Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 14, 12:29)
Pagaliau išsilaikiau smile.gif

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 14, 12:40)
as vakar islaikiau teorija regitroj,tai dar kita savaite pasiemiau papildomu vaziavimu ne pas savo instruktoriu,o pas kita smile.gif

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 14, 12:56)
Bijojau ir aš ax.gif Bet kaip matai... Jau šį šeštadienį -- 2 savaitės po to laimingojo karto...
Lengva man dabar jau, aišku, čiulbėt, bet... Pamėgink nusiteikt, kad tai tiesiog malonus pasivažinėjimas su egzaminatorium ax.gif

as nusiteiksiu,kad visai egzaminatoriaus nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 14, 13:03)
as nusiteiksiu,kad visai egzaminatoriaus nera lotuliukas.gif

Uj, nedaryk taip nono.gif
Juk TURI išgirst, ką sako, kur sukt ir t.t. O tai ne Tu dar vis šefas hihihi.gif
Atsakyti
Pagaliau išsilaikiau smile.gif Gavau fordą Kaune, labai nepatiko mašina: sankaba kažkokia laisva, gabaritai mašinos nepatogūs unsure.gif Bet kaip ten bebūtų, viskas pagaliau baigta. Dabar tik apie mėnesį teisių palaukt doh.gif
Palieku šitą temą, sėkmės visoms, daugiau tikėjimo savim, aukštyn nosytes, anksčiau ar vėliau, viskas yra pasiekiama mirksiukas.gif

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 14, 13:05)
Uj, nedaryk taip nono.gif
Juk TURI išgirst, ką sako, kur sukt ir t.t. O tai ne Tu dar vis šefas hihihi.gif

na kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Everquens @ 2013 08 14, 10:07)
Pagal mane, tai jums reikia kursų baigimo pažymėjimo, med. pažymos ir pirmosios pagalbos žinių pažymėjimo (dėl visa ko).
O ruoštis egzaminui galite ir namuose, jei, kaip sakote, turite mokyklos baigimo liudijimą

QUOTE(Liniuks @ 2013 08 14, 10:22)
Med. pažymos
Asmens dokumento
Pirmosios pagalbos kursų pažymėjimo
Galiojančio vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo arba atestato ar aukštosios mokyklos diplomo

dekui.

taip, turiu krusu baigimo pazymejima, tik reikia dabar susizinoti, kiek laiko medicinine galioja?
reikia prisiversti persilaikyti ir tada ziureti, kaip su tuo vaziavimu bus. butu idealu, jeigu kazkas is savu pamokyt galetu, na prisimint viska, nes jau kursuose visus vaziavimus esu praejus, bet per laika viskas uzsimirse... o prisiminus butu galima ir su instruktorium pavazinet.
beje, gal kas Siauliuose instruktoriu rekomenduot gali?

dar klausimas. perverciau tik keleta puslapiu sitos temos atgal. gal kas gali imesti adresus, kur nemokamai arba nebrangiai butu galima bilietus online paspresti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 08 14, 13:31)
dekui.

taip, turiu krusu baigimo pazymejima, tik reikia dabar susizinoti, kiek laiko medicinine galioja? reikia prisiversti persilaikyti ir tada ziureti, kaip su tuo vaziavimu bus. butu idealu, jeigu kazkas is savu pamokyt galetu, na prisimint viska, nes jau kursuose visus vaziavimus esu praejus, bet per laika viskas uzsimirse... o prisiminus butu galima ir su instruktorium pavazinet.
beje, gal kas Siauliuose instruktoriu rekomenduot gali?

dar klausimas. perverciau tik keleta puslapiu sitos temos atgal. gal kas gali imesti adresus, kur nemokamai arba nebrangiai butu galima bilietus online paspresti?  4u.gif

10 metų
nemokamai -- pvz. http://www.autogidas.lt/ket/testai/
Atsakyti
http://www.ketbilietai.lt/ as cia pasimokinau ir isaikiau regitrroj mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kada mazdaug per kursus pradejot savarankiskiau vazinet? Ta prasme, kad kada jau instruktorius nustojo sakyt, kada koki begi perjungt ir pan. Nes as 7 pamokas pravaziavus ir vis dar dziaugiuos, kad del begiu man viska pasako, nes visai nesigaudau doh.gif blush2.gif ax.gif

