QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 08, 13:18)
na va dar viena kuri, kaip ir as , apsigavo siame reikale as irgi jau ieskojau info apie papildomu pamoku kainas tai buvau apsidziaugus radus po 40 lt, poto aisku susipratau kad tai tik 1 akad.valandos kaina, o visas vaziavimas - kainuos dukart tiek
Papildyta:
kokioje mokykloje mokotes ir koks miestas? pas mane mokykloje vilniuje 1 papild.pamoka-80 lt, bet jei perki 5 ir daugiau- tada po 70 lt, ziuriu visai papigiai, kai kitur po 90 ar net 100 lt kainuoja..
Papildyta:
kokioje mokykloje mokotes ir koks miestas? pas mane mokykloje vilniuje 1 papild.pamoka-80 lt, bet jei perki 5 ir daugiau- tada po 70 lt, ziuriu visai papigiai, kai kitur po 90 ar net 100 lt kainuoja..
As taip pat vilniete. Rinkausi mokyklas esancias netoli mano namu, bet ... pasinagrinejus vistiek liko neaisku kodel taip skiriasi kainos. Visos lyg ir naujas masinas turi, naujauias mokomasias programas, superinius destytojus nai nai nai. Vienu kaina kosmine, bet daro nerealias nuolaidas, jau nepatiko. Kazkaip pavargaui as nuo tu maximos akciju, nebenorejau dar ir cia. Pasirinkau S.Neries gatveje. AUTOPLAY, seniauten buvo Autoakademija berods. Man tik viena stotele pavaziuoti tai niekis Na zodziu, visai nieko, mokausi O kaip bus toliau-laikas parodis Labai noriu jautu teisiu, nes statomes namucius uzmiestyje, be masiniuko as zuvusi