Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 21, 20:42)
man pas sita instruktoriu liko paskutinis vaziavimas ir viskas..egzaminas laukia  doh.gif  o kazi kaip as cia sugebejau supainiot 3 pavara su 1? jau ne pirma kart man taip. gal kas turit patarimu kaip ju nepainiot? unsure.gif

Jungdama pirma (taip pat ir antra) ranka ant pavaru svirties dek is desines puses-tada automatiskai gausis,kad stumi(trauki) svirti i save,na,o pastumus jau tikrai tik pirma ten rasi... smile.gif Jungiant trecia uztenka tik stumteleti pavaru svirti is galo i prieki-i trecia ji isoks pati,jungiant 4,5-dedi delna ant svirties jau is kaires puses ir stumi nuo saves...taip ipratus atsisedus ant bet kokios masinos neturesi jokiu bedu su pavarom (nes visose jos jungiasi visiskai vienodai,metodika nesiskiria)...man vienas is mano daugybes instruktoriu sita "baika" pasake,su ta diena baigesi mano liapsusai su perjungimais... smile.gif
Atsakyti
Sveikos panelės. Pavyko išlaikyti mokyklinį smile.gif Laukia regitra. Turiu klausimą, kaip ten su tuo pažymėjimu vairavimo mokyklos baigimo? Jį duoda kažkokį mokykla, ar gal jau regitrai duomenis apie mokinukus siunčia mokyklos ir mes jokių popierių negaunam?
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 21, 22:38)
Sveikos panelės. Pavyko išlaikyti mokyklinį smile.gif Laukia regitra. Turiu klausimą, kaip ten su tuo pažymėjimu vairavimo mokyklos baigimo? Jį duoda kažkokį mokykla, ar gal jau regitrai duomenis apie mokinukus siunčia mokyklos ir mes jokių popierių negaunam?

Ir jie patys įveda, ir Tu pati turėsi nueit „Regitron“ su tuo pažymėjimu, gautu vairavimo mokykloj, ir kitais reikiamais dokumentais 4u.gif
Kada „Regitron“? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 22, 05:37)
Ir jie patys įveda, ir Tu pati turėsi nueit „Regitron“ su tuo pažymėjimu, gautu vairavimo mokykloj, ir kitais reikiamais dokumentais 4u.gif
Kada „Regitron“? bigsmile.gif

Šturmuosiu šeštadienį biggrin.gif Ir bijau ir laukiu kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 22, 07:32)
Šturmuosiu šeštadienį biggrin.gif Ir bijau ir laukiu kažkaip biggrin.gif

Viskas bus OK! Kaip nors nesureikšmink to, kad tai egzaminas smile.gif
Reikalingų dokumentų tik neužmiršk, geros nuotaikos ir veikiančios galvos smile.gif
Atsakyti

Šaunuolė thumbup.gif
Laikysim kumštukus, kad pasisektų šeštadienį thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 21, 11:59)
as ir vel suzlugdyta, sikart instruktoriaus  doh.gif
sugebejau pajudeti is vietos isimetus ne 1 o 3 begi  doh.gif  doh.gif  jezau kokia geda  doh.gif  verysad.gif  kaip ir ankstesniais kartais vel jis buvo ir uz vairo griebe (nemanau kad to griebimo reikejo, nes vaziavau tvarkingai savo juosta nedideliu greiciu) , neleisdavo posukiu iveikt paciai , griebdavo vaira ir pats sukdavo (nors su vyru kai vazinejau tikrai jau neblogai man tie posukiai gaudavosi) ir dar negana to, nieko nesakes, griebdavo vaira ir persirikiuodavo pats, taip staigiai, kad as net nespedavau posukio signalio ijungt  verysad.gif  suzlugdyta vakar gryzau is po vairavimo, atrode jau lyg ir gerai man sekasi, bet va atsisedau su instruktorium ir sakes  verysad.gif

