Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Opdum @ 2013 07 21, 23:01)
Sveikos naujoje temoje smile.gif

merginos turiu klausyma , kaip jums sekasi po didesnio posukio , pvz didesneje sankryzoje uzsukat , ar pataikot i reikiama juosta? man kazkaip sunkokai tas dalykas sekasi.. kaip suku taip uzsuku , vis instruktoriu bara doh.gif  nezinau ar aiskiai cia paklausiau ..

Man ir dažnai būna, kad nepataikau, ypač kai nėra juostos sužymėtos ar lyjant blogai matomos ax.gif

Aš vis bandau laimę ieškant artimesnio laiko, manau būsit tesios, kad tik pirmą kart laikantiems pirmenybė, o va kas prašovė, tik po mėnesio, nes dienos tik tolsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 07 21, 18:20)
nepykit kad cituoju savo pacios zinute bet ji gavosi paskutine anoje temoje bijau kad nieks nepamatys  unsure.gif  tai va ra galit pakomentuot ar normalu kad instruktorius nuolat sukioja vaira uz mane?  doh.gif

man isvis tik kelis kartus uz vairo sugriebe, kai pirma karta i miesta isleido g.gif bet matyt issigando, kad i priespriesine juosta per daug islindau ax.gif ir cia man vaziuojant 70 km/h greiciu doh.gif kam pasakau, tai nustemba, kad jau tokiu greiciu leido vaziuot pirma karta i miesta ir uzmiesti islekus g.gif

QUOTE(jurratike @ 2013 07 21, 20:11)
Su instruktorium aikstelej buvau 5k. Vienas is ju pirmasis kartas, antras supazindinimas su  mokykliniu praktikos egzaminu smile.gif Trecias kitu prisiparkavimu parodymas, ketvirtas mokyklinio praktikos egzamino filmavimas, penktas pries Regitra. Vsio, visos kitos pamokos gatvej, dar ir papildomu nemazai isvazinejau  smile.gif

mano pirmos 2 pamokos buvo aikstelej, tecia pamoka isvare i miesta, nors tikejaus dar aikstelej pabut ax.gif blush2.gif kazin, kaip siandien bus? g.gif nes 18 val vaziuosiu, per pacius kamscius blink.gif doh.gif

QUOTE(Opdum @ 2013 07 21, 22:01)
Sveikos naujoje temoje smile.gif

merginos turiu klausyma , kaip jums sekasi po didesnio posukio , pvz didesneje sankryzoje uzsukat , ar pataikot i reikiama juosta? man kazkaip sunkokai tas dalykas sekasi.. kaip suku taip uzsuku , vis instruktoriu bara doh.gif  nezinau ar aiskiai cia paklausiau ..

oj, as pagrybauju dar biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo nieko baisaus, kad pirmą kartą į užmiestį išvarė. Apsipranti su mašina, bėgius keist reikia nedažnai, išmoksti tiesiai važiuot, pėščiųjų ir šviesaforų irgi retai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 22, 17:11)
O man atrodo nieko baisaus, kad pirmą kartą į užmiestį išvarė. Apsipranti su mašina, bėgius keist reikia nedažnai, išmoksti tiesiai važiuot, pėščiųjų ir šviesaforų irgi retai pasitaiko.

del to taip, labai gerai uzmiesty, tik norejau pasakyt, kad daug kas nustebo, kad man jau 70 km/h greiciu leido vaziuot smile.gif
Atsakyti
Bet juk užmiesty mokinukams toks greitis ir priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
o as neislaikiau mokyklinio vairavimo verysad.gif aikstelej vaziuojant gyvatele atbulomis verysad.gif
Atsakyti
Vilmuciuk console.gif Išlaikysi kitąkart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 22, 20:06)
Vilmuciuk console.gif Išlaikysi kitąkart 4u.gif

4u.gif rytoj vaziuosiu pasimokinti i aistele,ir tada jau noretusi islaikyti ax.gif
Atsakyti
Nu siandien buvo totali katastrofa mano vairavimas doh.gif doh.gif doh.gif pats blogiausias is visu - niekaip begiu nesiseke perjungt, visa valanda vietoj 2 jungiau 4, vietoj 3 jungiau 5...posukiai manes neklause ir isvis... doh.gif geda buvo be galo be krasto, kad maisiausi daugiau nei pirma karta uz vairo doh.gif net instruktorius sake, kad siandien ne mano diena doh.gif

QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 07 22, 17:37)
Bet juk užmiesty mokinukams toks greitis ir priklauso mirksiukas.gif

tai taip... tik man pirmam kartui gana daug atrode biggrin.gif

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 07 22, 19:55)
o as neislaikiau mokyklinio vairavimo verysad.gif aikstelej vaziuojant gyvatele atbulomis  verysad.gif

4u.gif islaikysi kitakart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 07 22, 18:55)
o as neislaikiau mokyklinio vairavimo verysad.gif aikstelej vaziuojant gyvatele atbulomis  verysad.gif

mirtis man ta gyvatele... niekaip as nesuprantu kaip ja vaziuoti NIEKAIP .. nei karto nepavyko nei i prieki nei galu... o liko tik 3 vairavimai man..
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 07 22, 21:48)
mirtis man ta gyvatele... niekaip as nesuprantu kaip ja vaziuoti NIEKAIP .. nei karto nepavyko nei i prieki nei galu... o liko tik 3 vairavimai man..

i prieki man gerai vaziuoti,o atgal niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 07 22, 20:51)
i prieki man gerai vaziuoti,o atgal niekaip doh.gif

as vos nezliumbiu kai reikia ja vaziuoti .. as nesuprantu vaziavimo technikos , jauciuosi kaip debile kai liepia ten vaizuoti doh.gif
Atsakyti