Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Liniuks @ 2013 08 07, 06:14)

čia ir atsakymas angelface : [i]
]

Ačiū 4u.gif
Bet čia dar viena taisyklė yra tik tingiu dabar ieškot blush2.gif Pasiaiškinau dar vakar pati tai jau lyg ir suprantu ax.gif
Man išvis kaip žirafai, kol daeina, bet kai jau daeina tai visam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 06, 21:17)
mane irgi pastoviai skatina gazuoti mieste, ten kur greitis 70 , as velkuosi ant 50 ir man jau taaaip daug atrodo  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as vaziuoju taip, kad pati gerai jausciuos, o mano instruktorius vis "gazo, gazo, spauskit gi gaza", "kiek gi man energijos reikia iseikvot, kad Jus prikalbint gaza spaust biggrin.gif" ir pan. biggrin.gif zodziu, nebusiu as gazuotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 07, 08:57)
drinks_cheers.gif as vaziuoju taip, kad pati gerai jausciuos, o mano instruktorius vis "gazo, gazo, spauskit gi gaza", "kiek gi man energijos reikia iseikvot, kad Jus prikalbint gaza spaust biggrin.gif" ir pan. biggrin.gif zodziu, nebusiu as gazuotoja  lotuliukas.gif

bet per egzaminą čia gali būt rimta klaida... Kiek žinau, nuo leistino greičio -- maximum -15 km/h
o čia gi jau cieli 20...
Kiek laiko važinėji jau? Man iš pradžių irgi buvo baisu, o po to jau vos ne pastabas apie viršytą greitų gaudavau biggrin.gif
Atsakyti
siandien 7tas vaziavimas bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babrusia @ 2013 08 07, 10:02)
siandien 7tas vaziavimas bus ax.gif

Oj, tai dar nereikalauk iš savęs tiek daug irnesakyk.gif... Laiko reikia čiut čiut smile.gif Aišku, nesakau, kad miegot reikia, beeeeet... smile.gif Mokykis, dirbk, šlifuok, ugdykis įgūdžius ir viiiiskas bus OK smile.gif
Atsakyti
o as jau 12-a vaziavimu praejus, ir vistiek gazo bijau spaust, aisku, instruktorius privercia, bet tie 70km/h atrodo beprotiskai daug man, ypac tokio greicio bijau siauruose keliukuose
Atsakyti
o man siandien priespaskutinis vairavimas buvo su nauju instruktorium.. aiksteleje vos ne pirma karta buvau normaliai.. viska jis man gerai isaiskino , nupiese ir pan, tikrai saunuolis , bet kai pati nemoksa ko tiketis? na nesivaldo man ta masina galu nors tu ka sad.gif
ir kaip ir tikejausi.. nepavyko su juo susitarti del papildomu pamoku .. ai bloga diena sad.gif
Papildyta:
help , perkraciau visa knygute bet tiap ir neradau atsakymo... kaip teisingai atsakytumet i sitoki klausima ? :

KOKIA SAUGIAUSIA AUTOMOBILIŲ SPALVA?

1. Raudona, oranžinė, balta
2. Juoda, pilka, violetinė
3. Žalia, violetinė, mėlyna

Atsakyti
Tikrai ne 2. Aš balsuočiau už 1. Manau, kad čia susiję su tuo, kad iš toli atvažiuojančios šviesios/tamsios mašinos atrodo, kad važiuoja lėčiau/greičiau nei iš tikrųjų. Bet jau nepamenu kurios kaip atrodo g.gif Raudona ir oranžinė saugios dėl to, kad ryškios ir gerai matomos.
Atsakyti
QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 19:30)
o man siandien priespaskutinis vairavimas buvo su nauju instruktorium.. aiksteleje vos ne pirma karta buvau normaliai.. viska jis man gerai isaiskino , nupiese ir pan, tikrai saunuolis , bet kai pati nemoksa ko tiketis? na nesivaldo man ta masina galu nors tu ka sad.gif
ir kaip ir tikejausi.. nepavyko su juo susitarti del papildomu pamoku .. ai bloga diena sad.gif

console.gif
kodel nepavyko susitart? blink.gif

siandien 7ta pamoka ir gavau pagyrima, kad pazanga darau bigsmile.gif ax.gif vakar keliasdesimt kartu aikstelej uzgesau, siandien vos kelis bigsmile.gif ir atbuliniu geriau judu ax.gif niu kaip faina, kad taip pagyre, nes jau po paskutiniu keliu pamoku maniau spjausiu i viska, man per daug nervu kainuoja ir beviltiska vis tiek... tai lyg nujausdamas instruktorius gera zodi tare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 07, 18:36)
Tikrai ne 2. Aš balsuočiau už 1. Manau, kad čia susiję su tuo, kad iš toli atvažiuojančios šviesios/tamsios mašinos atrodo, kad važiuoja lėčiau/greičiau nei iš tikrųjų. Bet jau nepamenu kurios kaip atrodo g.gif Raudona ir oranžinė saugios dėl to, kad ryškios ir gerai matomos.

taisant klaidas parode kad atsakiau teisingai variantas 1 ( raudona, oranzine, balta ) bliam kai pagalvoji regitroje toks klausymas gali visa reikala suknisti , ot gi gyvybiško svarbumo tos spalvos galima pagalvoti doh.gif

QUOTE(babrusia @ 2013 08 07, 18:37)
console.gif
kodel nepavyko susitart? blink.gif

siandien 7ta pamoka ir gavau pagyrima, kad pazanga darau bigsmile.gif  ax.gif vakar keliasdesimt kartu aikstelej uzgesau, siandien vos kelis bigsmile.gif ir atbuliniu geriau judu ax.gif niu kaip faina, kad taip pagyre, nes jau po paskutiniu keliu pamoku maniau spjausiu i viska, man per daug nervu kainuoja ir beviltiska vis tiek... tai lyg nujausdamas instruktorius gera zodi tare rolleyes.gif

na as bandziau nelegaliai susitarti po 50 lt .. nes ir taip i skolas sulindau su tuom teisem kuriu man net nereikia .. svajoniu diplomo be teisiu negausiu nes mums privalomos.. ai vaziavau namo ir zliumbiau.. is kur gauti tiek pinigu viskam bunant studentei? cray.gif

saunuole babrusia , dziugu kad nors kazkam sis reikalas sekasi biggrin.gif 4u.gif

vakar skaiciau merginos rase apie pazymius , bliam galvoju reik man savo suzinoti , net nezinojau kad juos raso tai pas mane visi sesetai pora tik septynetu doh.gif
Atsakyti
merginos kiek klausymu buna regitroje laikant teorija?
Atsakyti
Nu ir kainos pas jus doh.gif
Panevėžy, mokyklos kurioj praktiką mokysiuos puslapy, radau, kad praktinio vairavimo įgūdžių tobulinimo mokymo val kaina: B- kat. 35,00 lt.
Atsakyti