Tai ir negalvok ir nekalbėk apie metimą, nėr ko pragint savęs prie tos minties Dabar sunku suaikaupt, o kai išmoksi, galvoj automatiškai girdėsi tuos instruktoriaus įsakymus jo balsu
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 09, 23:22)
Tai ir negalvok ir nekalbėk apie metimą, nėr ko pragint savęs prie tos minties Dabar sunku suaikaupt, o kai išmoksi, galvoj automatiškai girdėsi tuos instruktoriaus įsakymus jo balsu
tikuosi , dabar sprendziu KET anksciau suringdavau bent 70 proc , o dabar tik 50 nuo kalniuko labai daug pasikartojanciu klausymu apie gelezinkelio pervaza ,lig ji svarbiausia kelyje
Norėčiau padrąsinti visas Mokytis pradėjau beveik prieš metus vienoje mokykloje, teoriją atsimokiau, tada praktikos trylika pamokų su Opel Astra, ir instruktorius išėjo iš darbo Kadangi mokiausi automatu, tai mokykla nebeturėjo jo daugiau Išdavė man pažymą, kiek atlankiau, nuėjau į kitą mokyklą, priėmė, važinėjau su nauju instruktoriumi dar n papildomų pamokų, sukišau ne vieną tūkstantį, mašina VW Vabaliukas, išlaikiau mokyklinį iš antro karto. Tada Regitroje teoriją irgi iš antro karto, nes klausimai tokie na ganėtinai sukti Tada dar pasiėmiau papildomų pamokų su trečiu instruktoriumi, nes antrajam paliko tik teoriją Trys instruktoriai - trys skirtingi mokymo būdai Du kartus Regitroje susimoviau aikštelėje, o vat šiandien išlaikiau aikštelę su keliomis nekritinėmis klaidomis Mieste tai man ramu, važiuoju pakankamai normaliai. Tai mieste pravažiavau be klaidų, na buvo kelios situacijos, kai arti klaidos, bet nepadariau
Taip kad nenuleiskit rankų, ir viskas bus gerai Sėkmės visoms mokantis ir laikant egzaminus - visos jūs išlaikysit
Taip kad nenuleiskit rankų, ir viskas bus gerai Sėkmės visoms mokantis ir laikant egzaminus - visos jūs išlaikysit
QUOTE(angelface @ 2013 08 09, 13:37)
O kodėl automatas nelygis? Aš žadu su automatu mokytis, nes vyro mašina automatas, tai ir jis galės pamokyt ir išsilaikyt bus paprasčiau
As irgi su automatu laikiau ir tikrai galiu pasakyt, kad tai nera "ne lygis". As tada galiu sakyt, kad man "ne lygis" mechanine vairuot. Nes dabar dauguma nauju ir prabangiu auto yra automatai (nekalbu apie sportinius auto, bet apie audi, bmw, mersedes ir t.t). Mano irgi automatine ir as labai dziaugiuosi. Visa savo demesi telkiu i eisma, pesciuosius, zenklus ir tikrai ta ka reikia, o ne suku galva kada sankaba atleist ir kaip neuzgest...Jei noresiu, po metu laiko persilaikysiu...
Uz tai man nereikejo kruvos papildomu pamoku Kai paziuriu kiek kitos papildomai mokosi, tai vos ne auto uz ta kaina galima nusipirkt. Tad noriu pasakyt, kad nereikia siais laikais laikytis stereotipu "automatas lievai". Automatine pavaru deze yra paprastumas, komfortas ir visiskas geris
QUOTE(MartiKarti @ 2013 08 10, 10:42)
As irgi su automatu laikiau ir tikrai galiu pasakyt, kad tai nera "ne lygis". As tada galiu sakyt, kad man "ne lygis" mechanine vairuot. Nes dabar dauguma nauju ir prabangiu auto yra automatai (nekalbu apie sportinius auto, bet apie audi, bmw, mersedes ir t.t). Mano irgi automatine ir as labai dziaugiuosi. Visa savo demesi telkiu i eisma, pesciuosius, zenklus ir tikrai ta ka reikia, o ne suku galva kada sankaba atleist ir kaip neuzgest...Jei noresiu, po metu laiko persilaikysiu...
