Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(Donma @ 2013 08 06, 12:44)
Ar papildomai kokiu knygeliu pirkot besimokydamos?Nes man tai kai I kursus uzsirasiau dave iskart viena knygele "Keliu eismo taisykles" naujausia redakcija g.gif

besimokydama teorijos, papildomai nagrinėjausi „Važiavimas per sankryžas“. Kitkas -- surasta internete arba labia gerai išaiškinta mano instruktoriaus
Atsakyti
QUOTE(the-spark @ 2013 08 05, 22:12)
Pas mane krūva 5 buvo biggrin.gif Keli 6. Kai kartą pasakiau oho kiek penketų, tai paaiškino, kad jei mokinys padaro kritinę klaidą per pamoką ar ten kokią avarinę situaciją tai iš vis nėra kokį pažymį rašyt. Ir ten tos visos nekritinės klaidelės irgi įsiskaičiuoja. O kai tik pradedi mokytis, tai jų ant kiekvieno kampo vos ne būna smile.gif O kitas instruktorius pasakė, kad mokykloj niekas daugiau 7 nerašo, nes niekas idealiai nevairuoja biggrin.gif Žodžiu, nieko tie pažymiai nelemia, mažiausiai dėmesio į juos kreipt reik smile.gif

man vienakart instruktorius buvo netgi 9 ipyles, nesijauciu as to devyneto verta, bet matyt instruktorius norejo paguost gal mane kad nera taip blogai man su vairavimu kaip man atrodo biggrin.gif o siaip pagrinde pas mane sesetai ir septynetai.

dabar sekantis vairavimas man tik uz 1.5 savaites doh.gif bus 13-14 pamokos..ir lyg ir poto 15-a pamoka egzaminas turetu jau but, bet kolkas, visiskai nesijauciu jam pasiruosus deja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 06 rugpjūčio 2013 - 17:27
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 05, 20:32)
tai gali 8 nekritines klaidas padaryti,bet svarbu neuzkliuti uz gaireles smile.gif as r per mokyklini vaziavima keleta padariau klaideliu,bet vistiek islaikiau smile.gif bet gi regitroj ten jie jau grieztai i viska ziuri g.gif

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Siandien esu po egzamino ir deja...deja... doh.gif verysad.gif
Labai liudna yra,kad neteko net i miesta isvaziuoti...suklupau ant estakados,atseit atleidau sankaba per greitai,ir uzgesau,o pagalvojus,kad viskas ir nuriedejau...va cia buvo klaida nes galejau iskart stabdyti ir dar karta bandyti 4u.gif bet kodel as to nezinojau nezinau...visada si pratima gerai atlikdavau,tai regitros instruktorius ir sako,todel ir nemokejai kaip pasielgti tokioj situacijoj doh.gif
O toks papuole fainas...visos kitos figuros nepriekaistinagai be pasitaisymu...
Dabar tris savaites laukti,bet gal pavyks rast anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 06, 19:17)
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Siandien esu po egzamino ir deja...deja... doh.gif  verysad.gif
Labai liudna yra,kad neteko net i miesta isvaziuoti...suklupau ant estakados,atseit atleidau sankaba per greitai,ir uzgesau,o pagalvojus,kad viskas ir nuriedejau...va cia buvo klaida nes galejau iskart stabdyti ir dar karta bandyti 4u.gif bet kodel as to nezinojau nezinau...visada si pratima gerai atlikdavau,tai regitros instruktorius ir sako,todel ir nemokejai kaip pasielgti tokioj situacijoj doh.gif
O toks papuole fainas...visos kitos figuros nepriekaistinagai be pasitaisymu...
Dabar tris savaites laukti,bet gal pavyks rast anksciau 4u.gif

console.gif Paguoda nebent tik tokia, kad kitąsyk čiut pigiau mokėsi mirksiukas.gif
Nenusimink. Žinai, ko nemoki (mano pirmojo nesėkmingo atvejo bėda irgi buvo gesimas vos ne lygioj vietoj doh.gif). Per rami, sakyčiau, buvau tada gal lotuliukas.gif Antrąsyk širdis daužės kaip pamišus ir išlaikiau thumbup.gif Turi 3 savaites gražaus laiko atšlifuot, ko nemoki (ypač, kur suklydai Regitroj) ir sėkmės kitąsyk Regitroj! Tegu telieka tik po to dar vienas nuvažiavimas pasiimt teisių ir dar vienas užregistruot mašiniuką bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 06, 19:20)
console.gif Paguoda nebent tik tokia, kad kitąsyk čiut pigiau mokėsi mirksiukas.gif
Nenusimink. Žinai, ko nemoki (mano pirmojo nesėkmingo atvejo bėda irgi buvo gesimas vos ne lygioj vietoj doh.gif). Per rami, sakyčiau, buvau tada gal lotuliukas.gif Antrąsyk širdis daužės kaip pamišus ir išlaikiau thumbup.gif Turi 3 savaites gražaus laiko atšlifuot, ko nemoki (ypač, kur suklydai Regitroj) ir sėkmės kitąsyk Regitroj! Tegu telieka tik po to dar vienas nuvažiavimas pasiimt teisių ir dar vienas užregistruot mašiniuką bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Labai aciu uz grazius zodzius 4u.gif Tikekimes taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 06, 18:26)
man vienakart instruktorius buvo netgi 9 ipyles, nesijauciu as to devyneto verta, bet matyt instruktorius norejo paguost gal mane kad nera taip blogai man su vairavimu kaip man atrodo  biggrin.gif  o siaip pagrinde pas mane sesetai ir septynetai.

