Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

as ir vel suzlugdyta, sikart instruktoriaus doh.gif
visa savaite mokiausi su vyru vazinet, tai atrodo visai jau man ten neblogai buvo bigsmile.gif na ir ka vakar nuejau i vairavimo pamoka, ji man 13-a vakar buvo...ir sugebejau pajudeti is vietos isimetus ne 1 o 3 begi doh.gif doh.gif jezau kokia geda doh.gif kaip pasimeciau, mokyklines masinos valdymas visiskai kitoks , begiai kazkaip kitaip isistato nei nuosavoj masinoj, tai instruktorius apvare kad sugadino mane vazinejimas su vyru verysad.gif kaip ir ankstesniais kartais vel jis buvo ir uz vairo griebe (nemanau kad to griebimo reikejo, nes vaziavau tvarkingai savo juosta nedideliu greiciu) , neleisdavo posukiu iveikt paciai , griebdavo vaira ir pats sukdavo (nors su vyru kai vazinejau tikrai jau neblogai man tie posukiai gaudavosi) ir dar negana to, nieko nesakes, griebdavo vaira ir persirikiuodavo pats, taip staigiai, kad as net nespedavau posukio signalio ijungt verysad.gif suzlugdyta vakar gryzau is po vairavimo, atrode jau lyg ir gerai man sekasi, bet va atsisedau su instruktorium ir sakes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 21, 12:59)
as ir vel suzlugdyta, sikart instruktoriaus  doh.gif
visa savaite mokiausi su vyru vazinet, tai atrodo visai jau man ten neblogai buvo  bigsmile.gif  na ir ka vakar nuejau i vairavimo pamoka, ji man 13-a vakar buvo...ir sugebejau pajudeti is vietos isimetus ne 1 o 3 begi  doh.gif  doh.gif  jezau kokia geda  doh.gif  kaip pasimeciau, mokyklines masinos valdymas visiskai kitoks , begiai kazkaip kitaip isistato nei nuosavoj masinoj, tai instruktorius apvare kad sugadino mane vazinejimas su vyru  verysad.gif  kaip ir ankstesniais kartais vel jis buvo ir uz vairo griebe (nemanau kad to griebimo reikejo, nes vaziavau tvarkingai savo juosta nedideliu greiciu) , neleisdavo posukiu iveikt paciai , griebdavo vaira ir pats sukdavo (nors su vyru kai vazinejau tikrai jau neblogai man tie posukiai gaudavosi) ir dar negana to, nieko nesakes, griebdavo vaira ir persirikiuodavo pats, taip staigiai, kad as net nespedavau posukio signalio ijungt  verysad.gif  suzlugdyta vakar gryzau is po vairavimo, atrode jau lyg ir gerai man sekasi, bet va atsisedau su instruktorium ir sakes  verysad.gif

nesuk galvos dėl to griebimo už vairo... Maža kas jam ten susirodė...
Labai pergyveni dėl visko, matau 4u.gif Nepergyvenk, viskas yra ir bus ok 4u.gif
Atsakyti
as va pasiemiau pora papildomu pamoku pries regitra pas kita instruktoriu,tai jau taip gerai viska isaiskino apie aikstele,kad dabar neturiu kaip ir tokios baimes laikyti g.gif sake jei ka ikalt sedatifo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 21, 13:19)
as va pasiemiau pora papildomu pamoku pries regitra pas kita instruktoriu,tai jau taip gerai viska isaiskino apie aikstele,kad dabar neturiu kaip ir tokios baimes laikyti g.gif sake jei ka ikalt sedatifo lotuliukas.gif

O vat manes tokie patarimai, kad ko įkalt ko nors -- 100 gramų ar valerijonų ar kad ir to pačio sedatif -- kažkodėl visai nežavi... Bijočiau, žinai, ko? Ogi to, kad nežinau, KAIP mane paveiks, kiek laiko veiks ir neduok Dieve, nustos veikti netinkamiausiu metu... Jei įkalus 100g ar kad ir, kaip man sakė, šaukštą šampano -- nebūtų kaži taip, kad PAPŪSK smile.gif Ir ilgam dar nereiktų laikyt praktinio egzamino biggrin.gif
Nežinau... skeptikė esu tais klausimais... Labai...
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 21, 13:22)
O vat manes tokie patarimai, kad ko įkalt ko nors -- 100 gramų ar valerijonų ar kad ir to pačio sedatif -- kažkodėl visai nežavi... Bijočiau, žinai, ko? Ogi to, kad nežinau, KAIP mane paveiks, kiek laiko veiks ir neduok Dieve, nustos veikti netinkamiausiu metu... Jei įkalus 100g ar kad ir, kaip man sakė, šaukštą šampano -- nebūtų kaži taip, kad PAPŪSK smile.gif Ir ilgam dar nereiktų laikyt praktinio egzamino biggrin.gif
Nežinau... skeptikė esu tais klausimais... Labai...

