QUOTE(MartiKarti @ 2013 08 10, 09:42)
As irgi su automatu laikiau ir tikrai galiu pasakyt, kad tai nera "ne lygis". As tada galiu sakyt, kad man "ne lygis" mechanine vairuot. Nes dabar dauguma nauju ir prabangiu auto yra automatai (nekalbu apie sportinius auto, bet apie audi, bmw, mersedes ir t.t). Mano irgi automatine ir as labai dziaugiuosi. Visa savo demesi telkiu i eisma, pesciuosius, zenklus ir tikrai ta ka reikia, o ne suku galva kada sankaba atleist ir kaip neuzgest...Jei noresiu, po metu laiko persilaikysiu...
Uz tai man nereikejo kruvos papildomu pamoku Kai paziuriu kiek kitos papildomai mokosi, tai vos ne auto uz ta kaina galima nusipirkt. Tad noriu pasakyt, kad nereikia siais laikais laikytis stereotipu "automatas lievai". Automatine pavaru deze yra paprastumas, komfortas ir visiskas geris
Uz tai man nereikejo kruvos papildomu pamoku Kai paziuriu kiek kitos papildomai mokosi, tai vos ne auto uz ta kaina galima nusipirkt. Tad noriu pasakyt, kad nereikia siais laikais laikytis stereotipu "automatas lievai". Automatine pavaru deze yra paprastumas, komfortas ir visiskas geris
vaje as tai mielai laikyciau automata.. kam man ta mechanine ? 100 metu.. kaip gailiuosi kad nevariau ant automato kad kas zinotu ...
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2013 08 10, 10:10)
Tik tu neužpyk, bet gi pervaža pavojingiausia kelyje. Todėl turi iki kaulų smegenų žinoti kaip saugiai per ją važiuoti, nes kai per neatsargumą ar kažko neišmokimą nupūs traukinys nuo vaizdo, tai...
Todėl ir pateikia tuos klausimus dažnai, kad puikiai išmoktum ir žinotum.
Todėl ir pateikia tuos klausimus dažnai, kad puikiai išmoktum ir žinotum.
o ko pykti? sutinku pilnai , bet juk aisku kad tai pavojinga vieta ir neleksi galva pametus bet tiek isvis kvailu suktu klausymu KET atrodo ne ismokyt zmogu nori o supainiot tik