Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 08, 13:18)
na va dar viena kuri, kaip ir as , apsigavo siame reikale  biggrin.gif  as irgi jau ieskojau info apie papildomu pamoku kainas tai buvau apsidziaugus radus po 40 lt, poto aisku susipratau kad tai tik 1 akad.valandos kaina, o visas vaziavimas - kainuos dukart tiek  doh.gif
Papildyta:

kokioje mokykloje mokotes ir koks miestas? pas mane mokykloje vilniuje 1 papild.pamoka-80 lt, bet jei perki 5 ir daugiau- tada po 70 lt, ziuriu visai papigiai, kai kitur po 90 ar net 100 lt kainuoja.. unsure.gif

As taip pat vilniete. Rinkausi mokyklas esancias netoli mano namu, bet ... pasinagrinejus vistiek liko neaisku kodel taip skiriasi kainos. Visos lyg ir naujas masinas turi, naujauias mokomasias programas, superinius destytojus nai nai nai. Vienu kaina kosmine, bet daro nerealias nuolaidas, jau nepatiko. Kazkaip pavargaui as nuo tu maximos akciju, nebenorejau dar ir cia. Pasirinkau S.Neries gatveje. AUTOPLAY, seniauten buvo Autoakademija berods. Man tik viena stotele pavaziuoti tai niekis smile.gif smile.gif smile.gif Na zodziu, visai nieko, mokausi smile.gif O kaip bus toliau-laikas parodis hihihi.gif Labai noriu jautu teisiu, nes statomes namucius uzmiestyje, be masiniuko as zuvusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 08, 14:18)
kokioje mokykloje mokotes ir koks miestas? pas mane mokykloje vilniuje 1 papild.pamoka-80 lt, bet jei perki 5 ir daugiau- tada po 70 lt, ziuriu visai papigiai, kai kitur po 90 ar net 100 lt kainuoja.. unsure.gif

Į mano itin paprastą klausimą apie tai, kiek kainuoja viena pamoka vienoje VM pakankamai pasitikinčiu tonu (gal net kiek arogantiškai) buvo atsakyta, kad kadangi jie teikia kokybiškas paslaugas, tad pats metas mokiniams sumokėti atitinkamai ir pamokos kaina pakilusi iki 90 Lt bigsmile.gif Kažkaip nebenuėjau pas juos bigsmile.gif
Beje, lemtingą laikymo savaitę pirmadienį konkurentų VM irgi man buvo pasakiusi, kad jei aš TAIP vairuosiu ir šeštadienį, TIKRAI neišlaikysiu biggrin.gif Dar kitą pirmadienį parašau -- TIKRAI išlaikiau bigsmile.gif Tai parašo nenorėjo, bet norėjo konjakėlio blink.gif
Atsakyti
Nesiskundziu as gaunamomis paslaugomis o ypac kaina thumbup.gif Vistiek paciai reikes ismokti, jie uz ta savo "Atitinkama" kaina uz mane nevaziuos juk.
Atsakyti
Sprendžiuosi ketbilietai testus. Kuo tolyn tuo aiškyn viskas dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Play @ 2013 08 08, 17:26)
Nesiskundziu as gaunamomis paslaugomis o ypac kaina  thumbup.gif Vistiek paciai reikes ismokti, jie uz ta savo "Atitinkama" kaina uz mane nevaziuos juk.

