Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(angelface @ 2013 08 07, 19:53)
Nu ir kainos pas jus  doh.gif
Panevėžy, mokyklos kurioj praktiką mokysiuos puslapy, radau, kad praktinio vairavimo įgūdžių tobulinimo mokymo val kaina: B- kat. 35,00 lt.

juokaujat? blink.gif unsure.gif
pas mus oficialiai jei sios mokyklos mokinys tai 75 jei noreciau kitoje pasimokyt tai 90-100 vienos pamokos kaina..
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 07, 21:53)
Panevėžy, mokyklos kurioj praktiką mokysiuos puslapy, radau, kad praktinio vairavimo įgūdžių tobulinimo mokymo val kaina: B- kat. 35,00 lt.

tai cia tik 45 min kaina, nes 1 vairavima sudaro 2 ak.val., tai 1 pamoka gaunasi 70 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2013 08 07, 21:13)
tai cia tik 45 min kaina, nes 1 vairavima sudaro 2 ak.val., tai 1 pamoka gaunasi 70 lt  mirksiukas.gif

Dabar tokia tūpa pasijaučiau blush2.gif
Atsakyti
o man mini infarktas atleido , nes vaiksciuojau po namus ir burbejau , man reikia i Pnvz.. man reikia i Pnvz... man reikia i Pnvz... man reikia i Pnvz... :DDD
Atsakyti
Nu nepasiduokit taip greitai 4u.gif Aš mokykloj nuo 4 pradėjau ir užtruko, kol pradėjau gaut daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 21:29)
o man mini infarktas atleido , nes vaiksciuojau po namus ir burbejau , man reikia i Pnvz..  man reikia i Pnvz...  man reikia i Pnvz...  man reikia i Pnvz... :DDD

Sorry už nesusipratimą 4u.gif
Dar kai nei vienos praktikos pamokos neturėjus tai ir susipainiojau fool.gif

Kiek regitroj teorijos teste klausimų? ir kiek % reikia, kad išlaikytum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 07, 20:53)

as mokejau 80t biggrin.gif

regitroj teste 30 klausimu,reikia islaikyti 80 procentu biggrin.gif
Atsakyti
blims kaip man vezi varo tos kainos... ir kad neturiu is ko pagalbos paprasyt kad pasimokyt aiksteleje doh.gif
Atsakyti
Beieškodama KET testų labai fainą dalyką radau ax.gif
http://www.vairuokim...egitra_zaidimas
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 20:30)
merginos kiek klausymu buna regitroje laikant teorija?

30

Va va... Su tais 35 Lt ir aš buvau apsigavus biggrin.gif ČIa tik 45 min kaina smile.gif

QUOTE(angelface @ 2013 08 07, 21:35)
Sorry už nesusipratimą  4u.gif
Dar kai nei vienos praktikos pamokos neturėjus tai ir susipainiojau  fool.gif

Kiek regitroj teorijos teste klausimų? ir kiek % reikia, kad išlaikytum?  ax.gif

30 klausimų, teisingai atsakyti reikia į bent 24

QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 22:17)
blims kaip man vezi varo tos kainos... ir kad neturiu is ko pagalbos paprasyt kad pasimokyt aiksteleje doh.gif

Neturėjau ir aš... Užtai pinigo instruktoriams palikau ogogo kiek... karsta.gif
Atsakyti

QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 20:04)
juokaujat?  blink.gif  unsure.gif
pas mus oficialiai jei sios mokyklos mokinys tai 75 jei noreciau kitoje pasimokyt tai 90-100 vienos pamokos kaina..

Bet tai kodel taik kainos skiriasi g.gif , as mokausi su nauju 2012 m. masiniuku ir musu mokyklos mokiniams papildoma pamoka tik 60 Lt ( na cia tros 2 akademines valandos) o is kitu mokyklu 70 Lt ima. Su automatu brangiau berosds unsure.gif
Na man dar nereikia tu papildomu, bet, manau, kad prireiks. Dar kolege i nauja grupe atvedziau, tai gavau papildomai viena pamoka dovanu cool.gif
Susitvarkiau vakar mokyklini teorijos egzamina, viena korone nuo galvos nukrito, dabar vairuoti, vairuoti, vairuoti.
Instruktorius mane taip pat visada ragina gazku gazku, gazku gazku doh.gif
Atsakyti

na va dar viena kuri, kaip ir as , apsigavo siame reikale biggrin.gif as irgi jau ieskojau info apie papildomu pamoku kainas tai buvau apsidziaugus radus po 40 lt, poto aisku susipratau kad tai tik 1 akad.valandos kaina, o visas vaziavimas - kainuos dukart tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Play @ 2013 08 08, 10:21)
Bet tai kodel taik kainos skiriasi  g.gif , as mokausi su nauju 2012 m. masiniuku ir musu mokyklos mokiniams papildoma pamoka tik 60 Lt ( na cia tros 2 akademines valandos) o is kitu mokyklu 70 Lt ima. Su automatu brangiau berosds  unsure.gif
Na man dar nereikia tu papildomu, bet, manau, kad prireiks. Dar kolege i nauja grupe atvedziau, tai gavau papildomai viena pamoka dovanu  cool.gif
Susitvarkiau vakar mokyklini teorijos egzamina, viena korone nuo galvos nukrito, dabar vairuoti, vairuoti, vairuoti.
Instruktorius mane taip pat visada ragina gazku gazku, gazku gazku  doh.gif

kokioje mokykloje mokotes ir koks miestas? pas mane mokykloje vilniuje 1 papild.pamoka-80 lt, bet jei perki 5 ir daugiau- tada po 70 lt, ziuriu visai papigiai, kai kitur po 90 ar net 100 lt kainuoja.. unsure.gif
Atsakyti