žioplų klaidų vis darau Rytoj ryte važiuosiu, tai tikiuos nepakiš kojos intensyvus eismas, nes pasimetu, kai reikia kažką greitai daryt, ar nuspręst Va tas labiausiai ir neramina, kad kol stabiliai važiuoju, normaliam sraute, tai gana gerai jau už vairo jaučiuos, bet tik kokia netikėta situacija, vsio, pasimetu ir pradedu nesąmones daryt
Mergaitės, o jūs pirmu bėgiu tą greitėjimą iki 30-40 km/h aikštelėj darot?
Aš šiandien paskutinį važiavimą turėjau prieš mokyklinį egzaminą, aikštelėj praktikavaus, tai bent dėl jos daugiau mažiau ramu, o va mieste tai kiek žioplų klaidų vis darau Rytoj ryte važiuosiu, tai tikiuos nepakiš kojos intensyvus eismas, nes pasimetu, kai reikia kažką greitai daryt, ar nuspręst Va tas labiausiai ir neramina, kad kol stabiliai važiuoju, normaliam sraute, tai gana gerai jau už vairo jaučiuos, bet tik kokia netikėta situacija, vsio, pasimetu ir pradedu nesąmones daryt
QUOTE(Inspiratative @ 2013 09 03, 14:15)
Sveikos
Sekmes rytoj!
As tai pirmu begiu darau
savo akimis maciau praejusia savaite, kaip laike egza vaikinukas aikstelej, isibegejo pereidamas i antra begi ir...pamirso, kad su antru begiu jau, tad pajudedamas nuo Stop linijos uzgeso
QUOTE(babrusia @ 2013 09 03, 14:19)
Sekmes rytoj!
As tai pirmu begiu darau
savo akimis maciau praejusia savaite, kaip laike egza vaikinukas aikstelej, isibegejo pereidamas i antra begi ir...pamirso, kad su antru begiu jau, tad pajudedamas nuo Stop linijos uzgeso
As tai pirmu begiu darau
negalima pirmu bėgiu.tam ir reikia pasiekt didesnį greitį ir persijungt į antrą pavarą.o tada jau sustojus laisvą.atsiprašau, kad įsikišau, tiesiog jei neperjungsit pavaros 2 su 30-40 greičiu tai jau bus klaida tik nepamenu kritinė ar ne.