Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 25, 16:40)
tie instruktoriai ziuriu kiekvienas savo taisykles susigalvojas buna, ir daznai, ziurek jos buna is pirsto lauztos.. lotuliukas.gif

Ne, tai aš gi jau pasakojau, kad likus 5 dienom iki egzamino sėdau prie „Golfo“ vairo (per miestą pralėkt) ir jei aikštelėj jau jis man nebent milimetriukais kabindavosi, tai mieste -- nū vysiškas zavalas su manim, toks jausmas... Tada iš jo ir išgirdau, kad būtent Golfą stabdyt galima TIK nuo 4 pavaros (jei tik stabdžiu), o žemesnes -- TIK sankaba + stabdis blink.gif Mano instruktorius akis tik išpūtė, kai aš jam tą perlą pasakiau... Kaip kaip, sako???? Ne, nu tai, sako, aš suprantu, kad jei TIK stabdį įminsi ir laikysi, užgesi su bet kokia gan mikliai... Bet jei kalba eina apie PRIstabdymą čiut čiut stabdžiu -- tai net ir 3 galima... Sankaba + stabdis iki kliūties likus nebepamenu kiek ten tiksliai, bet kad neišliptume iš 3 sekundžių ribos...
Dar nepradėjus pamokos, papasakojau čiut čiut, kaip mokiausi, kuo, tai pasak jo, aš įgijau LABAI BLOGUS įgūdžius, nes pradėjau mokytis su SEAT IBIZA... Irgi mano instruktorius -- a čia kodėl, neargumentavo? blink.gif lotuliukas.gif Dar nepažiūrėjęs, KAIP važiuoju, jau jis konstatuoja -- BLOGAI blink.gif Tik kad pamokos gale teko, deja, konstatuot žmogui, kad vis tik neblogi tie įgūdžiai lotuliukas.gif
Tai va... Kai kada vis tik panelės, vadovaukitės kažkiek ir savo protu... Tiek kad, aišku, kai dalykas visiškai naujas, tai, atrodo, kaip nepasitikėsi savo instruktorium... Sudėtinga, oj, kaip sudėtinga...

Aš užtai ir prašau, kad man paaiškintų tą teoriją, kaip ten su tuo stabdymu nuo 3 pavaros -- susidomėjau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 25, 14:42)
pagal kokias taisykles??? g.gif
Nu įdomu įdomu daros g.gif

Nepergyvenkit dėl šito. Viskas pagal situaciją smile.gif Jei važiuojat ir iš tolesnio atstumo pamatot, kad reikia stabdyt, stabdot bėgius perjungiant, jei atstumas mažesnis, kad spėti, tada galima su įminta sankaba stabdyti. Kai stabdom ir įminta sankaba sekundės sankabos įminimo nesiskaičiuoja smile.gif Tik žinoma jei jau taip stabdyti, tada pradžioj reikia stabdį nuspaust,kada jaučiam, kad mašinai reik žemesnės pavaros, minam sankabą ir stabdom iki galo smile.gif O kai sankaba išminta, tai automobilio stabilumas yra mažesnis, tai jei tektų staigiai pasukti, tai tas pasisukimas ne taip ir linksmai gali baigtis smile.gif Va tokios ir saugumo taisyklės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 25, 16:47)
Nepergyvenkit dėl šito. Viskas pagal situaciją smile.gif Jei važiuojat ir iš tolesnio atstumo pamatot, kad reikia stabdyt, stabdot bėgius perjungiant, jei atstumas mažesnis, kad spėti, tada galima su įminta sankaba stabdyti. Kai stabdom ir įminta sankaba sekundės sankabos įminimo nesiskaičiuoja smile.gif Tik žinoma jei jau taip stabdyti, tada pradžioj reikia stabdį nuspaust,kada jaučiam, kad mašinai reik žemesnės pavaros, minam sankabą ir stabdom iki galo smile.gif O kai sankaba išminta, tai automobilio stabilumas yra mažesnis, tai jei tektų staigiai pasukti, tai tas pasisukimas ne taip ir linksmai gali baigtis smile.gif Va tokios ir saugumo taisyklės smile.gif

ar tikrai? tada saunu, kiek bedu atkrinta ax.gif o tai kada tada tos sekundes skaiciuojasi? kai siaip lygiam kely sugalvoji iminti sankaba ir pavaziuot laisvu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 25, 17:28)
ar tikrai? tada saunu, kiek bedu atkrinta  ax.gif  o tai kada tada tos sekundes skaiciuojasi? kai siaip lygiam kely sugalvoji iminti sankaba ir pavaziuot laisvu?  rolleyes.gif

