[quote=Opdum,2013 08 08, 21:33]
siandien turejau paskutine savo pamoka.. su nauju instruktorium ir su juo isvaziavus i gatve paaiskejo kad as nemoku NIEKO , jis buvo soke , skao i tave net pagrindu neidejo instruktorius.. namo vaziodama visa kelia prazliumbiau.. jis vis sako " tik nemesk dabar visko , tik nemesk" o man tik tokia mintys ir sukasi galvoje.. vnz.. nemaniau kad mano charakteri gali palauzti toks dalykas ..
Papildyta:
nestresuok.... As irgi ten pat mokiausi, nekart norejau mesti, galvojau tikrai neislaikysiu, niekad nevairuosiu, yra instruktorius pasakes, kad jokio progreso nedarau.... Po to pabandziau su kitu instruktorius, is pradziu labai sunku buvo, per vaziavima pirma su naujuoju pazymejo 20 kritiniu klaidu man (o buvo like gal tik kokios 5 pamokos).... Bet kazkaip naujasis man sugebejo ikalt daug dalyku, kurie anksciau niekaip nedaejo, pradejo reikalai gereti. Pravazinejau gal dar kokiu 10 papildomu pamoku ir ziauriai stresuodama, nieko nesitikedama uzsirasiau i regitra. Ir o stebukle - is pirmo akrto issilaikiau
vienu zodziu, dbr lames pilna laukiu kada galesiu atsiimti teises.
Beje, AutoABClabai grieztai spaudzia, daug reikalauja, po to kaip man instruktoriai isdresavo, regitros marsrutas labai nesudetingas pasirode, pagrindine problema mano pacios stresas buvo, del kurio per duobes lekaiu nestabdydama ir masina patrukciojo...
taigi nenusimink, zinau, kad labai sunku, kad dabar taip neatrodo, bet viskas susitvarkysi, issilaikysi, igysi patirties ir atsiras vairavimod ziugsmas