Puiki pastaba!
Aišku, nuo instruktoriaus daug kas priklauso, bet jei ir besimokantysis pastangų nerodo -- nieko baisiai gero smile.gif
Atsakyti
Na aš gal ir ne į tema, bet kaip pati pirma praktikos pamoka praėjo??? Man tai net nežinau, va šnd buvo pirmas važiavimas (pirma kart gyvenime vairavau), tai iš pradžių pora kartu užgesau, bet kažkaip greit ta sankaba pradėjau jaust, bet va su stabdymu tai nežinau kas yra, per staigiai aš kertu per stabdį... biggrin.gif Ir kaip su vertinimais? Čia normalu gaut 6 sad.gif nes man kažkaip silpnai atrodo, nors jau užsiėmimo pabaigoje šiek tiek pradėjau geriau jaust automobilį...
Atsakyti
QUOTE(Rulle121 @ 2013 08 08, 19:35)
Na aš gal ir ne į tema, bet kaip pati pirma praktikos pamoka praėjo??? Man tai net nežinau, va šnd buvo pirmas važiavimas (pirma kart gyvenime vairavau), tai iš pradžių pora kartu užgesau, bet kažkaip greit ta sankaba pradėjau jaust, bet va su stabdymu tai nežinau kas yra, per staigiai aš kertu per stabdį... biggrin.gif Ir kaip su vertinimais? Čia normalu gaut 6 sad.gif nes man kažkaip silpnai atrodo, nors jau užsiėmimo pabaigoje šiek tiek pradėjau geriau jaust automobilį...

sveika,

sveikinimai pradėjus pažinti vairą! Laikui bėgant bus ir daugiau negu 6 smile.gif Nenorėk iškart visko smile.gif
Aš užtai po pirmos pamokos parskridau, galima sakyt smile.gif
Atsakyti
siandien turejau paskutine savo pamoka.. su nauju instruktorium ir su juo isvaziavus i gatve paaiskejo kad as nemoku NIEKO , jis buvo soke , skao i tave net pagrindu neidejo instruktorius.. namo vaziodama visa kelia prazliumbiau.. jis vis sako " tik nemesk dabar visko , tik nemesk" o man tik tokia mintys ir sukasi galvoje.. vnz.. nemaniau kad mano charakteri gali palauzti toks dalykas ..
Papildyta:
QUOTE(Rulle121 @ 2013 08 08, 18:35)

pas mane tik pora 7 visi 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 08, 21:33)
siandien turejau paskutine savo pamoka.. su nauju instruktorium ir su juo isvaziavus i gatve paaiskejo kad as nemoku NIEKO , jis buvo soke , skao i tave net pagrindu neidejo instruktorius.. namo vaziodama visa kelia prazliumbiau.. jis vis sako " tik nemesk dabar visko , tik nemesk" o man tik tokia mintys ir sukasi galvoje.. vnz.. nemaniau kad mano charakteri gali palauzti toks dalykas ..
Papildyta:

pas mane tik pora 7 visi 6 smile.gif

Nemesk drinks_cheers.gif Jei reikia -- išsiverk, bet jokiu būdu nepasiduok
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 08, 20:34)
Nemesk drinks_cheers.gif Jei reikia -- išsiverk, bet jokiu būdu nepasiduok

nemesciau jei tureciau uz ka pasiimti bent dar 5 pamokas papildomas, bet.. ai ..
Atsakyti
Visoj šitoj istorijoj man labiausiai užkliuvo, kad tai buvo naujas instruktorius. Ar tik nebus taip, kaip kažkuri pasakojo, kad tiesiog tas instruktorius norėjo, kad patikėtum, kad nieko nemoki ir užsisakytum daaaaaaug papildomų pamokų pas jį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 08, 21:15)
Visoj šitoj istorijoj man labiausiai užkliuvo, kad tai buvo naujas instruktorius. Ar tik nebus taip, kaip kažkuri pasakojo, kad tiesiog tas instruktorius norėjo, kad patikėtum, kad nieko nemoki ir užsisakytum daaaaaaug papildomų pamokų pas jį? unsure.gif

galvociau taip , bet jis nesutiko del tu papildomu pamoku , kad ir kaip as ju norejau ir jo prasiau ... tai va.. matosi zmogus ismano savo darba ir ji megsta , labai gaila kad neteko pas ji mokytis visa si laika.. atrodo ir taip sunku viskas dar instruktorius neveksla buvo ai nu..
Atsakyti