Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(2626 @ 2013 08 27, 20:03)
Man šiandien buvo berods 9 pamoka ir aikštelėje buvau tik antrą kartą... Vat sėdžiu ir galvoju, kad neprisimenu, pagal ką reikia orientuotis apsisukant "kieme"  doh.gif

Žiūrint kaip pas jus aikštelėj sužymėta. Nurašiau nuo duotos schemos kaip pas mane aikštelėj:
"Įvažiuoti tiesiai kol linija atsidurs ties vairuotoju. Po to vairas pilnai pasukamas į kairę ir pravažiuojama iki gairelių. Toliau važiuojama atbuline eiga iki galinės linijos jos nekertant. Vairas pilnai pasukamas į dešinę. tada važiuojama į priekį sukant vairą į kairę."
Čia apsisukimas ribotam plote smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 27 rugpjūčio 2013 - 19:24
QUOTE(jurguze @ 2013 08 27, 20:18)
Žiūrint kaip pas jus aikštelėj sužymėta. Nurašiau nuo duotos schemos kaip pas mane aikštelėj:
"Įvažiuoti tiesiai kol linija atsidurs ties vairuotoju. Po to vairas pilnai pasukamas į kairę ir pravažiuojama iki gairelių. Toliau važiuojama atbuline eiga iki galinės linijos jos nekertant. Vairas pilnai pasukamas į dešinę. tada važiuojama į priekį sukant vairą į kairę."
Čia apsisukimas ribotam plote smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O sakykite, mergaites, pagal ka reikia orientuotis kad nesustociau per arti prie galines linijos ?? 4u.gif kur ziuret, kaip jaust ? cia ape parkavima jeigu ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 27, 21:47)
O sakykite, mergaites, pagal ka reikia orientuotis kad nesustociau per arti prie galines linijos ?? 4u.gif kur ziuret, kaip jaust ? cia ape parkavima jeigu ka  blush2.gif

statmeną galu reikia važiuoti tiek, kad priekis automobiliuko susilygintu su priekinėm gairelėm smile.gif O įstrižą, kad nuo kairios gairelės priekis būtų apie 1 m smile.gif
Atsakyti
Na, tuomet ir dėl T formos parašykit, prašau smile.gif - spėjau pasižymėti, kad vairą reikia pradėti sukti, kai veidrodis sutampa su posūkio kampu - kaip suprantu, turimas omeny dešinysis veidrodis, o posūkio kampe stovi gairelė ir į ją turiu orientuotis?
Atsakyti
sokiai.gif assa.gif Islaikiau mokyklini praktini egzamina karsta.gif Jau kaip toje aiksteleje prisinervinau. Kaip siaip vazineji ir tai nervas, o dar ta kamera ijungta. Viena pamoka pries egzamina, instruktorius buvo ijunges filmavima, tam, kad as negauciau papildomo streso vien del jos. Siaip, aiksteleje, as jos net nemaciau is itampos, bet kelyje... kazkaip labai ji mane trikde unsure.gif Na, bet viskas gerai. Instruktorius patenkintas, liepe kuo greiciau registruotis egzaminui Regitroje. Laukia dar viena gera doze adrenalino doh.gif
Atsakyti
na o man jau baigesi 15 pamoku ir ka paskutine pamoka klydau aiksteleje visose pratimuose is eiles. poto kai pavazinejau jau is kelinto karto padariau daugmaz gerai..bet ne idealiai. jau nebezinau ar isvis iveiksiu as ta aikstele. ten praleista kokios 5-6 pamokos plius regitros mokomoji aikstele n kartu lankyta ir vistiek nepasiduoda jis man .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 28, 11:16)
na o man jau baigesi 15 pamoku ir ka paskutine pamoka klydau aiksteleje visose pratimuose is eiles. poto kai pavazinejau jau is kelinto karto padariau daugmaz gerai..bet ne idealiai. jau nebezinau ar isvis iveiksiu as ta aikstele. ten praleista kokios 5-6 pamokos plius regitros mokomoji aikstele n kartu lankyta ir vistiek nepasiduoda jis man .. verysad.gif

as taip pat paskutine siandie 15 atvaziavau, instruktorius sako nu vertink save, sako priekiu kaip ir nieko bet galu doh.gif sian aikstelej vargau be proto o ypac su gyvatele doh.gif verysad.gif as irgi nevilty ir nzn ka ir daryt ar test dar tas teises mokytis ar mest ir nebesigadinti nervu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 08 28, 13:48)
as taip pat paskutine siandie 15 atvaziavau, instruktorius sako nu vertink save, sako priekiu kaip ir nieko bet galu  doh.gif  sian aikstelej vargau be proto o ypac su gyvatele  doh.gif  verysad.gif  as irgi nevilty ir nzn ka ir daryt ar test dar tas teises mokytis ar mest ir nebesigadinti nervu  verysad.gif  verysad.gif

Susidėliok sau pliusiukus ir minusiukus...
Aš manau, kad jei jau pradėjai -- tai ir pabaik mirksiukas.gif Vienam reikia daugiau laiko, kitam -- mažiau... Aukščiau nosiuką ir pirmyn!
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 08 28, 13:48)
as taip pat paskutine siandie 15 atvaziavau, instruktorius sako nu vertink save, sako priekiu kaip ir nieko bet galu  doh.gif  sian aikstelej vargau be proto o ypac su gyvatele  doh.gif  verysad.gif  as irgi nevilty ir nzn ka ir daryt ar test dar tas teises mokytis ar mest ir nebesigadinti nervu  verysad.gif  verysad.gif

man gyvate atbulom...kazkoks kosmaras g.gif gaunasi gal tik is 3-4 bandymo. mest tai tikrai nemesk..cia jau toks reikalas kad jei jau pradejai butina uzbaigti..nors puikiai suprantu kaip sunku tau, nes ir man tas pats, jau n kartu ir mesti norejau, ir ant automato pereiti..bet vis kabinuosi i tas teises
Atsakyti
QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 08 28, 12:48)

Oi nemesk, nes dabar tau truksta tik vos vos, o jei numesi...veliau , nusprendus vis tik gauti ta vairuotojo pazymejima, tau teks viska pradeti nuo pradziu. Dakalk. Tu gali. Siandien tiesiog tokia sunki diena, ryt bus geresne. Nusiraminsi, susikaupsi ir nustebinsi ne tik instruktoriu, bet ir pati save. Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 28, 10:16)
na o man jau baigesi 15 pamoku ir ka paskutine pamoka klydau aiksteleje visose pratimuose is eiles.

QUOTE(panterrriuke86 @ 2013 08 28, 12:48)
as taip pat paskutine siandie 15 atvaziavau:verysad:  verysad.gif

O kaip jums sekasi mieste, Ar daug klaidu pridirbat? Pvz zieduose ar sankryzose?
Kiek papildomu planuojate imt? blush2.gif

Man irgi jau i pabaiga vairavimas , liko 2 pamokos. verysad.gif bet sakyciau kad labiau pergyvenu del vairavimo mieste nei aikstelej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 28 rugpjūčio 2013 - 14:01