Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Niu siandien ir dienele rolleyes.gif atsisedau i masina ir beveik iskart uzgesinet pradejau doh.gif sakau, va, vakar saket, kad per mazai stresuoju, tai siandien per daug stresuosiu tongue.gif o instruktorius man: "Nieko nesakysiu, siandien nepadesiu, vaziuokit pati ir mokykites is savo klaidu" biggrin.gif tai mano atsakymas tebuvo: "Liuks biggrin.gif ïr zinot, ka? pagaliau masina pradejau jaust bigsmile.gif pradejau jaust, kada begius jungt bigsmile.gif na, darau klaidu dar tikrai, bet siandien pirma karta pati dariau, tai nereik noret iskart tobulai viska daryt cool.gif aikstelej supratau, kad lengviausia man yra...tunelis, T forma ir gyvatuke blink.gif o sunkiausia su... estakada doh.gif keikiuos kiekviena karta pries pradedama i ja vaziuot doh.gif o finale siandien gavau 8 bigsmile.gif thumbup.gif pirma karta toks ivertinimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 23, 13:22)
Niu siandien ir dienele rolleyes.gif atsisedau i masina ir beveik iskart uzgesinet pradejau doh.gif sakau, va, vakar saket, kad per mazai stresuoju, tai siandien per daug stresuosiu tongue.gif o instruktorius man: "Nieko nesakysiu, siandien nepadesiu, vaziuokit pati ir mokykites is savo klaidu" biggrin.gif tai mano atsakymas tebuvo: "Liuks biggrin.gif ïr zinot, ka? pagaliau masina pradejau jaust bigsmile.gif pradejau jaust, kada begius jungt bigsmile.gif na, darau klaidu dar tikrai, bet siandien pirma karta pati dariau, tai nereik noret iskart tobulai viska daryt cool.gif aikstelej supratau, kad lengviausia man yra...tunelis, T forma ir gyvatuke blink.gif o sunkiausia su... estakada doh.gif keikiuos kiekviena karta pries pradedama i ja vaziuot doh.gif o finale siandien gavau 8 bigsmile.gif  thumbup.gif pirma karta toks ivertinimas bigsmile.gif

kelinta siandien pamoka buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 23, 13:28)
kelinta siandien pamoka buvo?  4u.gif

Desimta ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Vakar laikiau Regitroje praktinį ir... neišlaikiau verysad.gif Pirmą kartą, bet labai jau greitai baigėsi. Tik pradėjus, ant estakados 2 kartus užgesau. Ribotam plote apsisukau gerai, bet sekantis buvo lygiagretus parkavimas ir ten padariau kažkokią nesąmonę. Pati nesuprantu kodėl, bet galvoje sukosi mintis, kad tik kuo arčiau šoninės linijos, o apie linijas priekyje ir gale nieko, jos neegzistavo. Na ir aišku priekis buvo ant linijos... Girdžiu sakant : egzaminas neišlaikytas. Taip ir baigėsi. Dabar teks skubiai teoriją perlaikyti (nes galioja iki 25d.) ir vėl registruotis praktiniam.
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 23, 12:22)
"Nieko nesakysiu, siandien nepadesiu, vaziuokit pati ir mokykites is savo klaidu" biggrin.gif tai mano atsakymas tebuvo: "Liuks biggrin.gif ïr zinot, ka? pagaliau masina pradejau jaust bigsmile.gif pradejau jaust, kada begius jungt bigsmile.gif na, darau klaidu dar tikrai, bet siandien pirma karta pati dariau, tai nereik noret iskart tobulai viska daryt:oh o finale siandien gavau 8 bigsmile.gif  thumbup.gif pirma karta toks ivertinimas bigsmile.gif

Taip pat pastebejau kol jis nieko nesako ir nekomentuoja - normaliai vaziuoju , isitikinus kad gerai darau- atsipalaiduoju, tik jam tereikia ka nors pasakyt, iskart pradedu jaudintis, stresuoju ir pridarau dar daugiau nesamoniu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 23, 21:38)
Taip pat pastebejau kol jis nieko nesako ir nekomentuoja - normaliai vaziuoju , isitikinus kad gerai darau- atsipalaiduoju, tik jam tereikia ka nors pasakyt, iskart pradedu jaudintis, stresuoju ir pridarau dar daugiau nesamoniu... doh.gif

drinks_cheers.gif man isvis geriausiai sekas, kai jis islipa parukyt, o as viena pratimus darau lotuliukas.gif va tada tai padarau idealiai biggrin.gif
Atsakyti
Regitra įveikta iš pirmo karto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 24, 12:12)
Regitra įveikta iš pirmo karto!  4u.gif

Šaunuolė -- sveikinu!!!! thumbup.gif
Dabar tik linkiu kibiro kantrybės, laukiant VP!
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 24, 13:15)
Šaunuolė -- sveikinu!!!! thumbup.gif
Dabar tik linkiu kibiro kantrybės, laukiant VP!

Ačiū bigsmile.gif O laukti teks. Sakė iki mėnesio, o kolkas tik pažyma apie gaminamą VP, su kuriuo galima kaip mokinukui važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 24, 13:31)
Ačiū  bigsmile.gif O laukti teks. Sakė iki mėnesio, o kolkas tik pažyma apie gaminamą VP, su kuriuo galima kaip mokinukui važiuoti biggrin.gif

Su M ženklu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 24, 13:31)
Su M ženklu? g.gif

Taip, tik su M ženklu ir kad šalia kas sedėtų. Nepakeičia ta pažyma VP'o smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the-spark: 24 rugpjūčio 2013 - 12:45
QUOTE(the-spark @ 2013 08 24, 13:44)
Taip, tik su M ženklu ir kad šalia kas sedėtų. Nepakeičia ta pažyma VM'o smile.gif

hmm...
Keista...
Man Ramūnas Matonis taip rašė:
Jei VĮ „Regitra“ tokiems asmenims, kurie pridavę dokumentus ir išlaikę visus egzaminus, išduos kokią nors tai liudijantį dokumentą ar pažymą, policijos pareigūnai tokių asmenų nebaus.

Nes nu bralka... Įdomus reikalas... Tai negi aš dabar turiu kažką specialiai gaudyt, kad šalia sėdėtų? Ar vėl vairavimo instruktoriui pinigus kišt? doh.gif Tiesa, važinėt nemėginau, nu o bet tačiau... KAS kaltas, kad važiuočiau dabar be VP? Na, šįkart TIKRAI ne aš lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 24 rugpjūčio 2013 - 12:47