QUOTE(Liniuks @ 2013 08 13, 04:39)
Ne turėjai omeny? mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar va čia labai geras daiktas smile.gif

labai naudinga informacija, dekui 4u.gif

Pagaliau išsilaikiau smile.gif Gavau fordą Kaune, labai nepatiko mašina: sankaba kažkokia laisva, gabaritai mašinos nepatogūs unsure.gif Bet kaip ten bebūtų, viskas pagaliau baigta. Dabar tik apie mėnesį teisių palaukt doh.gif

sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 14, 14:08)
Merginos, o kada mazdaug per kursus pradejot savarankiskiau vazinet? Ta prasme, kad kada jau instruktorius nustojo sakyt, kada koki begi perjungt ir pan. Nes as 7 pamokas pravaziavus ir vis dar dziaugiuos, kad del begiu man viska pasako, nes visai nesigaudau doh.gif  blush2.gif  ax.gif
labai naudinga informacija, dekui 4u.gif
sveikinimai bigsmile.gif  4u.gif

Pasakydavo man poilgiai... Gal iš įpratimo, gal ir iš poreikio... Sankabą su stabdžiu paleido gana greit, o kas dėl pavarų -- primindavo vis...
Informacija šita -- taip, man padėjo labai...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išsilaikiau mokyklinį vairavimo. Kitą savaitę jau Regitroje laikysiu. Labai tikiu sėkme. Bet jei nepavyks... verysad.gif Su instruktorium važinėjau VW Tauran. O Kauno Regitroje tai Hundai ir dar 2 modelių. Ar labai skiriasi viduje pvz. Hundai nuo Tauran, ar greit galima apsiprasti? Kas žinote, prašau, parašykite. Nerandu laisvo instruktoriaus su tokia mašina papildomai pamokai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juramaria: 14 rugpjūčio 2013 - 13:15
QUOTE(juramaria @ 2013 08 14, 14:15)
Sveikos  4u.gif
Išsilaikiau mokyklinį  vairavimo. Kitą savaitę jau Regitroje laikysiu. Labai tikiu sėkme. Bet jei nepavyks...  verysad.gif  Su instruktorium važinėjau VW Tauran. O Kauno Regitroje tai Hundai ir dar 2 modelių. Ar labai skiriasi viduje pvz. Hundai nuo Tauran, ar greit galima apsiprasti? Kas žinote, prašau, parašykite. Nerandu laisvo instruktoriaus su tokia mašina papildomai pamokai...

O apskritai esi sėdėjus prie kitokio modelio mašinos vairo? Esi pamėginusi užvesti, pavairuoti ir t.t.? Aš pati bent jau mėginau 5 skirtingas, net nežinau, kaip ten su tuo baisiai dideliu skirtingumu... Mane gąsdino, kad jei golfą hausiu, baisiai gesiu ir TIKRAI neišlaikysiu... Instruktorius kaip tai neleido užgest (o galėjo), tada TIKRAI būčiau patikėjus, kad TIKRAI gęstu... Kadangi negesau (gal jis ir prilaikė sankabą ar dar kažką padarė) -- taip ir liko nepasitikėjimas... Kuo man patiko manasis instruktorius -- LEIDO užgest, leido padaryt kokių tai nesąmonių, patikėjau, kad nesąmones darau, pasakė, kaip taisyt, įkrito galvon kaip turi būt smile.gif
o ir Regitroj -- turi teisę pasimėginti mašinytę, pavažiuok ne tik vienodai lygiai gražiai, o ir su pastabčiojimais, pasižiūrėk, kaip ji reaguoja į stabdymą, ar labia jautrūs stabdžiai, ar greit gęsta ir t.t. Rasi kur įkalnytę -- irgi pasimėgink (kaip ant estakados...)... Man taip po nesėkmingo laikymo patarė egzaminuotojas (labai jau geranoriškas pasitaikė)...
Atsakyti