QUOTE(pegasiukas @ 2013 08 09, 17:09)
Koks dar regitros egzaminas, aš nežinau kada išlaikysiu mokyklinį. Laikiau trečiandienį, neišlaikiau ir dabar visiškai nieko nebesinori (čia, aišku, tipinė reakcija, nepasisekė, tai viskas lievai, nieko nebereikia ). Bet man labai nepatiko instruktorius, su kuriuo laikiau egzaminą. Gal dėl to, kad jis nujautė, kad iš manęs prasta vairuotoja ir visai akivaizdžiai leido tai suprasti. Susimoviau ties antru pratimu, ribotu plotu, kuris visuomet man pavykdavo. Galvojau, kad susimausiu ties gyvatėle, bet iki jos dar toli toli. Ir dabar TAIP bijau egzamino, kad net nesitikiu niekada jo išlaikyti nežinau kaip susitvardyti egzamino metu, nes jaučiuosi beviltiškai, iškart nusiteikusi, kad suklysiu ties pirmu pratimu
Dar noriu paklausti, važiuojant koridorium į priekį, važiuojate labiau kaire? O atbulomis dešine? Nes sukdama dažnai kliūdau kuolelį.
Ech, kaip bijau ir jaučiuosi nemokša. Atrodo, tai man bus niekada neįveikiama
Dar noriu paklausti, važiuojant koridorium į priekį, važiuojate labiau kaire? O atbulomis dešine? Nes sukdama dažnai kliūdau kuolelį.
Ech, kaip bijau ir jaučiuosi nemokša. Atrodo, tai man bus niekada neįveikiama
Jei paguos -- mokyklinį išlaikiau iš 4 karto
Trukdė nervai, bandymas galvot, kaip čia NESUSIMAUT... O tereikėjo galvot, kaip TEISINGAI atlikt pratimus