Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 08 19, 10:18)
Sveikos, gal kas iš savo ar pažystamų patirties atsakys man  4u.gif  Ar nėščiai panelei leidžia regitroje laikytis pravažiavimo egzaminą? Gasdina visi kad jei nėštumas į pabaigą tai jau gali nebeleisti laikyti egzamino..  unsure.gif

Leidzia. Laikesi mano drauge. jai ilgiau mokymai uzsitese........ Tai egza Regitroje laike budama 9 menesi . Net juojaudavo su instruktoriumi, kad nepagimdytu tik egzamino metu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 08 19, 10:18)
Sveikos, gal kas iš savo ar pažystamų patirties atsakys man  4u.gif  Ar nėščiai panelei leidžia regitroje laikytis pravažiavimo egzaminą? Gasdina visi kad jei nėštumas į pabaigą tai jau gali nebeleisti laikyti egzamino..  unsure.gif

Aš laikiau vairuotojo teises 5-ą nėštumo mėnesį.
Atsakyti
Sveikos busimos ir esamos vairuotojos 4u.gif

pasidalinkit savo patirtim.. grizau po 6 vairavimo verysad.gif Nuejau budama laiminga, grizau suzlugdyta. Nezinau kaip kitiems sekesi po 6 vaziavimo, bet pas mane kazkaip jokio progreso - vis dar nemoku savarankiskai vaziuot be instruktoriaus nurodymu, su begiais irgi nekas doh.gif ir t.t. instruktorius nieko nesako, nei blogai nei gerai, taciau pati matau jo reakcija , kad nelabai man sekasi verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 19, 20:32)

pasidalinkit savo patirtim..  grizau po 6 vairavimo  verysad.gif  Nuejau budama laiminga, grizau suzlugdyta. Nezinau kaip kitiems sekesi po 6 vaziavimo, bet pas mane kazkaip jokio progreso - vis dar nemoku savarankiskai vaziuot be instruktoriaus nurodymu, su begiais irgi nekas  doh.gif  ir t.t. instruktorius nieko nesako, nei blogai nei gerai, taciau pati matau jo reakcija , kad nelabai man sekasi  verysad.gif  verysad.gif

Nenusimink 4u.gif Viskam savas laikas... Dar pakankamia mažai nuvažiavai ir tikrai būtų gerai, kad instruktorius nerodytų savo ne tokių emocijų... Vienam reikia daugiau, kitam greit ateina... Gerai tiem, kas turi kad pamokytų iš šeimos narių... Aukščiau nosiuką -- viskas bus gerai su laiku 4u.gif
Atsakyti

pasidalinkit savo patirtim..  grizau po 6 vairavimo  verysad.gif  Nuejau budama laiminga, grizau suzlugdyta. Nezinau kaip kitiems sekesi po 6 vaziavimo, bet pas mane kazkaip jokio progreso - vis dar nemoku savarankiskai vaziuot be instruktoriaus nurodymu, su begiais irgi nekas  doh.gif  ir t.t. instruktorius nieko nesako, nei blogai nei gerai, taciau pati matau jo reakcija , kad nelabai man sekasi  verysad.gif  verysad.gif

Niekas negimė mokėdamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 19, 19:34)
Nenusimink 4u.gif Viskam savas laikas... Dar pakankamia mažai nuvažiavai ir tikrai būtų gerai, kad instruktorius nerodytų savo ne tokių emocijų... Vienam reikia daugiau, kitam greit ateina... Gerai tiem, kas turi kad pamokytų iš šeimos narių... Aukščiau nosiuką -- viskas bus gerai su laiku 4u.gif

Aciu uz palaikyma,
su vyru bandem mokytis , bet po dvieju tokiu "bandymu" daugiau nebenoriu verysad.gif saukia, rekia - be asaru neapseidavo. Atrodo jau ir teisiu netaip norysi kaip anksciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 19, 20:47)
Aciu uz palaikyma,
su vyru bandem mokytis , bet po dvieju tokiu "bandymu"  daugiau nebenoriu  verysad.gif  saukia, rekia - be asaru neapseidavo.  Atrodo jau ir teisiu netaip norysi kaip anksciau... verysad.gif

vaje, galėtų ir tolerantiškesnis būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 19, 05:32)

dekoju 4u.gif

QUOTE(Rupee @ 2013 08 19, 19:32)

ot as 15 pravaziavau ir nemoku NIEKOOO , o pinigu papildomom pamokom nera.. ne viena tu tokia tikrai.. jei tai tave paguostu 4u.gif

QUOTE(Rupee @ 2013 08 19, 19:47)
Aciu uz palaikyma,
su vyru bandem mokytis , bet po dvieju tokiu "bandymu"  daugiau nebenoriu  verysad.gif  saukia, rekia - be asaru neapseidavo.  Atrodo jau ir teisiu netaip norysi kaip anksciau... verysad.gif
o mano vyras masina turi , ir net neketina pamokyt , neidomu jam ka as veikiu, patikek tai daug abydniau biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma,

Turi noretis ne teisiu,turi noretis ismokti vairuoti,teises-tik ta patvirtinantis dokumentas,popieriukas... ax.gif Pakeisk poziuri ir bus lengviau mokytis,tikrai iveiksi... 4u.gif
Atsakyti
: Teorijos egzaminui besiruosiantiems 4u.gif

Radau koduka is www.arsleidiniai.lt su 55 minutem. Gal kam reikia? gaila mest....
Atsakyti
QUOTE(Rupee @ 2013 08 20, 13:02)
: Teorijos egzaminui besiruosiantiems  4u.gif

Radau koduka is www.arsleidiniai.lt  su 55 minutem. Gal kam reikia? gaila mest....

Reikia smile.gif
Papildyta:
Aš pajaučiau, kad jaučiu potraukį automobiliams biggrin.gif nagrinėjomės su vyru po kapotu, tai man neužtenka žinoti kas kur yra, reikia žinoti kas, kaip ir kodėl veikia biggrin.gif
Atsakyti

console.gif mano situacija lygiai tokia pati doh.gif blush2.gif ax.gif ir jau jauciuos beviltiskai... net instruktorius mato, kad as parintis pradejau doh.gif nors pastebejau viena dalyka - kai instruktorius islipo is masinos ir su kolega plepejo, kol as pratimus aikstelej dariau, jauciaus tvirciau nei tada, kai jis salia sedi ir man aiskina, ka daryt blink.gif doh.gif bent jau pati galvojau, o ne nurodymu klausiau doh.gif

Aciu uz palaikyma,

console.gif kaip tave suprantu... as su vyru pora kartu pabandziau, nusprendziau, kad geriau uz pinigus eisiu i pamokas doh.gif nes kantrybes nulis, o be to, tik tarnybine masina turim ir dar nauja, taip kad baisu be proto tokiai ka nors padaryt blink.gif
Atsakyti