Uz tai man nereikejo kruvos papildomu pamoku Kai paziuriu kiek kitos papildomai mokosi, tai vos ne auto uz ta kaina galima nusipirkt. Tad noriu pasakyt, kad nereikia siais laikais laikytis stereotipu "automatas lievai". Automatine pavaru deze yra paprastumas, komfortas ir visiskas geris
Sutinku, nors aš tiek papildomai mokiausi - nors čia dėl mano pačios prigimties ir erdvinės vaizduotės nebuvimo O šiaip automatas tikrai yra gėris - gali koncentruotis į patį kelią, ženklus ir pan. Kadangi mūsų mašina automatas (ir ankstesnės tokios buvo), tai MB man patarė su automatu mokytis Su mechanine tikrai nebūčiau su savo prigimtimi susidorojusi O dabar šypsausi iki ausų, kad pavyko Ir šiaip jau noriu pradėti važinėti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 10, 00:30)
tikuosi , dabar sprendziu KET anksciau suringdavau bent 70 proc , o dabar tik 50 nuo kalniuko labai daug pasikartojanciu klausymu apie gelezinkelio pervaza ,lig ji svarbiausia kelyje
Tik tu neužpyk, bet gi pervaža pavojingiausia kelyje. Todėl turi iki kaulų smegenų žinoti kaip saugiai per ją važiuoti, nes kai per neatsargumą ar kažko neišmokimą nupūs traukinys nuo vaizdo, tai...
Todėl ir pateikia tuos klausimus dažnai, kad puikiai išmoktum ir žinotum.
Dabar ir i mokyklini ieina 3 klausymai iš mašinos elementu, .. laikiau antradieni neišlaikiau, nepraliaidau mašina savanoriu žiede, ***** galvojau jinai toloka dar bet padariau kritine, instruktorius sake reikėjo nerizikuot ir praleisti/. na o prieš tai uždave 3 klausymu, sakau ***** ko žinutes iš vakaro neparašet būčiau paskaitus o taip puse neprisimenu.. tai išrinkom tuos kurias žinau.
QUOTE(Basic @ 2013 08 10, 11:22)
Dabar ir i mokyklini ieina 3 klausymai iš mašinos elementu, .. laikiau antradieni neišlaikiau, nepraliaidau mašina savanoriu žiede, ***** galvojau jinai toloka dar bet padariau kritine, instruktorius sake reikėjo nerizikuot ir praleisti/. na o prieš tai uždave 3 klausymu, sakau ***** ko žinutes iš vakaro neparašet būčiau paskaitus o taip puse neprisimenu.. tai išrinkom tuos kurias žinau.
Mokykliniam yra teorijos klausimai? Nebent teorijoje, o praktikoje tai kaip ir neturėtų būti Va Regitroje tai yra trys teoriniai klausimai, susiję su mašinos sandara, visokiais skysčiais, padangom ir pan. Nors tas tai lengva - radau visus dvidešimt klausimų su atsakymais Internete ir atsispausdinau, ir išmokau, kad nebūtų papildomų nekritinių klaidų
QUOTE(Vasariukas76 @ 2013 08 10, 11:43)
Mokykliniam yra teorijos klausimai? Nebent teorijoje, o praktikoje tai kaip ir neturėtų būti Va Regitroje tai yra trys teoriniai klausimai, susiję su mašinos sandara, visokiais skysčiais, padangom ir pan. Nors tas tai lengva - radau visus dvidešimt klausimų su atsakymais Internete ir atsispausdinau, ir išmokau, kad nebūtų papildomų nekritinių klaidų
Klausimų 20
http://www.regitra.l...avima_klausimai
QUOTE(angelface @ 2013 08 10, 14:16)
bet tai jie ne mokykliniame egzamine, o kai Regitron nuvažiuoji
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 10, 14:50)
bet tai jie ne mokykliniame egzamine, o kai Regitron nuvažiuoji
Vasariukas76 ir rašė apie Regitrą
QUOTE(Basic @ 2013 08 10, 11:22)
QUOTE(angelface @ 2013 08 10, 20:13)
Vasariukas76 ir rašė apie Regitrą
Tai kad ne vasariukas rašė ir tikrai ne apie Regitrą... Nežinai juk, kas egzaminuos