Taip, skaičiuojasi tada, kai sankabą naudojama visiškai be reikalo. Būna ten sugalvoja išmint sankabą kai reikia čiut čiut pristabdyt, o bėgio nekeičia, arba prieš posūkį pasimažina pavarą ir neatleidžia sankabos smile.gif Va tokios visokios panašios situacijos smile.gif
Atsakyti
Niu ka, panasu, kad su aikstele man jau baigta, sake, kad kaip ir moku viska, tik pries egza reiks dar uzsukt rolleyes.gif liko 3 pamokeles ir egzas... Bent 2-3 papildomai dar tikrai imsiu, o tada ziuresiu, kaip jausiuos g.gif nes mieste tai dar kaip reikiant painiojuos doh.gif
Atsakyti
Kitą savaitę einu mokyklinio vairavimo laikyt blush2.gif Dar papildomas 2 pamokas pasiemiau, nes aikštelėj tą tunelį nelabai pravažiuoju
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 26, 11:51)
Niu ka, panasu, kad su aikstele man jau baigta, sake, kad kaip ir moku viska, tik pries egza reiks dar uzsukt rolleyes.gif liko 3 pamokeles ir egzas... Bent 2-3 papildomai dar tikrai imsiu, o tada ziuresiu, kaip jausiuos g.gif nes mieste tai dar kaip reikiant painiojuos doh.gif

as mieste irgi grybauju dar verysad.gif
man ryt paskutine pamoka ir egzas mokyklinis ..
bet labai nenoriu imti papildomu, tiesiog gaila laiko (nes reikia laaabai ilgai laukti pamoku po 1-1.5 savaites) ir pinigu..
kaip manot ar uztenka su seimos nariu ir M raide igudzius lavint, ar butinai jau reikia tas papildomas pirktis, kazi ar labai jau kazka kito per tas papildomas pamokas ismokciau nei su vyru vazinejant unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 26 rugpjūčio 2013 - 12:32
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 26, 13:32)
as mieste irgi grybauju dar  verysad.gif
man ryt paskutine pamoka ir egzas mokyklinis ..
bet labai nenoriu imti papildomu, tiesiog gaila laiko (nes reikia laaabai ilgai laukti pamoku po 1-1.5 savaites) ir pinigu..
kaip manot ar uztenka su seimos nariu ir M raide igudzius lavint, ar butinai jau reikia tas papildomas pirktis, kazi ar labai jau kazka kito per tas papildomas pamokas ismokciau nei su vyru vazinejant unsure.gif

Aš tai prieš mokyklinį imu papildomas pamokas, o paskui prieš regitrą, nes vyras komandiruotėse, tai nėra su kuo man mokytis unsure.gif teko ir su vyru pavažinėt, ir su instruktorium. Tai man su instruktorium geriau, nes MB kartais praranda kantrybę ir burbuliuot pradeda, kad nesugebu gerai važiuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 26 rugpjūčio 2013 - 12:45
QUOTE(jurguze @ 2013 08 26, 13:43)
Aš tai prieš mokyklinį imu papildomas pamokas, o paskui prieš regitrą, nes vyras komandiruotėse, tai nėra su kuo man mokytis unsure.gif teko ir su vyru pavažinėt, ir su instruktorium. Tai man su instruktorium geriau, nes MB kartais praranda kantrybę ir burbuliuot pradeda, kad nesugebu gerai važiuot doh.gif

maniskis tai kantrus, neburbuliuoja, su juo laisviau jauciuosi uz vairo negu su dabartiniu instruktoriumi unsure.gif
Atsakyti
Man kadangi nera kaip su vyru mokytis, nes nera kur vaiku palikt, o su mazuliukais masinoje ir M raide vazinet negalima, tai man belieka imt papildomas ax.gif be to, mano vyras nera is kantriuju biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien iš antro karto išlaikiau mokyklinį. thumbup.gif Liko paskutinis didelis galvos skausmas. doh.gif Papildomos pamokos neėmiau nei vienos, tik su MB važinėjau papildomai. Ir visai dėl to nesigailiu, pinigėlių tikrai sutaupiau. Nemanau, kad ką su tuo pačiu instruktorium būčiau daugiau išmokus. Prieš Regitrą planuoju pasiimti kokią vieną papildomą pas kitą instruktorių.
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2013 08 26, 21:45)
Aš šiandien iš antro karto išlaikiau mokyklinį. thumbup.gif Liko paskutinis didelis galvos skausmas. doh.gif Papildomos pamokos neėmiau nei vienos, tik su MB važinėjau papildomai. Ir visai dėl to nesigailiu, pinigėlių tikrai sutaupiau. Nemanau, kad ką su tuo pačiu instruktorium būčiau daugiau išmokus. Prieš Regitrą planuoju pasiimti kokią vieną papildomą pas kitą instruktorių.

Saunuole thumbup.gif. Sekmes regitroj!!
O man tai net baisu pagalvoti kiek papildomu teks pirkt verysad.gif jau buvo 11 pamoka , o mieste dar ziauriai daug klaidu pridarau doh.gif
Atsakyti