lyg is manes rasyta verysad.gif
Tokios pat situacijos, doh.gif kartais ne is vienos mokyklos busim? Instruktoriu veiksmai indentiski.
Man tik 7 pamoka buvo, gal dar nepervelu keist instruktori?!?
Atsakyti
Siandien buvo 9tas vaziavimas, o kad gavau pastabu doh.gif blink.gif isvis matau, kad jau pradedu erzint instruktoriu doh.gif dave pastaba, kad man streso per mazai vairuojant, per daug atsiputus blink.gif viska per atsainiai darau, per ramiai vaziuoju... blink.gif doh.gif tai sakau, man taip kaip tik is streso didelio, o jis - ne, ne, Jums stresiuko daugiau reikia, nes nepersilauziat blink.gif jezusmarija, as drebanciom rankom i pamokas einu, naktim pries vaziavima stresuoju, o vaziuodama sudarau ispudi, kad atsiputus doh.gif blink.gif be zodziu...
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 22, 12:02)
Siandien buvo 9tas vaziavimas, o kad gavau pastabu doh.gif  blink.gif isvis matau, kad jau pradedu erzint instruktoriu  doh.gif dave pastaba, kad man streso per mazai vairuojant, per daug atsiputus blink.gif viska per atsainiai darau, per ramiai vaziuoju... blink.gif  doh.gif tai sakau, man taip kaip tik is streso didelio, o jis - ne, ne, Jums stresiuko daugiau reikia, nes nepersilauziat blink.gif jezusmarija, as drebanciom rankom i pamokas einu, naktim pries vaziavima stresuoju, o vaziuodama sudarau ispudi, kad atsiputus doh.gif  blink.gif be zodziu...

Kas čia per bajerukai, kad streso REIKIA? blink.gif hmm
Net įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 22, 12:02)
Siandien buvo 9tas vaziavimas, o kad gavau pastabu doh.gif  blink.gif isvis matau, kad jau pradedu erzint instruktoriu  doh.gif dave pastaba, kad man streso per mazai vairuojant, per daug atsiputus blink.gif viska per atsainiai darau, per ramiai vaziuoju... blink.gif  doh.gif tai sakau, man taip kaip tik is streso didelio, o jis - ne, ne, Jums stresiuko daugiau reikia, nes nepersilauziat blink.gif jezusmarija, as drebanciom rankom i pamokas einu, naktim pries vaziavima stresuoju, o vaziuodama sudarau ispudi, kad atsiputus doh.gif  blink.gif be zodziu...

O mano instruktorius, atvirkščiai, barasi, kad pastoviai įsitempus būnu. Liepia atsipalaiduot. smile.gif Aš pravažiavau 30 pamokų. Aikštelėj viskas gerai, o mieste grybauju doh.gif Tai pavaras sumaišau, tai į posūkį blogai įsuku... Nespėju greitai susigaudyt ką ir kaip daryt doh.gif Buvo mintis viską mest, bet instruktorius atkalbėjo. Sako, kad mokantis vairuot būna 3 krizės kai atrodo, kad nieko nemoki...
Iš tikro, nesitikėjau, kad man pavyks apskritai išmokt nors kiek pavažiuot, nes labai labai bijojau unsure.gif O išvažiavimas į miestą prilygo išėjimui į karą lotuliukas.gif
Mokyklinį teorijos išsilaikiau lengvai. Pasiemiau papildomų vairavimo pamokų. Bus matyt...
Atsakyti

sveikinu 4u.gif kiek pamoku jums reikejo kad islaikytumet mokyklini? man visad idomu, koki vairavimo lygi reikia pasiekt, kad jau drasiai galima butu keliaut laikyti egzamina. ar aiksteleje ir gatveje jau praktiskai be klaidu ir drasiai vaziuodavot? 4u.gif

QUOTE(Rupee @ 2013 08 22, 11:38)
lyg is manes rasyta  verysad.gif
Tokios pat situacijos,  doh.gif kartais ne is vienos mokyklos busim? Instruktoriu veiksmai indentiski.
Man tik 7 pamoka buvo, gal dar nepervelu keist instruktori?!?

