Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Opdum @ 2013 08 08, 22:01)
nemesciau jei tureciau uz ka pasiimti bent dar 5 pamokas papildomas, bet.. ai ..

Na, aš irgi sėdžiu supaskola dabar, irgi savo pinigo neturėjau...
Kokiame mieste esi? Jei Vilniuje, rekomenduočiau tikrai puikų instruktorių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Opdum @ 2013 08 08, 22:28)
galvociau taip , bet jis nesutiko del tu papildomu pamoku , kad ir kaip as ju norejau ir jo prasiau ... tai va.. matosi zmogus ismano savo darba ir ji megsta ,  labai gaila kad neteko pas ji mokytis visa si laika.. atrodo ir taip sunku viskas dar instruktorius neveksla buvo ai nu..

O čia dabar kodėl? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 09, 06:11)

Kokiame mieste esi? Jei Vilniuje, rekomenduočiau tikrai puikų instruktorių 4u.gif

Kokia kaina pas jį? Ar sunku laisvą vietą rast užsirašymui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the-spark: 09 rugpjūčio 2013 - 06:46
QUOTE(the-spark @ 2013 08 09, 07:45)
Kokia kaina pas jį? Ar sunku laisvą vietą rast užsirašymui? smile.gif

Pamoka 70 Lt, bet tikrai labia kantrus, aiškins viską po n kartų, suklydai -- pakartosim tą pratimą. Kartais net tyčia leidžia suklysti, kad po to būtų aišku, kur ne taip mąstei, ką reikėjo daryt ir jei realiame eisme ar parkuojantis nutinka toks atvejis -- kaip taisyt... Būtent tuo klaidų metodu daug ir išmokau... Ir nebegest, ir kur koks posūkis, kaip juose važiuot, ir sakau -- be galo kantriai aiškino viską. Net ir klysdama nesijaučiau beviltiška, nors, kaip jau esu minėjusi -- sakė jis, kad GALI būt tokia faze, kai atrodys, kad mokais mokais, o vis tiek fool.gif Man tokios nebuvo arba jei ir buvo, ji nebuvo taip stipriai išreikšta. Nuo instruktoriaus vis tik daug kas priklauso
Papildyta:
Tiesa, dar klausei, kaip su vietom pas jį. Pakankamai normaliai, sakyčiau. Artėjant egzaminui jis prioritetiškai skiria daugiau dėmesio būtent būsimo egzamino laikytojui. Su juo tardavaus važiuoti ir anksti ryte (yra buvę ir 6:30), ir kažkada po jo teorijos 20-22 val.). Labai sukalbamas, labai toks žmogiškas. Net tada, kai ateidavau pas jį po konkurentų pastabų ir po pakankamai keistų jų pastabų man, aiškinosi net su savo kolegom, ar tikrai taip yra, gal čia jis kažko nemoka, išsiaiškindavom, kad viskas ok, ir toliau sėkmingai mokydavomės.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 08, 21:33)
siandien turejau paskutine savo pamoka.. su nauju instruktorium ir su juo isvaziavus i gatve paaiskejo kad as nemoku NIEKO , jis buvo soke , skao i tave net pagrindu neidejo instruktorius.. namo vaziodama visa kelia prazliumbiau.. jis vis sako " tik nemesk dabar visko , tik nemesk" o man tik tokia mintys ir sukasi galvoje.. vnz.. nemaniau kad mano charakteri gali palauzti toks dalykas ..
Papildyta:

pas mane tik pora 7 visi 6 smile.gif

zinok labai tave uzjauciu, nes ir man panasiai.pamokos kone baigtos, egzas lyg ir ant nosies. o baimes pilnos kelnes ir atrodo ziniu nulis galvoje..
esu savimi labai nusivylusi, dvi naktis is eiles nesugebejau isvaziuoti su M raide i miesta..specialiai su vyru laukem labai velau vakaro, vidurnakcio, kad neliktu masinu kelyje, ir ka...nesiryzau. issigandau. negaliu niekaip isvaryt is saves baimes, ypac, kad uzgesiu ar sumaisysiu begius perjunginedama..jau pradedu mastyt, kad reikia pereit ant automato. juk tada visos bedoa atkrinta... bet juk automatas lyg ir nelygis mokytis, dar ne tokios veplos kaip as issilaiko su mechanine...net nezinau ka daryt, nesugebu savo baimiu atsikratyt niekaip verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 09 rugpjūčio 2013 - 11:44
[quote=Opdum,2013 08 08, 21:33]
siandien turejau paskutine savo pamoka.. su nauju instruktorium ir su juo isvaziavus i gatve paaiskejo kad as nemoku NIEKO , jis buvo soke , skao i tave net pagrindu neidejo instruktorius.. namo vaziodama visa kelia prazliumbiau.. jis vis sako " tik nemesk dabar visko , tik nemesk" o man tik tokia mintys ir sukasi galvoje.. vnz.. nemaniau kad mano charakteri gali palauzti toks dalykas ..
Papildyta:

