QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 22, 12:57)
o kaip ten toj regitroj egzaminuotojai,nebamba?
Priklauso nuo žmogaus...
Kadangi bandžiau cielus du, tai gal kažkiek ir galiu pasakyt nuomonę
Pirmąsyk, kai net iš aikštutės neišvažiavau
, matosi, buvo labai geranoriškas... Labai nustebau, kad paaiškino, kur kas (valdymo panelėj), paklausė, ar mėginsiu mašiną, kai ratuką pravažiavau, perklausė, dar dar sykį nenoriu pasimėgint
... Ir kai pirmąsyk užgesau, metė į mane tokį nerimastingą žvilgsnį, dar net nuramino, pasakė -- nusiraminkit, viskas gerai, susikaupkit ir t.t. Po to, kai jau lemtingą kartą užgesau, dūsavo dūsavo, sako -- ech, jūs, ką pridirbot... Nu dabar, sako, šiaip paimkit ir pavažiuokit... Nu aš garantuoju, kad viskas OK bus net ir estakadoj... akurat
Pamokė, kad kitąsyk leisčiau sau bandant mašiną -- vos ne padraskyt ją pastabčiojimais, mažoj įkalnytėj pastebėt, kaip ji elgiasi ir t.t. Nu toks tikrai labia labai
Tik kad ten jau aš pati save pavedžiau, nieks nekalts
Kitą sykį gavau irgi Hyundai i30 automobiliuką, bet egzaminuotojas toks ką aš žinau
Kažkaip grubokai klustelėjo, ar mėginsiu... Dar vos ne -- posūkius, posūkius rodom rodom (išsukom iš aikštutės į pasibandymo ratuką)... o jolki palki, galvoju... Nekas bus, jei jis taip kabinėsis... Vėliau -- net neklausė, ar laikau (išbandžius mašiną, turi teisę atsisakyt ir kitąsyk nereiks mokėt už laikymą)... Vos ne nu tai -- viskas važiuojam į pirmo pratimo vietą... Na OK, važiuojam... Po to viskas gan ramiai ėjo, tik kad vienam mažam žiedely bambtelėjo --
nu ir ko mes laukiam? (sustojau apsižvalgyt, ar niekam nemaišysiu iš kairės įvažiuodama)... Dar kažkaip tiesiojoj mašiniukas čiut čiut zigzagiukais norėjo važiuot, nenulaikiau vairo kiba
, tai irgi po antro įspėjimo NK gavau... kažkada pavaros nepakeičiau iš 3 į 4, dar viena NK... Kita NK -- tas užgesimas ant estakados (šįkart manes jis neišmušė iš vėžių)... Ir kažkada pavarą keisdama ne iki galo išmyniau sankabą -- dar viena NK..
Tai nė nežinau... Normos ribose, kaip ir... Bet nervų stiprumą patikrina kaip turi būt