instruktoriu keisk, drasiai, as gailiuosi, kad anskciau to nepadariau, nes kitas instruktorius sioje mokykloje panasu kad tikrai yra normalesnis
o del vairavimo mokyklos esu jau rasiusi kad mokausi ,,Autoaide,, Vilniuje

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 08 21, 21:24)
Jungdama pirma (taip pat ir antra) ranka ant pavaru svirties dek is desines puses-tada automatiskai gausis,kad stumi(trauki) svirti i save,na,o pastumus jau tikrai tik pirma ten rasi... smile.gif  Jungiant trecia uztenka tik stumteleti pavaru svirti is galo i prieki-i trecia ji isoks pati,jungiant 4,5-dedi delna ant svirties jau is kaires puses ir stumi nuo saves...taip ipratus atsisedus ant bet kokios masinos neturesi jokiu bedu su pavarom (nes visose jos jungiasi visiskai vienodai,metodika nesiskiria)...man vienas is mano daugybes instruktoriu sita "baika" pasake,su ta diena baigesi mano liapsusai su perjungimais... smile.gif

dekui, labai geras patarimas, as visada pavaru svirti griebdavau is virsaus, dabar bandysiu det ranka labiau i sona thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2013 08 22, 12:11)
O mano instruktorius, atvirkščiai, barasi, kad pastoviai įsitempus būnu. Liepia atsipalaiduot. smile.gif Aš pravažiavau 30 pamokų. Aikštelėj viskas gerai, o mieste grybauju doh.gif Tai pavaras sumaišau, tai į posūkį blogai įsuku... Nespėju greitai susigaudyt ką ir kaip daryt doh.gif Buvo mintis viską mest, bet instruktorius atkalbėjo. Sako, kad mokantis vairuot būna 3 krizės kai atrodo, kad nieko nemoki...
Iš tikro, nesitikėjau, kad man pavyks apskritai išmokt nors kiek pavažiuot, nes labai labai bijojau unsure.gif O išvažiavimas į miestą prilygo išėjimui į karą lotuliukas.gif
Mokyklinį teorijos išsilaikiau lengvai. Pasiemiau papildomų vairavimo pamokų. Bus matyt...

instruktorius ir mane bara kad perdaug isitempus, bet kitaip negaliu, kai tiek veiksmu vienu metu reikia daryt, ir vaira sukt, ir begi jungti, ir kelia stebeti, kelio zenklus ir dar masinas aplinkui..nejucia pati isitempiu blink.gif del isvaziavimo i miesta kaip i kara-tas pats ir man doh.gif jau kiek su vyru vaziuota ir su instruktorium pamokos kone baigtos, bet baime jauciu, nors jau nebe tokia didele kaip anksciau. anksciau tai budavo drebedavau kai zinodavau kad vaziuot i miesta teks..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 22, 12:30)
sveikinu  4u.gif kiek pamoku jums reikejo kad islaikytumet mokyklini? man visad idomu, koki vairavimo lygi reikia pasiekt, kad jau drasiai galima butu keliaut laikyti egzamina. ar aiksteleje ir gatveje jau praktiskai be klaidu ir drasiai vaziuodavot?  4u.gif

Na, iš savo praktikos pasakysiu tik tiek -- pramokau nežiūrėdama pakeist pavaras (dar tik būt gerai labiau susivokt, KADA į kurią keist); nujaust, kokiam posūky kokia pavara įvažiuot ir išvažiuot; kur ir kaip persirikiuoti, norint sukti kairėn, dešinėn; būtų gerai, kad kaip bent man sake instruktorius -- kad jis jaustųsi tarsi keleivis mašinoj -- be jo įsikišimo pedalais ar griebimu už vairo (jei jis tik tuo nemanipuliuoja); kada pristabdyt tik stabdžiu ir kada ir stabdžiu, ir sankaba... Jei dar ką prisiminsiu -- parašysiu
Atsakyti