QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 07, 18:36)
Tikrai ne 2. Aš balsuočiau už 1. Manau, kad čia susiję su tuo, kad iš toli atvažiuojančios šviesios/tamsios mašinos atrodo, kad važiuoja lėčiau/greičiau nei iš tikrųjų. Bet jau nepamenu kurios kaip atrodo
Raudona ir oranžinė saugios dėl to, kad ryškios ir gerai matomos.
taisant klaidas parode kad atsakiau teisingai variantas 1 ( raudona, oranzine, balta ) bliam kai pagalvoji regitroje toks klausymas gali visa reikala suknisti , ot gi gyvybiško svarbumo tos spalvos galima pagalvoti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 07, 18:37)
kodel nepavyko susitart?
siandien 7ta pamoka ir gavau pagyrima, kad pazanga darau
vakar keliasdesimt kartu aikstelej uzgesau, siandien vos kelis
ir atbuliniu geriau judu
niu kaip faina, kad taip pagyre, nes jau po paskutiniu keliu pamoku maniau spjausiu i viska, man per daug nervu kainuoja ir beviltiska vis tiek... tai lyg nujausdamas instruktorius gera zodi tare
na as bandziau nelegaliai susitarti po 50 lt .. nes ir taip i skolas sulindau su tuom teisem kuriu man net nereikia .. svajoniu diplomo be teisiu negausiu nes mums privalomos.. ai vaziavau namo ir zliumbiau.. is kur gauti tiek pinigu viskam bunant studentei?
saunuole babrusia , dziugu kad nors kazkam sis reikalas sekasi
vakar skaiciau merginos rase apie pazymius , bliam galvoju reik man savo suzinoti , net nezinojau kad juos raso tai pas mane visi sesetai pora tik septynetu
Всю жизнь я страшно боюсь глупых. Особенно баб. Никогда не знаешь, как с ними разговаривать, не скатываясь на их уровень