QUOTE(the-spark @ 2013 08 21, 22:38)
Sveikos panelės. Pavyko išlaikyti mokyklinį
Laukia regitra. Turiu klausimą, kaip ten su tuo pažymėjimu vairavimo mokyklos baigimo? Jį duoda kažkokį mokykla, ar gal jau regitrai duomenis apie mokinukus siunčia mokyklos ir mes jokių popierių negaunam?
sveikinu
kiek pamoku jums reikejo kad islaikytumet mokyklini? man visad idomu, koki vairavimo lygi reikia pasiekt, kad jau drasiai galima butu keliaut laikyti egzamina. ar aiksteleje ir gatveje jau praktiskai be klaidu ir drasiai vaziuodavot?
QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 11:38)
lyg is manes rasyta
Tokios pat situacijos,
kartais ne is vienos mokyklos busim? Instruktoriu veiksmai indentiski.
Man tik 7 pamoka buvo, gal dar nepervelu keist instruktori?!?
instruktoriu keisk, drasiai, as gailiuosi, kad anskciau to nepadariau, nes kitas instruktorius sioje mokykloje panasu kad tikrai yra normalesnis
o del vairavimo mokyklos esu jau rasiusi kad mokausi ,,Autoaide,, Vilniuje
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 08 21, 21:24)
Jungdama pirma (taip pat ir antra) ranka ant pavaru svirties dek is desines puses-tada automatiskai gausis,kad stumi(trauki) svirti i save,na,o pastumus jau tikrai tik pirma ten rasi...
Jungiant trecia uztenka tik stumteleti pavaru svirti is galo i prieki-i trecia ji isoks pati,jungiant 4,5-dedi delna ant svirties jau is kaires puses ir stumi nuo saves...taip ipratus atsisedus ant bet kokios masinos neturesi jokiu bedu su pavarom (nes visose jos jungiasi visiskai vienodai,metodika nesiskiria)...man vienas is mano daugybes instruktoriu sita "baika" pasake,su ta diena baigesi mano liapsusai su perjungimais...
dekui, labai geras patarimas, as visada pavaru svirti griebdavau is virsaus, dabar bandysiu det ranka labiau i sona
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2013 08 22, 12:11)
O mano instruktorius, atvirkščiai, barasi, kad pastoviai įsitempus būnu. Liepia atsipalaiduot.
Aš pravažiavau 30 pamokų. Aikštelėj viskas gerai, o mieste grybauju
Tai pavaras sumaišau, tai į posūkį blogai įsuku... Nespėju greitai susigaudyt ką ir kaip daryt
Buvo mintis viską mest, bet instruktorius atkalbėjo. Sako, kad mokantis vairuot būna 3 krizės kai atrodo, kad nieko nemoki...
Iš tikro, nesitikėjau, kad man pavyks apskritai išmokt nors kiek pavažiuot, nes labai labai bijojau
O išvažiavimas į miestą prilygo išėjimui į karą
Mokyklinį teorijos išsilaikiau lengvai. Pasiemiau papildomų vairavimo pamokų. Bus matyt...
instruktorius ir mane bara kad perdaug isitempus, bet kitaip negaliu, kai tiek veiksmu vienu metu reikia daryt, ir vaira sukt, ir begi jungti, ir kelia stebeti, kelio zenklus ir dar masinas aplinkui..nejucia pati isitempiu
del isvaziavimo i miesta kaip i kara-tas pats ir man
jau kiek su vyru vaziuota ir su instruktorium pamokos kone baigtos, bet baime jauciu, nors jau nebe tokia didele kaip anksciau. anksciau tai budavo drebedavau kai zinodavau kad vaziuot i miesta teks..