Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 19:14)
skaitau jusu postus ir galvoju , kodel tie instruktoriai gasdina savo tais komentarais tipo: vai, vai kaip blogai - jokio progreso, kad atrodo mums visoms tos pacios bedos: begiai, sankryzos , prakeikta gyvatele ...  Turi but priprate kad cia normalus mokinio etapas, galetu buti truputuka toleresniais

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif instruktorius turi MOKYTI, o ne gasdinti, jog susidarytu toks ispudis, kad blogesnes mokines nera turejes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 22, 18:22)
pritariu 100 proc drinks_cheers.gif instruktorius turi MOKYTI, o ne gasdinti, jog susidarytu toks ispudis, kad blogesnes mokines nera turejes doh.gif

Islipus is masinos Po paskutinio vairavimo taip ir pagalvojau kad tikriausiai esu blogiause mokine.
Atsakyti
esam visos geros mokines mirksiukas.gif as kai papildomu pries regitra pasiemiau pas kita instruktoriu,tai galvoju,kad instruktorius blogas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 19:50)
Islipus is masinos Po paskutinio vairavimo taip ir pagalvojau kad tikriausiai esu blogiause mokine.

as siandien irgi pradejau taip apie save galvot doh.gif o man ryt is ryto vel vaziavimas doh.gif

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 22, 19:56)
esam visos geros mokines mirksiukas.gif as kai papildomu pries regitra pasiemiau pas kita instruktoriu,tai galvoju,kad instruktorius blogas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 22, 18:59)
as siandien irgi pradejau taip apie save galvot doh.gif o man ryt is ryto vel vaziavimas doh.gif
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Man irgi rytoj vairavimas 11 val. cool.gif Kelinta tau pamoka bus?
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 20:05)
Man irgi rytoj vairavimas 11 val. cool.gif  Kelinta tau pamoka bus?

8.30 val doh.gif velnias, kaip nesinori doh.gif
buvo bajeris, kad pirmadieni vaziuodama "damusiau" masinos sankaba - ji tiesiog subyrejo unsure.gif buvo 2 dienu pertrauka ir siandien vel vaziavau, tai pries pat vaziavima instruktorius man paskambino, ar atvaziuosiu? rolleyes.gif supratau tai kaip zenkla, jog jis galvojo, kad daugiau neateisu po masinos pagadinimo doh.gif lotuliukas.gif ir vis prase su nauja sankaba elgtis svelniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 19:14)
skaitau jusu postus ir galvoju , kodel tie instruktoriai gasdina savo tais komentarais tipo: vai, vai kaip blogai - jokio progreso, kad atrodo mums visoms tos pacios bedos: begiai, sankryzos , prakeikta gyvatele ...  Turi but priprate kad cia normalus mokinio etapas, galetu buti truputuka toleresniais

Na, man gyvatėlė - lengviausias pratimas ax.gif Su tuo koridorium kankinaus ilgiausiai doh.gif
Atsakyti
o jus nemanaot, kad kaikurie, gal ir ne visi, bet tikrai dalis instruktoriu specialiai gasdina, kad va kaip blogai vairuoji, kad dar ne metas egzaminui, neislaikysi, vienu zodziu, daro viska, kad pirktumem papildomas pamokas 4u.gif man kartais toks jausmas susidaro, ypac kalbant apie savo instruktoriu, nes is jo jokio paskatinimo ar pagyros zodzio nesulaukiu, pagal ji laikas bega o as pazangos nedarau, nors pati taip nemanau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 22 rugpjūčio 2013 - 19:56
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 22, 19:55)
o jus nemanaot, kad kaikurie, gal ir ne visi, bet tikrai dalis instruktoriu specialiai gasdina, kad va kaip blogai vairuoji, kad dar ne metas egzaminui, neislaikysi, vienu zodziu, daro viska, kad pirktumem papildomas pamokas 4u.gif  man kartais toks jausmas susidaro, ypac kalbant apie savo instruktoriu, nes is jo jokio paskatinimo ar pagyros zodzio nesulaukiu, pagal ji laikas bega o as pazangos nedarau, nors pati taip nemanau g.gif

Kazkas jau pasakojo kaip instruktorius sukciavo siusdavo papildomu pirkt, o perejus I kita mokykla - naujas instruktorius neturejo prie ko prisikabint ir nusiunte regitron. Visko gali buti. Kazin kiek jie nuo to turi, vistiek perkam is mokyklos, bet kazkiek ir jie gauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupee: 22 rugpjūčio 2013 - 20:28
QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 21:27)
Kazkas jau pasakojo kaip instruktorius sukciavo siusdavo papildomu pirkt, o perejus I kita mokykla - naujas instruktorius neturejo prie ko prisikabint ir nusiunte regitron. Visko gali buti. Kazin kiek jie nuo to turi, vistiek perkam is mokyklos, bet kazkiek ir jie gauna

manau kazkiek pliuso jie gauna uz papildomas, beto gali but ir is paciu mokyklu vadovu spaudimas instruktoriams didinti pelna ir papildomu pamoku kieki g.gif
pati esu dirbus su pardavimais, tai zinotumet, kaip vadovai spaudzia kad didintum pelna, kad ikisinetum zmonems bele ka, kad tik pirktu, kad meluotum i akis, svarbu, kad pelna didintum biggrin.gif manau visur kur pinigai sukasi, ten 100 % saziningumo nesitikek g.gif
Atsakyti
merginos, o kuo vadovaujatės kai reikia persirikiuoti, šoniniai veidrodėliai ale tolina, tai kaip nustatyti, kad mašina tinkamu atstumu ir galiu persirikiuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 23, 09:26)
merginos, o kuo vadovaujatės kai reikia persirikiuoti, šoniniai veidrodėliai ale tolina, tai kaip nustatyti, kad mašina tinkamu atstumu ir galiu persirikiuoti? g.gif

cia man sunkiausias dalykas is visu.. nes ir pas mane masinoj veidrodeliai tolina..tai visalaik klausiu instruktoriaus ar vyro ar galiu persirikiuot nes niekaip nesusigaudau ar tinkamas atstumas nuo kitos masinos ar ne
Atsakyti