Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(babrusia @ 2013 08 14, 14:08)
Merginos, o kada mazdaug per kursus pradejot savarankiskiau vazinet? Ta prasme, kad kada jau instruktorius nustojo sakyt, kada koki begi perjungt ir pan. Nes as 7 pamokas pravaziavus ir vis dar dziaugiuos, kad del begiu man viska pasako, nes visai nesigaudau doh.gif  blush2.gif  ax.gif

na as kazkur apie 10 pamoka jau pradejau gaudytis 4u.gif
Atsakyti
aciu uz nuorodas i bilietu sprendimus 4u.gif
Atsakyti
man reikia jusu visu konsultacijos blush2.gif
kai moketes ar mokotes dabar vairuoti kas kiek laiko jums buna vairavimo pamokos?\nes mano vairavimo mokykloje kazkokia betvarke, pamokos reikia laukti apie 1 -1.5 savaites. negana to, turejusia but pamoka kurios laukiau 10 dienu, intruktorius atidejo dar savaitei..
manau, kad mokantis vairuoti tokios dideles pertraukos tarp pamoku tikrai ne i nauda. beto tokiais mokymo tempais mokykla uzbaigsiu geriausiu atveju artejant ziemai (dar ketinau pirktis ir papildomu pamoku joje)
todel ketinu nusipirkti papildomu pamoku bet jau kitoje mokykloje, tik klausimas, gal visur yra taip pat ir tokios dideles eiles ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 14 rugpjūčio 2013 - 17:27
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 14, 18:26)
man reikia jusu visu konsultacijos  blush2.gif
kai moketes ar mokotes dabar vairuoti kas kiek laiko jums buna vairavimo pamokos?\nes mano vairavimo mokykloje kazkokia betvarke, pamokos reikia laukti apie 1 -1.5 savaites. negana to, turejusia but pamoka kurios laukiau 10 dienu, intruktorius atidejo dar savaitei..
manau, kad mokantis vairuoti tokios dideles pertraukos tarp pamoku tikrai ne i nauda. beto tokiais mokymo tempais mokykla uzbaigsiu geriausiu atveju artejant ziemai (dar ketinau pirktis ir papildomu pamoku joje)
todel ketinu nusipirkti papildomu pamoku bet jau kitoje mokykloje, tik klausimas, gal visur yra taip pat ir tokios dideles eiles ? g.gif

man budavo kas 2-3 dienas 4u.gif
Atsakyti

Man -- kaip kada susiderindavau arba kaip turėdavau pinigų (kai jau buvo papildomos pamokos)... Kai kada -- irgi 2 sav. pertrauka (jei mažasis sirgo), arba vos ne kasdien... Nebuvo tokio kažkokio periodiškumo ir pastovumo...
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 14, 18:41)
Man -- kaip kada susiderindavau arba kaip turėdavau pinigų (kai jau buvo papildomos pamokos)... Kai kada -- irgi 2 sav. pertrauka (jei mažasis sirgo), arba vos ne kasdien... Nebuvo tokio kažkokio periodiškumo ir pastovumo...

bet jusu atveju kaip suprantu tos ilgesnes pertraukos jusu noru, o mano atveju,del mokyklos kaltes. nes pati noriu mokytis bent kas kelias dienas, o ne kas kelias savaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 14 rugpjūčio 2013 - 17:43
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 14, 18:42)
bet jusu atveju kaip suprantu tos ilgesnes pertraukos jusu noru, o mano atveju, as del mokyklos kaltes. nes pati noriu mokytis bent kas kelias dienas, o ne kas kelias savaites g.gif

taip, pertraukos dėl to, kad kažkas negalėjo -- arba aš, arba instruktorius... Tiek, kad maniškis parūpindavo kažką kitką iš tos pačios VM, kai jau jis negalėdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 14, 18:36)
man budavo kas 2-3 dienas 4u.gif

is kitu irgi girdejau kad dazniausiai buna kas 2 ar 3 dienas pamokos..
Papildyta:
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 14, 18:44)
taip, pertraukos dėl to, kad kažkas negalėjo -- arba aš, arba instruktorius... Tiek, kad maniškis parūpindavo kažką kitką iš tos pačios VM, kai jau jis negalėdavo 4u.gif

na aisku..matyt mano VM tikrai betvarke.. nes mane begalo erzina kad taip ilgai reikia laukt pamoku. instruktorius negali bet joks kitas jo nepakeicia kaip kad jusu atveju..
Atsakyti

as vazineju 2-3 kartus per savaite, bet dabar 1,5 savaites pertrauka, nes instruktoriui mokymai ax.gif
Atsakyti

Idomu,kas ten per vairavimo mokykla? gal isvis tik ta viena instruktoriu ir teturi? As tai patarciau pasiimti pazyma apie isklausyta kursa ir atsimokytas valandas ir testi mokslus kitoje mokykloje... g.gif nes cia nesamone visiska,bent jau du kartus per savaite turetu buti pamokos... g.gif Nu dar kas savaite,bet ne kas 10 dienu ar panasiai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 08 14, 20:58)
Idomu,kas ten per vairavimo mokykla? gal isvis tik ta viena instruktoriu ir teturi? As tai patarciau pasiimti pazyma apie isklausyta kursa ir atsimokytas valandas ir testi mokslus kitoje mokykloje... g.gif nes cia nesamone visiska,bent jau du kartus per savaite turetu buti pamokos... g.gif Nu dar kas savaite,bet ne kas 10 dienu ar panasiai... doh.gif

jie turi netgi 2 instruktorius biggrin.gif
na man jau mazai beliko vos 3 pamokos is kuriu 1 -egzaminas, net nezinau ar verta mesti mokslus ir pereiti kitur..
as irgi tos pacios nuomones kad pamokos turi but bent pora kartu savaiteje, na nebent jei pats mokinys negali tada aisku netinka..bet as galiu ir noriu, tik niekas nemoko manes taip daznai kaip noreciau doh.gif
o mokykla ,,autoaidas,, vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 14 rugpjūčio 2013 - 20:12
QUOTE(babrusia @ 2013 08 14, 13:08)
Merginos, o kada mazdaug per kursus pradejot savarankiskiau vazinet? Ta prasme, kad kada jau instruktorius nustojo sakyt, kada koki begi perjungt ir pan. Nes as 7 pamokas pravaziavus ir vis dar dziaugiuos, kad del begiu man viska pasako, nes visai nesigaudau doh.gif  blush2.gif  ax.gif
labai naudinga informacija, dekui 4u.gif
sveikinimai bigsmile.gif  4u.gif

Vaje visa men.laukti doh.gif ,negi laikinu neisduoda?as ir pirmadieni einu laikyti ,o teises skubei reikalingos,kosmaras jai taip ilgai laukti reikes doh.gif verysad.gif
Atsakyti