Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(the-spark @ 2013 08 24, 12:12)
Regitra įveikta iš pirmo karto!  4u.gif

wow, sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

Kumščius laikėm tai ir išlaikei mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Šaunuolė. Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti

sveikinu, kiek prireike pamoku kad islaikytumet taip greitai? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms! Be Jūsų špygų, kumščių ir t.t ir pan. tikrai nieko nebūtų buvę biggrin.gif O prireikė 21 pamokos smile.gif Mokiausi nuo visiško 0 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 24, 17:18)
Ačiū visoms! Be Jūsų špygų, kumščių ir t.t ir pan. tikrai nieko nebūtų buvę biggrin.gif O prireikė 21 pamokos smile.gif Mokiausi nuo visiško 0 smile.gif

wow na ir sekasi kaikuriems thumbup.gif pas mane jau beveik 15 pamoku pravazineta plius su vyru jau 10 kartu maziausiai ir ne is tolo dar regitra nesisviecia ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 24 rugpjūčio 2013 - 16:47
Aš apie save išvis patyliu... Pravažiuota 30 pamokų plius 4 papildomos. O man net mokyklinis dar nešviečia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 08 24, 19:48)
Aš apie save išvis patyliu... Pravažiuota 30 pamokų plius 4 papildomos. O man net mokyklinis dar nešviečia doh.gif

Jei paguos -- aš irgi DAUG ėmiau pamokų.... 15 privalomų ir ko gero tiek pat papildomų ax.gif
Atsakyti
o kaip jus visos stabdot >? na ta prasme artedamos prie sankryzos ar prie uzsidegusio raudono sviesoforo. ar paeiliui mazinat greiti ir jungiates 4-3-2 pavaras, tada jau galutinai sustabdot?
ar tarkim vaziuodamos 4 begiu, prisistabdot , isijungiat 3 begi, ir tada vel su stabdziu prisistabdot, galiausiai-sankaba ir stabdis?
man antras variantas gerokai patogesnis, ypac kai didelis eismas kaip vilniuje, pirmas variantas man nelabai gaunasi, per daug susikoncentruoju kaip cia suspet graziai persijungt visus begius + dar ir trukcioja masina ta darant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 24, 20:36)
o kaip jus visos stabdot >? na ta prasme artedamos prie sankryzos ar prie uzsidegusio raudono sviesoforo. ar paeiliui mazinat greiti ir jungiates 4-3-2 pavaras, tada jau galutinai sustabdot?
ar tarkim vaziuodamos 4 begiu, prisistabdot , isijungiat 3 begi, ir tada vel su stabdziu prisistabdot, galiausiai-sankaba ir stabdis?
man antras variantas gerokai patogesnis, ypac kai didelis eismas kaip vilniuje, pirmas variantas man nelabai gaunasi, per daug susikoncentruoju kaip cia suspet graziai persijungt visus begius + dar ir trukcioja masina ta darant  doh.gif

as pereinu i 3 begi ir pradedu stabdyt ax.gif nes jei reiketu pereit visus begius iki stabdymo blink.gif doh.gif ypac jei Vilniuj nuo Savanoriu pr. kalno link Zemuju Paneriu lekiu 60 km/h greiciu ir tada sast, matau, kad jau sviesaforas spalva keicia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 24, 21:06)
as pereinu i 3 begi ir pradedu stabdyt ax.gif nes jei reiketu pereit visus begius iki stabdymo blink.gif  doh.gif ypac jei Vilniuj nuo Savanoriu pr. kalno link Zemuju Paneriu lekiu 60 km/h greiciu ir tada sast, matau, kad jau sviesaforas spalva keicia  doh.gif

va va butent apie tokia situacija ir kalbu kuria apraset drinks_cheers.gif tai vadinasi toks stabdymas nera klaida, svarbu neperlaikyti sankabos nuspaudus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 24, 21:11)
va va butent apie tokia situacija ir kalbu kuria apraset drinks_cheers.gif  tai vadinasi toks stabdymas nera klaida, svarbu neperlaikyti sankabos nuspaudus? g.gif

3 begis yra maximumas su kuriuo galima stabdyt (klausiau instruktoriaus) blush2.gif ax.gif bet man per daug veiksmu, jei reiketu nuo 4 iki 2 pereit blush2.gif

geras klausimas del sankabos - pagal taisykles, kiek laiko mazdaug galima laikyt sankaba nuspaudus? g.gif nes as gana ilgai uzlaikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 24, 21:19)
3 begis yra maximumas su kuriuo galima stabdyt (klausiau instruktoriaus) blush2.gif  ax.gif bet man per daug veiksmu, jei reiketu nuo 4 iki 2 pereit blush2.gif

geras klausimas del sankabos - pagal taisykles, kiek laiko mazdaug galima laikyt sankaba nuspaudus? g.gif nes as gana ilgai uzlaikau doh.gif

tik 3 sekundes galima ja laikyt...tai tarkim stabdant ,isimetus 3 begi reiktu stabdyt su stabdziu kiek imanoma daugiau jau vos ne iki kritines uzgesimo ribos (kai apsukos 1 ir maziau..)ir tik tada sankaba nuspaust ir galutinai stabdi cool.gif nors as prisipazinsiu irgi buna sankaba uzlaikau ilgiau nei 3 sek buna..
Atsakyti