Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 08 12, 20:17)
Vat čia yra klausimai su atsakymais http://www.vairuokim...itros_klausimai. Nors aš kažkur kitur buvau radusi, kur atsispausdinti klausimus su atsakymais, bet dabar neberandu  unsure.gif  Šiaip visai nesunkūs klausimai, juos galima išmokti smile.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 08 12, 20:17)
Vat čia yra klausimai su atsakymais http://www.vairuokim...itros_klausimai. Nors aš kažkur kitur buvau radusi, kur atsispausdinti klausimus su atsakymais, bet dabar neberandu  unsure.gif  Šiaip visai nesunkūs klausimai, juos galima išmokti smile.gif

Ne turėjai omeny? mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar va čia labai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
http://ketonline.lt/...uztruks-ilgiau/
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 13, 17:13)

vat vat doh.gif Pakliuvau aš į tą fazę doh.gif
Atsakyti
labas,

vairavimo kursus baigiau pries 2 metus, islaikiau teorija regitroje, bet i vairavima nebenuejau. pasikambinau i regitra, sake kursai dar galioja, tik teorija reikia is naujo issilaikyti reogtroje, o tada jau vairavima.
tai man dabar norint reigtroje persilaikyti teorija, kokiu dokumentu reikia? kursu baigimo pazymejimo, ko dar? g.gif galiu tiesiog namie pasimokyti ir eit laikyt?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 08 13, 21:15)
labas,

vairavimo kursus baigiau pries 2 metus, islaikiau teorija regitroje, bet i vairavima nebenuejau. pasikambinau i regitra, sake kursai dar galioja, tik teorija reikia is naujo issilaikyti reogtroje, o tada jau vairavima.
tai man dabar norint reigtroje persilaikyti teorija, kokiu dokumentu reikia? kursu baigimo pazymejimo, ko dar? g.gif  galiu tiesiog namie pasimokyti ir eit laikyt?

Pagal mane, tai jums reikia kursų baigimo pažymėjimo, med. pažymos ir pirmosios pagalbos žinių pažymėjimo (dėl visa ko).
O ruoštis egzaminui galite ir namuose, jei, kaip sakote, turite mokyklos baigimo liudijimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Everquens: 14 rugpjūčio 2013 - 11:08
QUOTE(Everquens @ 2013 08 14, 12:07)
Pagal mane, tai jums reikia kursų baigimo pažymėjimo, med. pažymos ir pirmosios pagalbos žinių pažymėjimo (dėl visa ko).
O ruoštis egzaminui galite ir namuose, jei, kaip sakote, turite mokyklos baigimo liudijimą

Med. pažymos
Asmens dokumento
Pirmosios pagalbos kursų pažymėjimo
Galiojančio vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo arba atestato ar aukštosios mokyklos diplomo
Atsakyti
Pagaliau išsilaikiau smile.gif Gavau fordą Kaune, labai nepatiko mašina: sankaba kažkokia laisva, gabaritai mašinos nepatogūs unsure.gif Bet kaip ten bebūtų, viskas pagaliau baigta. Dabar tik apie mėnesį teisių palaukt doh.gif
Palieku šitą temą, sėkmės visoms, daugiau tikėjimo savim, aukštyn nosytes, anksčiau ar vėliau, viskas yra pasiekiama mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikinimai islaikiusioms 4u.gif

as vakar islaikiau teorija regitroj,tai dar kita savaite pasiemiau papildomu vaziavimu ne pas savo instruktoriu,o pas kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 14, 12:29)
Pagaliau išsilaikiau smile.gif Gavau fordą Kaune, labai nepatiko mašina: sankaba kažkokia laisva, gabaritai mašinos nepatogūs unsure.gif Bet kaip ten bebūtų, viskas pagaliau baigta. Dabar tik apie mėnesį teisių palaukt doh.gif
Palieku šitą temą, sėkmės visoms, daugiau tikėjimo savim, aukštyn nosytes, anksčiau ar vėliau, viskas yra pasiekiama mirksiukas.gif

sveikinimai!!!!

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 14, 12:40)
sveikinimai islaikiusioms 4u.gif

as vakar islaikiau teorija regitroj,tai dar kita savaite pasiemiau papildomu vaziavimu ne pas savo instruktoriu,o pas kita smile.gif

sveikinimai!
Atsakyti
nu jau kaip as bijau regitros vaziavimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 14, 12:54)
nu jau kaip as bijau regitros vaziavimo doh.gif

Bijojau ir aš ax.gif Bet kaip matai... Jau šį šeštadienį -- 2 savaitės po to laimingojo karto...
Lengva man dabar jau, aišku, čiulbėt, bet... Pamėgink nusiteikt, kad tai tiesiog malonus pasivažinėjimas su egzaminatorium ax.gif
Atsakyti