Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 14, 21:10)
jie turi netgi 2 instruktorius  biggrin.gif
na man jau mazai beliko vos 3 pamokos is kuriu 1 -egzaminas, net nezinau ar verta mesti mokslus ir pereiti kitur..
as irgi tos pacios nuomones kad pamokos turi but bent pora kartu savaiteje, na nebent jei pats mokinys negali tada aisku netinka..bet as galiu ir noriu, tik niekas nemoko manes taip daznai kaip noreciau  doh.gif
o mokykla ,,autoaidas,, vilniuje

Na joo...nu ir ikliuvai... doh.gif Itariu dar,kad tie instruktoriai ko gero instruktoriais tik laisvu nuo pagrindinio darbo metu dirba... doh.gif Ar tik ne ju mokomuka prie keliu policijos per iseigine diena esu maciusi... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kazin pereinant i kita mokykla man aisku pinigu negrazintu dabartine mokykla uz nepravaziuotas pamokas pas juos ar ne doh.gif
o kitoj mokykloj vel is naujo tureciau pilna kaina moket uz B kat. kursus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 14, 22:57)
o kazin pereinant i kita mokykla man aisku pinigu negrazintu dabartine mokykla uz nepravaziuotas pamokas pas juos ar ne  doh.gif
o kitoj mokykloj vel is naujo tureciau pilna kaina moket uz B kat. kursus?  unsure.gif

Turetu grazinti nepanaudotus pinigus(arba teikti tave tenkinancias paslaugas),o kitoje mokykloje moketum tik uz ta ka gauni,nereiketu pilnai uz viska moketi...bet,pagalvojau,jei mokina policininkas,ir dar keliu-tai gal visai ir verta uzbaigti ta likuti,juk tikrai teisingai vaziuoti ismokys,manau... biggrin.gif Aplamai tai,reiketu pasiskaityti sutarti,ka ten joje raso,o tada jau galima butu priimti sprendimus...
Atsakyti
vasaros_lietus sveikinimai dideliausi tau !
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 14, 22:57)
o kazin pereinant i kita mokykla man aisku pinigu negrazintu dabartine mokykla uz nepravaziuotas pamokas pas juos ar ne  doh.gif
o kitoj mokykloj vel is naujo tureciau pilna kaina moket uz B kat. kursus?  unsure.gif

as perejau i kita mokykla nes pirmoje nieko gero neismokino.aisku pravazinejau priklausiancias pamokas,nes gaila pinigu,nes negrazina.o kitoje mokykloje mokiausi kaip eksternu[nes regitroj jau teorija buvau issilaikius].tuomet naujoje mokykloje issilaikiau mokyklini r\vaziavima ir ejau i regitra.ir islaikiau is pirmo karto,nors senoji mokykla netikejo kad su tokiu s...vaziavimu galejau issilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Kur dar sakėt bilietus sprendėtės? Aš ketbilietai sprendžiausi, bet norisi dar kažką kito pabandyt. ax.gif
Kur panašiausi klausimai į Regitros?
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 15, 16:54)
Labas  smile.gif
Kur dar sakėt bilietus sprendėtės? Aš ketbilietai sprendžiausi, bet norisi dar kažką kito pabandyt. ax.gif
Kur panašiausi klausimai į Regitros?

man kažkaip panašiausi buvo adresu http://ketbilietai.peis.lt
buvau užsipirkus keletą kuponų, deja, jie nebegalioja... Atiduočiau 4u.gif Taip ir nepanaudojau dviejų, regis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 15, 16:57)
man kažkaip panašiausi buvo adresu http://ketbilietai.peis.lt
buvau užsipirkus keletą kuponų, deja, jie nebegalioja... Atiduočiau 4u.gif Taip ir nepanaudojau dviejų, regis ax.gif

Ačiū smile.gif o kaip tau ketbilietai pasirodė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 15, 17:00)
Ačiū  smile.gif  o kaip tau ketbilietai pasirodė?  ax.gif

Šitame mokiaus irgi, bet kai kurios temos man ten pasirodė kažkodėl neįkertamos g.gif Regis, suprantu, apie ką šneka, bet kaip neišlaikyta, taip neišlaikyta
Dar kažkoks ten yra, tuoj surasiu (apie sankryžas)... Labai gražiai animuotas
Papildyta:
Va: http://www.vairavimopamokos.lt/
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 15, 17:05)
Šitame mokiaus irgi, bet kai kurios temos man ten pasirodė kažkodėl neįkertamos g.gif Regis, suprantu, apie ką šneka, bet kaip neišlaikyta, taip neišlaikyta
Dar kažkoks ten yra, tuoj surasiu (apie sankryžas)... Labai gražiai animuotas
Papildyta:
Va: http://www.vairavimopamokos.lt/

O man vis išlaikyta rodo biggrin.gif , bet sakau reikia daugiau kažką bandyt. kad tikrai gerai išmokti ax.gif bijau, kad nebūčiau tik "iškalusi" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 15, 17:08)
O man vis išlaikyta rodo biggrin.gif  , bet sakau reikia daugiau kažką bandyt. kad tikrai gerai išmokti  ax.gif  bijau, kad nebūčiau tik "iškalusi"  blush2.gif

čia gera mintis 4u.gif
aš bene 4 išmėginau sistemas... Kažkas tokio būdavo, kad vos tik mėginu naują sistemą -- taip šast -- neišlaikyta lotuliukas.gif Pakol perprasdavau...
Bet toks jausmas, kad Regitroj labai jau lengva buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 15, 17:10)
čia gera mintis 4u.gif
aš bene 4 išmėginau sistemas... Kažkas tokio būdavo, kad vos tik mėginu naują sistemą -- taip šast -- neišlaikyta lotuliukas.gif Pakol perprasdavau...
Bet toks jausmas, kad Regitroj labai jau lengva buvo smile.gif

Sunku pratybose - lengva kare biggrin.gif
Atsakyti