Sveikos
Antras kartas nemelavo regitra iveikta
tik belieka menesi islaukti kol atsiimsiu teises
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 27, 12:27)
Sveikos
Šaunuolė
sveikinu visas islaikiusias
as sestadieni neislaikiau,laikiau pirma karta klaida,kad nepraleidau masinos persirikiuojant,nors per veidrodeli zejau,ji toli buvo.buvo like pravaziuot pora gatviu
as sestadieni neislaikiau,laikiau pirma karta klaida,kad nepraleidau masinos persirikiuojant,nors per veidrodeli zejau,ji toli buvo.buvo like pravaziuot pora gatviu
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 27, 12:56)
sveikinu visas islaikiusias
Kitas kartas bus sekmingas pamatysit
Sveikinu islaikiusias
man vakar sake, kad reiketu 2-3 papildomu, o po siandienos vaziavimo...reiketu 4-5 ne mano diena buvo siandien
QUOTE(Rupee @ 2013 08 27, 10:48)
O man tai net baisu pagalvoti kiek papildomu teks pirkt jau buvo 11 pamoka , o mieste dar ziauriai daug klaidu pridarau
man vakar sake, kad reiketu 2-3 papildomu, o po siandienos vaziavimo...reiketu 4-5 ne mano diena buvo siandien
QUOTE(Manguste @ 2013 08 26, 22:45)
Aš šiandien iš antro karto išlaikiau mokyklinį. Liko paskutinis didelis galvos skausmas. Papildomos pamokos neėmiau nei vienos, tik su MB važinėjau papildomai. Ir visai dėl to nesigailiu, pinigėlių tikrai sutaupiau. Nemanau, kad ką su tuo pačiu instruktorium būčiau daugiau išmokus. Prieš Regitrą planuoju pasiimti kokią vieną papildomą pas kitą instruktorių.
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 27, 12:27)
Sveikos
Sveikinimai
QUOTE(babrusia @ 2013 08 26, 11:51)
Niu ka, panasu, kad su aikstele man jau baigta, sake, kad kaip ir moku viska, tik pries egza reiks dar uzsukt liko 3 pamokeles ir egzas... Bent 2-3 papildomai dar tikrai imsiu, o tada ziuresiu, kaip jausiuos nes mieste tai dar kaip reikiant painiojuos
O po kelių pamokų aikštelėje jau jaučiate, kad ten viską mokate?
Ir gal kur kas užmatėte, kad būtų aprašyta, kada ir kaip tuos pratimus aikštelėje daryti, nes kol darai, kaip ir aišku, vakare grįžti namo, bandai prisiminti, o galvoje tuščia
QUOTE(2626 @ 2013 08 27, 17:32)
O po kelių pamokų aikštelėje jau jaučiate, kad ten viską mokate?
Ir gal kur kas užmatėte, kad būtų aprašyta, kada ir kaip tuos pratimus aikštelėje daryti, nes kol darai, kaip ir aišku, vakare grįžti namo, bandai prisiminti, o galvoje tuščia
Mano instruktorius davė nusirašyt detalią schemą į kur žiūrėt, kada pasukt. Tai man parkavimas idealiai išeina
QUOTE(jurguze @ 2013 08 27, 17:51)
Mano instruktorius davė nusirašyt detalią schemą į kur žiūrėt, kada pasukt. Tai man parkavimas idealiai išeina
Man tokią schemą tik parodė, ant jos pas jį sužymėti taškai, bet nuo kelių pratimo pakartojimų mintinai jų atlikimo neprisimenu
Ok, o iki to "idealiai" kiek pavažinėjimų aikštelėje buvo?
QUOTE(2626 @ 2013 08 27, 18:35)
Man tokią schemą tik parodė, ant jos pas jį sužymėti taškai, bet nuo kelių pratimo pakartojimų mintinai jų atlikimo neprisimenu
Vairavimo mokykla, kurioj lankau kursus labai didelį dėmesį kreipia į važinėjimą aikštelėj, tai į ją važiuojam kiekvieną kart. Nuvažiuojam į aikštelę, atlieku pratimus ir tada lekiam į miestą.
Man tą schemą liepė nusirašyt ir kai atlieku užduotis, pasakyt kur žiūrėsiu ir kada suksiu. Iš pradžių buvo sunku susigaudyt.
QUOTE(jurguze @ 2013 08 27, 18:47)
Vairavimo mokykla, kurioj lankau kursus labai didelį dėmesį kreipia į važinėjimą aikštelėj, tai į ją važiuojam kiekvieną kart. Nuvažiuojam į aikštelę, atlieku pratimus ir tada lekiam į miestą.
Man tą schemą liepė nusirašyt ir kai atlieku užduotis, pasakyt kur žiūrėsiu ir kada suksiu. Iš pradžių buvo sunku susigaudyt.
as irgi pries vaziuodama i miesta pirmiausia aikstelej pravaziuodavau siandien buvo 12tas vaziavimas, tai aikstelej nebuvau gal kokius max 4 kartus
o shemu neturiu butu idomu pasianalizuot nors tarkim gyvatuke, tunelis tai ten butent yra sekimas tu kuoliuku ir vairo pasukimas laiku, klystu nebent su tais parkavimais, kai per anksti arba per velai vaira uzsuku - tada ir susidaro problemine situacija