Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 23, 14:34)
o man toks klausimas iskilo..ar daug kas is cia esanciu pirkotes papildomas pamokas kai isvazinejote privalomas 15..? jei taip kiek ju pirkotes, ar pirkotes pas kita instruktoriu, ar pas tapati?  listen.gif

Aš pirkau dar 5 pas tą patį (nebuvo galimybės pas kitą). Būčiau pirkus ir daugiau, jei jis būtų buvęs labiau suinteresuotas mane išmokyt, o ne atsėdėt tą laiką. Po to važinėju su vyru. Daug. Jau turbūt kokius 500 km nuvažiavau ir dar važiuosiu ir važiuosiu. Jaučiuos jau vairuojanti, bet Regitroj nenormalios eilės, o jei mėnesį nevairuosiu, manau, kad atprasiu.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 23, 14:34)
o man toks klausimas iskilo..ar daug kas is cia esanciu pirkotes papildomas pamokas kai isvazinejote privalomas 15..? jei taip kiek ju pirkotes, ar pirkotes pas kita instruktoriu, ar pas tapati?  listen.gif
Papildyta:

kaip manot kiek jums dar pamoku prireiks?..

itariu puse tiek dar tikrai siaip viskas tvarkoj toje gatveje bet dar reikia igudziu dar truputuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 23, 14:41)
Aš pirkau dar 5 pas tą patį (nebuvo galimybės pas kitą). Būčiau pirkus ir daugiau, jei jis būtų buvęs labiau suinteresuotas mane išmokyt, o ne atsėdėt tą laiką. Po to važinėju su vyru. Daug. Jau turbūt kokius 500 km nuvažiavau ir dar važiuosiu ir važiuosiu. Jaučiuos jau vairuojanti, bet Regitroj nenormalios eilės, o jei mėnesį nevairuosiu, manau, kad atprasiu.

tai su vyru pradejot vazinet tik tada kai atvazinejot su instruktoriumi 20 pamoku (iskaitant ir papildomas)? man tai labai aktualu, galvoju kada ateis metas ir jau pasijausiu pakankamai igudusi sest kartu su vyru uz vairo..

beje kas vairuojat su M raide ar esat susitvarkiusios draudima?..skaiciau, kad pvz ERGO draudimas su kuriuo yra leidziama mokinti vairuoti seimos narius ar tik ne 7 kartus brangesnis uz iprasta..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 23, 15:00)
tai su vyru pradejot vazinet tik tada kai atvazinejot su instruktoriumi 20 pamoku (iskaitant ir papildomas)? man tai labai aktualu, galvoju kada ateis metas ir jau pasijausiu pakankamai igudusi sest kartu su vyru uz vairo..

beje kas vairuojat su M raide ar esat susitvarkiusios draudima?..skaiciau, kad pvz ERGO draudimas su kuriuo yra leidziama mokinti vairuoti seimos narius ar tik ne 7 kartus brangesnis uz iprasta..

Taip, nes aš galvojau, kad būtina turėt išlaikytą mokyklinį.

Dėl draudimo skambinėjau po draudimo firmas, tai man išaiškino, kad kol važinėjam su M, tai vairuotojas yra MB (pagal KET vairuotojas yra instruktorius, o ne mokinukas), vadinasi, draudimas turi būti kaip jam. Bet jau dabar, kai darėmės naują, pasidarėm, kad tiktų ir su iki 2 m. vairavimo patirtim, kad po Regitros egzo jau nebereikėtų keist.
Atsakyti
Su savais i aikstele vazinejau, mieste biskuti.
Pravaziavimu papildomu taip pat pirkau,vaziavau su savo instruktorium...Kitu taip ir neturejau, istikima pirmam buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viso papildomai 19vaziavimu pirkaus rolleyes.gif Nesigailiu, nes po ju miesto nebebijau ax.gif
Atsakyti
As kandangi galimybes su kažkuo kitu mokintis neturiu, tai perkuosi papildomus, papildomu apie 40 doh.gif dar vis reikia ir reikia, nes perlaikymas tik po mėnesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avyte21 @ 2013 07 23, 18:48)
As kandangi galimybes su kažkuo kitu mokintis neturiu, tai perkuosi papildomus, papildomu apie 40  doh.gif dar vis reikia ir reikia, nes perlaikymas tik po mėnesio  ax.gif

Mieste ir as tik pora kartu su savais vaziavau, daugiau aikstelej tik. Bet man ir ant jos kiek susitaupe, nes instruktorius dave aiksteles raktus ir vazinejaus kiek norejau ir kada galejau.
Atsakyti
QUOTE(avyte21 @ 2013 07 23, 18:48)
As kandangi galimybes su kažkuo kitu mokintis neturiu, tai perkuosi papildomus, papildomu apie 40  doh.gif dar vis reikia ir reikia, nes perlaikymas tik po mėnesio  ax.gif

pirkotes papildomai 40 vazinejimu? unsure.gif vaje, tikriausiai toks kiekis stipriai kirto per kisene.. as pati manau kad isvazinejus 15 privalomu pamoku dar tiek pat reiks imtis papildomu..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 23, 21:18)
pirkotes papildomai 40 vazinejimu?  unsure.gif  vaje, tikriausiai toks kiekis stipriai kirto per kisene.. as pati manau kad isvazinejus 15 privalomu pamoku dar tiek pat reiks imtis papildomu..

Taip, tai mano brangiausias projektas del to, kad nesu uzsigimusi vairuotoja bei del pernelyg didelių baimių už vairo ;(
Atsakyti
Sveikos.
Gal žinote, ar 15 važiavimas jau turi būtinai būti mokyklinis egzaminas, ar dar galima imti kelis papildomus ir tada jį laikyti?
Atsakyti
Aš ėmiau kelis papildomus, o egzaminą laikiau patį paskutinį. Tik iš anksto sumokėjau už tuos papildomus važiavimus.
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 07 24, 12:50)
Sveikos.
Gal žinote, ar 15 važiavimas jau turi būtinai būti mokyklinis egzaminas, ar dar galima imti kelis papildomus ir tada jį laikyti?

galima imti papildomus ir tada laikyti 4u.gif
Atsakyti