nekalsiu as jo,manes jis visiskai neveikia schmoll.gif
Atsakyti
Saunuoles mergaites, tikrai neklausykite tokiu patarimu. Jokiu raminamuju, o jau apie alkoholi aplamai nei kalbos neturi buti schmoll.gif

As nusiteikiau taip, kad cia ne pasaulio pabaiga ir ne stojamasis egzaminas i universiteta, i kuri neistojus gali bandyti tik po metu. Cia savaitele pasimokai, nusiramini ir bandai dar karta. ( tikiuosiu nebus kaip toj rusiskoj daineles " ech ras, eshcio ras, eshcio mnogo mnogo ras") . O as laiko turiu. Pinigu gal nelabai, bet..... jau tiek sukisus i kursus.... dakalsiu as ta egzamina. Va, siandien pasiemiau dar 2 papildomas pamokas ir penktadieni bandysiu mokyklini susitvarkyti. Buvau truputuka pailseti islekusi, tai gavau velniu nuo instruktoriaus uz ilga pauze, bet..... bandysiu susikaupti ir nustebinti ji ( ir save pacia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Play @ 2013 08 21, 13:35)
Saunuoles mergaites, tikrai neklausykite tokiu patarimu. Jokiu raminamuju, o jau apie alkoholi aplamai nei kalbos neturi buti  schmoll.gif

As nusiteikiau taip, kad cia ne pasaulio pabaiga ir ne stojamasis egzaminas i universiteta, i kuri neistojus gali bandyti tik po metu. Cia savaitele pasimokai, nusiramini ir bandai dar karta. ( tikiuosiu nebus kaip toj rusiskoj daineles " ech ras, eshcio ras, eshcio mnogo mnogo ras") . O as laiko turiu. Pinigu gal nelabai, bet..... jau tiek sukisus i kursus.... dakalsiu as ta egzamina. Va, siandien pasiemiau dar 2 papildomas pamokas ir penktadieni bandysiu mokyklini susitvarkyti. Buvau truputuka pailseti islekusi, tai gavau velniu nuo instruktoriaus uz ilga pauze, bet..... bandysiu susikaupti ir nustebinti ji ( ir save pacia  lotuliukas.gif )

oj, pas mane finansų klausimu irgi ojojoj, koks prakolas dabar... Bet nieko -- darbą turiu, atiduosiu ir tas skolas visas...
O kas dėl to laikymo ir (ne)(iš)laikymo iš n-tojo karto... Pirmąsyk žiauriai skaudu buvo, kad net iš aikštelės neišvažiavau... Antra vertus -- klausimas, kada būtų skaudžiau... Ar kad neišvažiavau iš aikštelės, ar neduok Dieve, paskutinėj sankryžoj užgesti (kaip kad man buvo priešpaskutinį kartą laikant mokyklinį doh.gif). Svarbu išmokt susitvarkyt su emocijom, susitaikyt su faktu, koks bebūtų ir gyventi toliau, mokytis toliau 4u.gif
Atsakyti
Mano bendrakurse laike mokyklini egzamina, viskas OK, aikstele, marsrutas, tik prie pat pat mokyklos, kieme taip sakant, bats ir nepraleido pagrindiniu keliu vaziuojancios masinos. Instruktorius per stabdzius, ta masina cypdama taip pat... viskas, egzaminas neislaikytas. Kaip negalima atsipalaiduoti doh.gif iki paskutines minutes, iki kol isjungsi varikli doh.gif Gerai, cia tik mokyklinis, bet gi vistiek egzaminas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Play @ 2013 08 21, 14:47)
Mano bendrakurse laike mokyklini egzamina, viskas OK, aikstele, marsrutas, tik prie pat pat mokyklos, kieme taip sakant, bats ir nepraleido pagrindiniu keliu vaziuojancios masinos. Instruktorius per stabdzius, ta masina cypdama taip pat... viskas, egzaminas neislaikytas. Kaip negalima atsipalaiduoti  doh.gif iki paskutines minutes, iki kol isjungsi varikli  doh.gif  Gerai, cia tik mokyklinis, bet gi vistiek egzaminas  verysad.gif

