Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Sveikos 4u.gif
Antras kartas nemelavo smile.gif regitra iveikta thumbup.gif
tik belieka menesi islaukti kol atsiimsiu teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 27, 12:27)
Sveikos 4u.gif

Šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinu visas islaikiusias 4u.gif 4u.gif

as sestadieni neislaikiau,laikiau pirma karta doh.gif klaida,kad nepraleidau masinos persirikiuojant,nors per veidrodeli zejau,ji toli buvo.buvo like pravaziuot pora gatviu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 27, 12:56)
sveikinu visas islaikiusias 4u.gif  4u.gif

as sestadieni neislaikiau,laikiau pirma karta doh.gif klaida,kad nepraleidau masinos persirikiuojant,nors per veidrodeli zejau,ji toli buvo.buvo like pravaziuot pora gatviu doh.gif

Kitas kartas bus sekmingas 4u.gif pamatysit
Atsakyti
Sveikinu islaikiusias bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Rupee @ 2013 08 27, 10:48)
O man tai net baisu pagalvoti kiek papildomu teks pirkt verysad.gif  jau buvo 11 pamoka , o mieste dar ziauriai daug klaidu pridarau doh.gif

man vakar sake, kad reiketu 2-3 papildomu, o po siandienos vaziavimo...reiketu 4-5 doh.gif ne mano diena buvo siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 08 26, 22:45)
Aš šiandien iš antro karto išlaikiau mokyklinį. thumbup.gif Liko paskutinis didelis galvos skausmas. doh.gif Papildomos pamokos neėmiau nei vienos, tik su MB važinėjau papildomai. Ir visai dėl to nesigailiu, pinigėlių tikrai sutaupiau. Nemanau, kad ką su tuo pačiu instruktorium būčiau daugiau išmokus. Prieš Regitrą planuoju pasiimti kokią vieną papildomą pas kitą instruktorių.

QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 27, 12:27)
Sveikos 4u.gif

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 26, 11:51)
Niu ka, panasu, kad su aikstele man jau baigta, sake, kad kaip ir moku viska, tik pries egza reiks dar uzsukt rolleyes.gif liko 3 pamokeles ir egzas... Bent 2-3 papildomai dar tikrai imsiu, o tada ziuresiu, kaip jausiuos g.gif nes mieste tai dar kaip reikiant painiojuos doh.gif

O po kelių pamokų aikštelėje jau jaučiate, kad ten viską mokate? g.gif
Ir gal kur kas užmatėte, kad būtų aprašyta, kada ir kaip tuos pratimus aikštelėje daryti, nes kol darai, kaip ir aišku, vakare grįžti namo, bandai prisiminti, o galvoje tuščia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 27 rugpjūčio 2013 - 16:35
QUOTE(2626 @ 2013 08 27, 17:32)
O po kelių pamokų aikštelėje jau jaučiate, kad ten viską mokate?  g.gif
Ir gal kur kas užmatėte, kad būtų aprašyta, kada ir kaip tuos pratimus aikštelėje daryti, nes kol darai, kaip ir aišku, vakare grįžti namo, bandai prisiminti, o galvoje tuščia  doh.gif

Mano instruktorius davė nusirašyt detalią schemą į kur žiūrėt, kada pasukt. Tai man parkavimas idealiai išeina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 08 27, 17:51)
Mano instruktorius davė nusirašyt detalią schemą į kur žiūrėt, kada pasukt. Tai man parkavimas idealiai išeina mirksiukas.gif

Man tokią schemą tik parodė, ant jos pas jį sužymėti taškai, bet nuo kelių pratimo pakartojimų mintinai jų atlikimo neprisimenu blush2.gif
Ok, o iki to "idealiai" kiek pavažinėjimų aikštelėje buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 27 rugpjūčio 2013 - 17:37
QUOTE(2626 @ 2013 08 27, 18:35)
Man tokią schemą tik parodė, ant jos pas jį sužymėti taškai, bet nuo kelių pratimo pakartojimų mintinai jų atlikimo neprisimenu  blush2.gif
Ok, o iki to "idealiai" kiek pavažinėjimų aikštelėje buvo?  g.gif

Vairavimo mokykla, kurioj lankau kursus labai didelį dėmesį kreipia į važinėjimą aikštelėj, tai į ją važiuojam kiekvieną kart. Nuvažiuojam į aikštelę, atlieku pratimus ir tada lekiam į miestą.
Man tą schemą liepė nusirašyt ir kai atlieku užduotis, pasakyt kur žiūrėsiu ir kada suksiu. Iš pradžių buvo sunku susigaudyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 27 rugpjūčio 2013 - 17:49
QUOTE(jurguze @ 2013 08 27, 18:47)
Vairavimo mokykla, kurioj lankau kursus labai didelį dėmesį kreipia į važinėjimą aikštelėj, tai į ją važiuojam kiekvieną kart. Nuvažiuojam į aikštelę, atlieku pratimus ir tada lekiam į miestą.
Man tą schemą liepė nusirašyt ir kai atlieku užduotis, pasakyt kur žiūrėsiu ir kada suksiu. Iš pradžių buvo sunku susigaudyt.

as irgi pries vaziuodama i miesta pirmiausia aikstelej pravaziuodavau ax.gif siandien buvo 12tas vaziavimas, tai aikstelej nebuvau gal kokius max 4 kartus g.gif
o shemu neturiu unsure.gif butu idomu pasianalizuot rolleyes.gif nors tarkim gyvatuke, tunelis tai ten butent yra sekimas tu kuoliuku ir vairo pasukimas laiku, klystu nebent su tais parkavimais, kai per anksti arba per velai vaira uzsuku - tada ir susidaro problemine situacija doh.gif
Atsakyti
Man šiandien buvo berods 9 pamoka ir aikštelėje buvau tik antrą kartą... Vat sėdžiu ir galvoju, kad neprisimenu, pagal ką reikia orientuotis apsisukant "kieme" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2626: 27 rugpjūčio 2013 - 19:03