dabar sekantis vairavimas man tik uz 1.5 savaites  doh.gif  bus 13-14 pamokos..ir lyg ir poto 15-a pamoka  egzaminas turetu jau but, bet kolkas, visiskai nesijauciu jam pasiruosus deja verysad.gif

mano istisai 6-7 doh.gif biggrin.gif nelabai kreipiu demesi ax.gif tiesa sakant, manau, kad daugoka kaip man, nes istisai uzgesineju pastaruoju metu doh.gif ir vis duoda velniu, kad gazuoju per mazai mieste ax.gif

siandien pirmas karta aikstelej prasimalem visa pamoka, tai jergau jergau doh.gif mano silpnoji vieta - estakada ir gyvatuke unsure.gif
Atsakyti
Sprendinėjuosi testus internete. Vis 73% blush2.gif
Papildyta:
Kuo daugiau gilinuosi į sankryžas, tuo neaiškiau darosi wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelface: 06 rugpjūčio 2013 - 20:14
QUOTE(babrusia @ 2013 08 06, 19:41)
mano istisai 6-7 doh.gif  biggrin.gif nelabai kreipiu demesi ax.gif tiesa sakant, manau, kad daugoka kaip man, nes istisai uzgesineju pastaruoju metu doh.gif ir vis duoda velniu, kad gazuoju per mazai mieste ax.gif

siandien pirmas karta aikstelej prasimalem visa pamoka, tai jergau jergau doh.gif mano silpnoji vieta - estakada ir gyvatuke unsure.gif

mane irgi pastoviai skatina gazuoti mieste, ten kur greitis 70 , as velkuosi ant 50 ir man jau taaaip daug atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2013 08 06, 21:14)
Sprendinėjuosi testus internete. Vis 73%  blush2.gif
Papildyta:
Kuo daugiau gilinuosi į sankryžas, tuo neaiškiau darosi  wacko.gif

prie sankryzu ir man reikejo nemazai pasedet, kad suprasciau. bet kai supratau, gliaudziau klausimus apie sankryzas kaip riesutelius biggrin.gif
Atsakyti
Su tais pirmumais visais susipyniau mastau.gif
Papildyta:
Vis susipainioju kada sukantis į kairę turi duoti kelią fool.gif
Atsakyti
na likus keliems vairavimams pakeiciau instruktoriu.. atrodo toks "teisingas" naujasis , bijau kad nepasiduos pagundai pachalturint su manim uz pigiau , papildomom pamokom unsure.gif o dar kai mate juk direktoriu pazistu ir jis pats mane pas ji atvede.. jauciu nudegsiu del papildomu pamoku eh..nu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(angelface @ 2013 08 06, 20:14)
Papildyta:

aš išvis tupumo virsune sprendziant KET daugiau 50 proc nesurenku .. doh.gif tiek is bendro issilavinimo imanoma surinkti kiekvienai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 06 rugpjūčio 2013 - 23:51
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 06, 19:26)
Labai aciu uz grazius zodzius 4u.gif Tikekimes taip ir bus smile.gif

Tai ne tik gražūs žodžiai smile.gif Noriu, kad taip ir būtų (man dabar tas procesas vyksta smile.gif, tad faina ir smagu smile.gif)

QUOTE(angelface @ 2013 08 06, 21:14)
Papildyta:

Kas konkrečiai neaišku?

QUOTE(Opdum @ 2013 08 07, 00:40)
na likus keliems vairavimams pakeiciau instruktoriu.. atrodo toks "teisingas" naujasis , bijau kad nepasiduos pagundai pachalturint su manim uz pigiau , papildomom pamokom unsure.gif o dar kai mate juk direktoriu pazistu ir jis pats mane pas ji atvede.. jauciu nudegsiu del papildomu pamoku eh..nu sad.gif
Papildyta:

aš išvis tupumo virsune sprendziant KET daugiau 50 proc nesurenku ..  doh.gif  tiek is bendro issilavinimo imanoma surinkti kiekvienai  unsure.gif

Aš iš pradžių irgi maniau, kad apsieisiu be papildomų... Neapsiėjau... Bet nesigailiu...
Aš teorijai praktikavausi keliose skirtingose sistemose... Čia kažkas turi išaiškint -- bent man padėjo instruktoriaus paaiškinimai...
Atsakyti
Gal kam padės? mirksiukas.gif
http://www.ketbiliet...s/Puslapis/KET/
http://www.automokyk...ir-manevravimas
čia ir atsakymas angelface :
114 - Sukdamas į kairę (apsisukdamas) ne sankryžoje, vairuotojas privalo duoti kelią priešinga kryptimi važiuojančioms transporto priemonėms.

111 - Prieš sukdamas į dešinę, į kairę arba apsisukdamas (išskyrus posūkį į sankryžą, kurioje eismas vyksta ratu) vairuotojas privalo iš anksto pasitraukti prie pat važiuojamosios dalies, skirtos važiuoti ta kryptimi, atitinkamo krašto. Kelio ženklai ir (arba) ženklinimo linijos gali šį reikalavimą pakeisti.

http://www.autogidas...et-punktai.html
http://www.eismoklas...i_turetu_zinoti
Atsakyti