Man per mokyklinį buvo panašiai kaip ir „Regitroj“ - kai buvau, regis, rami ir atsipalaidavus -- baigdavosi ne kaži kaip... O va kai širdis, atrodė, išlėks iš to spurdėjimo -- kažkodėl viskas čiki čiki... Na, ne idealiai, bet išlaikyta ax.gif
Aš sakau, dar dabar juokiuosi prisiminus „Regitros“ egzaminuotojo šneką apie tai, kur užsisakyti vairuotojo pažymėjimą, kur sumokėti ir pan., o aš sau mintyse kaip maldelę -- MOTERIE... Ramiai... Laisva pavara... Rankinis... Paleist sankabą... Išjungt variklį... O dabar -- ką egzaminuotojas sakė??? Kur eit? Ką daryt??? lotuliukas.gif Rimtai??? O tai pala -- išlaikiau???? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 21 rugpjūčio 2013 - 13:52
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 21, 12:59)
as ir vel suzlugdyta, sikart instruktoriaus  doh.gif
visa savaite mokiausi su vyru vazinet, tai atrodo visai jau man ten neblogai buvo  bigsmile.gif  na ir ka vakar nuejau i vairavimo pamoka, ji man 13-a vakar buvo...ir sugebejau pajudeti is vietos isimetus ne 1 o 3 begi  doh.gif  doh.gif  jezau kokia geda  doh.gif  kaip pasimeciau, mokyklines masinos valdymas visiskai kitoks , begiai kazkaip kitaip isistato nei nuosavoj masinoj, tai instruktorius apvare kad sugadino mane vazinejimas su vyru  verysad.gif  kaip ir ankstesniais kartais vel jis buvo ir uz vairo griebe (nemanau kad to griebimo reikejo, nes vaziavau tvarkingai savo juosta nedideliu greiciu) , neleisdavo posukiu iveikt paciai , griebdavo vaira ir pats sukdavo (nors su vyru kai vazinejau tikrai jau neblogai man tie posukiai gaudavosi) ir dar negana to, nieko nesakes, griebdavo vaira ir persirikiuodavo pats, taip staigiai, kad as net nespedavau posukio signalio ijungt  verysad.gif  suzlugdyta vakar gryzau is po vairavimo, atrode jau lyg ir gerai man sekasi, bet va atsisedau su instruktorium ir sakes  verysad.gif

Keisk instruktoriu,cia jo problemos,ne tavo (jei per tiek laiko nesugebejo paaiskinti kaip jungti pavaras kad jos nesipainiotu-visos masinos valdosi vienodai,skirtumas siek tiek yra tik mechanizmu veikime...turi moketi vaziuoti su bet kokia masina,nes Regitroje dar kitokia gausi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 08 21, 19:47)
Keisk instruktoriu,cia jo problemos,ne tavo (jei per tiek laiko nesugebejo paaiskinti kaip jungti pavaras kad jos nesipainiotu-visos masinos valdosi vienodai,skirtumas siek tiek yra tik mechanizmu veikime...turi moketi vaziuoti su bet kokia masina,nes Regitroje dar kitokia gausi) 4u.gif

man pas sita instruktoriu liko paskutinis vaziavimas ir viskas..egzaminas laukia doh.gif o kazi kaip as cia sugebejau supainiot 3 pavara su 1? jau ne pirma kart man taip. gal kas turit patarimu kaip ju nepainiot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 21, 20:42)
man pas sita instruktoriu liko paskutinis vaziavimas ir viskas..egzaminas laukia  doh.gif  o kazi kaip as cia sugebejau supainiot 3 pavara su 1? jau ne pirma kart man taip. gal kas turit patarimu kaip ju nepainiot? unsure.gif

Aš šiandien taip pat turėjau paskutinę pamoką, liko tik mokyklinis (deja, rytoj)... O trečios ir pirmos pavaros jungimas turi esminį skirtumą. Jungiant pirmą, pirmiausia pavarų svirtį patraukiame į save, tada į priekį; o jungiant trečią iš antros pavaros, pirmiausia grąžiname į laisvą, tada į priekį. smile.gif Nesudėtinga, kai įpranti, šita veiksmų seka gaunasi automatiškai, nebereikia galvoti. smile.gif
Atsakyti