Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Rupee @ 2013 08 28, 14:59)
Man irgi jau i pabaiga vairavimas , liko 2 pamokos.  verysad.gif bet sakyciau kad labiau pergyvenu del vairavimo mieste nei aikstelej

o man 3 liko doh.gif aikstelej viskas gerai, bet mieste... doh.gif tragizmas, kaip nespeju gaudytis doh.gif
Atsakyti
Vat kaip. Man aikstele didziausias sunkumas. Jau tos linijos, boksteliai..... doh.gif O mieste gerai, gazku smile.gif Instruktorius gerulis kelis kartus parode, paaiskino zieda....Pries tai teorijos destytojas gerai mus paturejo sankryzu temoje ( prie lentos po viena kviete ir liepe stundyti masinytes, braizyti strelytes ) Tai kazkaip viskas man aisku. Na, gal tik ne visus zenklus as pamatau, tai cia jau ne nezinojimas o neziurejimas kur reikia biggrin.gif Man nesuvokiama buvo kaip galima ir zenklus ziureti, ir masinas, ir pesciuosius, begius perjungineti, posuki rodyti doh.gif na, bet jau jau jau.
Atsakyti
Sveiki,kažkaip visiškai laiko nėra prisesti prie kompo, na ka mokyklinis vairavimas šiandien eilinis kartas neišlaikytas, eikšteleje gerai o vat miestas..susimoviau su žiedu netoli Europos. ***** ir kaip aš važiavau reikėjo rodyti posuki i kaire ir rikiuotis i antra juosta važiuoti žiedu o as posuki i dešine ir rikiuojus na ka instruktorius už vaira ir pasuko,, kritine.. oj na nesiseka gi..
Atsakyti
aciu visoms uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 28, 14:59)
O kaip jums sekasi mieste, Ar daug klaidu pridirbat? Pvz zieduose ar sankryzose?
Kiek papildomu planuojate imt? blush2.gif

Man irgi jau i pabaiga vairavimas , liko 2 pamokos.  verysad.gif bet sakyciau kad labiau pergyvenu del vairavimo mieste nei aikstelej

ziedai man kosmaras, kiek teko vaziuot tai visada su instruktoriaus pagalba..ypac jei eismas didelis isvis pasimetu..jei tektu visiskai vienai i zieda ivaziuot nezinia kiek stoveciau vis laukdama ,,tinkamos progos,, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 28, 19:59)
ziedai man kosmaras, kiek teko vaziuot tai visada su instruktoriaus pagalba..ypac jei eismas didelis isvis pasimetu..jei tektu visiskai vienai i zieda ivaziuot nezinia kiek stoveciau vis laukdama ,,tinkamos progos,,  biggrin.gif

Į žiedą įvažiuojant gaziuko nepabijokit smile.gif Išvažiavimas trunka neilgai, tik žinoma reikia su sankaba gražiai sudirbt, kad vidury neužgest smile.gif Kol pamokos ir kol su instruktorium nepabijokit, drąsiai, jei kas čiups už vairo, išgelbės, bet jus žinosit, kad ta praktika netinka biggrin.gif Kuo daugiau praktikų taip išbandysit, tuo didesnė tikimybė, kad atrasit sau tinkamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 28, 19:59)
ziedai man kosmaras, kiek teko vaziuot tai visada su instruktoriaus pagalba..ypac jei eismas didelis isvis pasimetu..jei tektu visiskai vienai i zieda ivaziuot nezinia kiek stoveciau vis laukdama ,,tinkamos progos,,  biggrin.gif

as tokia pati biggrin.gif mane jau beveik apsaukia, nes as per ilgai svarstau pries lisdama i zieda, o reikia gi greit, vos atsiranda proga doh.gif viena vaziuociau, tai laukciau iki vakaro, kol laisva juosta bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 28, 19:05)
Į žiedą įvažiuojant gaziuko nepabijokit smile.gif

Mano instruktoriaus zodziai drinks_cheers.gif Tiesiog reikia daugiau praktikos, nes tokia baime uzpuola tam ziede, tik ir galvoji tik nepraleist progos ilist, gaziuko, dar kad netycia is savo linijos neisvaziuot doh.gif ( buvo ir taip doh.gif ) o dar ir isvaziuot is ziedo ... kelios minutes darbo , o tiek streso doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Su kokia pavara vaziuojat, esant 70 km/h greiciui? Mano ismaniojo instruktoriaus teigimu, uztenka 4 begio, atseit 5 jungiamas esant 90 km/h greiciui. Bet vaziuojant 70 km/h greiciu su 4 pavara apsukos virsija 2 tukst. kas manau, nera gerai. Pasidalinkit savo nuomone siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 29 rugpjūčio 2013 - 12:15
Baigiu prakeikt tą tunelį aikštelėj verysad.gif Vien dėl jo neleidžia mokyklinio laikyt ph34r.gif Šian mieste kiek streso apturėjau unsure.gif Važiavau pagrindiniu keliu ir iš šalutinio iššoko mokomasis iš Regitros. Savisaugos instinktas iškart suveikė man. Staigiai stabdžiau, o tas mokinukas neišlaikė egzamino ax.gif
Atsakyti
Gal dar kas nematėt?
Gera akcija! Man padėjo išlaikyti teoriją... Sakyčiau, panašiausi testai buvo į „Regitros“
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 29, 13:15)
Su kokia pavara vaziuojat, esant 70 km/h greiciui? Mano ismaniojo instruktoriaus teigimu, uztenka 4 begio, atseit 5 jungiamas esant 90 km/h greiciui. Bet vaziuojant 70 km/h greiciu su 4 pavara apsukos virsija 2 tukst. kas manau, nera gerai. Pasidalinkit savo nuomone siuo klausimu  4u.gif

as su 4 vaziuoju g.gif apie 5 pavara isvis net nekalbam dar lotuliukas.gif

QUOTE(jurguze @ 2013 08 29, 13:26)
Baigiu prakeikt tą tunelį aikštelėj verysad.gif Vien dėl  jo neleidžia mokyklinio laikyt ph34r.gif Šian mieste kiek streso apturėjau unsure.gif Važiavau pagrindiniu keliu ir iš šalutinio iššoko mokomasis iš Regitros. Savisaugos instinktas iškart suveikė man. Staigiai stabdžiau, o tas mokinukas neišlaikė egzamino ax.gif

man panasi situacija antradieni buvo doh.gif isukau i pagrindini, pradejau didint greiti ir staiga is stovejimo aiksteles vaikinukas kad soktelejo i mano pirma juosta, tiesiog mane uzblokuodamas blink.gif doh.gif kad dejau ant stabdziu doh.gif isvis, kiek man avariniu situaciju kiti antradieni pridare doh.gif bijosiu ryt vaziuot po tokiu pasivazineiimu doh.gif
Atsakyti