nestresuok.... As irgi ten pat mokiausi, nekart norejau mesti, galvojau tikrai neislaikysiu, niekad nevairuosiu, yra instruktorius pasakes, kad jokio progreso nedarau.... Po to pabandziau su kitu instruktorius, is pradziu labai sunku buvo, per vaziavima pirma su naujuoju pazymejo 20 kritiniu klaidu man (o buvo like gal tik kokios 5 pamokos).... Bet kazkaip naujasis man sugebejo ikalt daug dalyku, kurie anksciau niekaip nedaejo, pradejo reikalai gereti. Pravazinejau gal dar kokiu 10 papildomu pamoku ir ziauriai stresuodama, nieko nesitikedama uzsirasiau i regitra. Ir o stebukle - is pirmo akrto issilaikiau bigsmile.gif vienu zodziu, dbr lames pilna laukiu kada galesiu atsiimti teises.
Beje, AutoABClabai grieztai spaudzia, daug reikalauja, po to kaip man instruktoriai isdresavo, regitros marsrutas labai nesudetingas pasirode, pagrindine problema mano pacios stresas buvo, del kurio per duobes lekaiu nestabdydama ir masina patrukciojo...
taigi nenusimink, zinau, kad labai sunku, kad dabar taip neatrodo, bet viskas susitvarkysi, issilaikysi, igysi patirties ir atsiras vairavimod ziugsmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 09, 12:42)
zinok labai tave uzjauciu, nes ir man panasiai.pamokos kone baigtos, egzas lyg ir ant nosies. o baimes pilnos kelnes ir atrodo ziniu nulis galvoje..
esu savimi labai nusivylusi, dvi naktis is eiles nesugebejau isvaziuoti su M raide i miesta..specialiai su vyru laukem labai velau vakaro, vidurnakcio, kad neliktu masinu kelyje, ir ka...nesiryzau. issigandau. negaliu niekaip isvaryt is saves baimes, ypac, kad uzgesiu ar sumaisysiu begius perjunginedama..jau pradedu mastyt, kad reikia pereit ant automato. juk tada visos bedoa atkrinta... bet juk automatas lyg ir nelygis mokytis, dar ne tokios veplos kaip as issilaiko su mechanine...net nezinau ka daryt, nesugebu savo baimiu atsikratyt niekaip verysad.gif

O kodėl automatas nelygis? g.gif Aš žadu su automatu mokytis, nes vyro mašina automatas, tai ir jis galės pamokyt ir išsilaikyt bus paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 09, 13:37)
O kodėl automatas nelygis?  g.gif  Aš žadu su automatu mokytis, nes vyro mašina automatas, tai ir jis galės pamokyt ir išsilaikyt bus paprasčiau  smile.gif

na nezinau, su tokia kitu nuomone teko susidurt..nes jei issilaikai mechanine tai gali vairuot viska, ir mechanine ir automata, nera apribojimu..o va su automatu-tik automata ir tevairuosi..automato teises apriboja kazkiek blush2.gif man paciai butu geda kam nors pasakyt kad va nesugebejau su mechanine ismokt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 09, 14:13)
na nezinau, su tokia kitu nuomone teko susidurt..nes jei issilaikai mechanine tai gali vairuot viska, ir mechanine ir automata, nera apribojimu..o va su automatu-tik automata ir tevairuosi..automato teises apriboja kazkiek blush2.gif  man paciai butu geda kam nors pasakyt kad va nesugebejau su mechanine ismokt.. blush2.gif

drinks_cheers.gif tą patį norėjau rašyt
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 09, 12:42)

Nu ir kas čia tokio, jei vidury nakties tuščiam kely užgesi? Net jei 100 kartų iš eilės. Nu ir kas. Svarbu nepamiršk avarinių įsijungt, kad būtumėt matomi mirksiukas.gif Jei sumaišysi pavaras, III pasaulinis karas taip pat tikrai neprasidės. Mašina gali kriokt, gali trūkčiot, gali užgest. Nu ir kas? Jei važiuosit tokiu laiku, kai mažai mašinų, tai dar turėsi laiko ir vietos pasitaisyt. Paprašyk pradžioj, kad vyras į kokią didelę tuščią aikštelę nuvežtų, kur galėtum ant 1 pavaros pariedėt, pastabdyt, vairą pasukinėt, apsiprast, kad mašina nuo tavęs priklauso. Jei gyveni dideliam mieste, tai pirmus kartus vyras galėtų nuvežt į kokį mažesnį miestelį, kur gatvės paprastesnės ir mašinų mažai mirksiukas.gif Aš pradėjau nuo Elektrėnų. Bet jau antrą kartą vyras pareiškė, kad nebėr man ten ką veikt, važiuojam kur nors įdomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 09, 13:37)
O kodėl automatas nelygis?  g.gif  Aš žadu su automatu mokytis, nes vyro mašina automatas, tai ir jis galės pamokyt ir išsilaikyt bus paprasčiau  smile.gif

Kai registravausis i mokykla pacioj pradzioj irgi automatu mokintis butent dar buvau rasiusi,kad apgavo jie automato nebeturi ir pagailejus pinigu imoketu nutariau mokintis su mechanine,sakiau dar tada vargsas instruktorius kuris mane gaus biggrin.gif dar direktorius juokesi nu jo sako biggrin.gif
O ka dabar ismokau,instruktoriu turiu superini,papildomos pamokos pas ji man po 50 lt,pats pasiule neofilialiai.
Ir po miesta sedau ir vaziavau su vyru,atrode baisu baisu labai,bet uzdejom M zenklus ir vaziavom.Ir dar kaip gerai einasi biggrin.gif Jei kur vaziuojam,ar prie juros ar su reikalais stengiuosi as vairuoti smile.gif
Dabar esu labai patenkinta,kad nesimokinau su automatu,nes buciau tik ji galejusi vairuoti,o dabar turesiu pasirinkimo teise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 09, 15:10)
Nu ir kas čia tokio, jei vidury nakties tuščiam kely užgesi? Net jei 100 kartų iš eilės. Nu ir kas. Svarbu nepamiršk avarinių įsijungt, kad būtumėt matomi mirksiukas.gif Jei sumaišysi pavaras, III pasaulinis karas taip pat tikrai neprasidės. Mašina gali kriokt, gali trūkčiot, gali užgest. Nu ir kas? Jei važiuosit tokiu laiku, kai mažai mašinų, tai dar turėsi laiko ir vietos pasitaisyt. Paprašyk pradžioj, kad vyras į kokią didelę tuščią aikštelę nuvežtų, kur galėtum ant 1 pavaros pariedėt, pastabdyt, vairą pasukinėt, apsiprast, kad mašina nuo tavęs priklauso. Jei gyveni dideliam mieste, tai pirmus kartus vyras galėtų nuvežt į kokį mažesnį miestelį, kur gatvės paprastesnės ir mašinų mažai mirksiukas.gif Aš pradėjau nuo Elektrėnų. Bet jau antrą kartą vyras pareiškė, kad nebėr man ten ką veikt, važiuojam kur nors įdomiau smile.gif

as is vilniaus, ir dar prie pat vienos didziausiu vilniaus gatviu gyvenu, tad net vidurnakti ji praktiskai nebuna tuscia, masinos laksto, ir dar tokiais sakyciau nemenkais greicais biggrin.gif va tas ir gasdina manau mane, nes tik isvaziavus is kiemo iskart papuolu i didele gatve su skriejanciom masinom, vilniuje net nezinau tokio kampelio kuris butu ramesnis pasivazinejimams nakti.. gal kuri vilniete galetu ka patart? blush2.gif pati suprantu kad nieko tokio jei uzgesiu ar begi supainiosiu, zinau, kad kvaila to bijot, bet bijau ir nieko negaliu padaryt, jauciuosi kaip kokia kliutis kitiems vairuotojams
Atsakyti
Koks dar regitros egzaminas, aš nežinau kada išlaikysiu mokyklinį. Laikiau trečiandienį, neišlaikiau ir dabar visiškai nieko nebesinori (čia, aišku, tipinė reakcija, nepasisekė, tai viskas lievai, nieko nebereikia biggrin.gif ). Bet man labai nepatiko instruktorius, su kuriuo laikiau egzaminą. Gal dėl to, kad jis nujautė, kad iš manęs prasta vairuotoja ir visai akivaizdžiai leido tai suprasti. Susimoviau ties antru pratimu, ribotu plotu, kuris visuomet man pavykdavo. Galvojau, kad susimausiu ties gyvatėle, bet iki jos dar toli toli. Ir dabar TAIP bijau egzamino, kad net nesitikiu niekada jo išlaikyti sad.gif nežinau kaip susitvardyti egzamino metu, nes jaučiuosi beviltiškai, iškart nusiteikusi, kad suklysiu ties pirmu pratimu sad.gif

Dar noriu paklausti, važiuojant koridorium į priekį, važiuojate labiau kaire? O atbulomis dešine? Nes sukdama dažnai kliūdau kuolelį.

Ech, kaip bijau ir jaučiuosi nemokša. Atrodo, tai man bus niekada neįveikiama sad.gif
Atsakyti