Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Labas besimokancioms 4u.gif
Skaitau vis jusu pasisakymus kad mokyklinio neislaikot,keista kazkaip,nes ,kad ir klaidikiu padariau vistiek uzskaite ir jau buvo pasakes,kad viskas bus gerai...ir ta gyvatele kai ismoksti nebeatrodo tokia baisi 4u.gif
ryt ryte regitroj vaziavimas laukia,kazkiek jaudinuosi...
gal zinot kiek lemia tie klausimai uzduodami papildomai?ir ar jie egzamino metu klausia ar pries vaziavima?
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 05, 20:02)
Skaitau vis jusu pasisakymus kad mokyklinio neislaikot,keista kazkaip,nes ,kad ir klaidikiu padariau vistiek uzskaite ir jau buvo pasakes,kad viskas bus gerai...ir ta gyvatele kai ismoksti nebeatrodo tokia baisi 4u.gif
gal zinot kiek lemia tie klausimai uzduodami papildomai?ir ar jie egzamino metu klausia ar pries vaziavima?

Jei viskas gerai - tai kažko nelems, bet jei į nei vieną neatsakysit ir tylėsit - piktesnis instruktorius tikrai suabejos jūsų žiniomis ir sugebėjimais. Pasiskaitykite Regitros vertinimo taisykles (jos internete yra) - bus parašyta, kas gresia už neatsakymą. Man rodos nieko, bet nesu tikra. (laikiau prieš mėnesį Regitroj, bet ne B kategoriją. Tad jau primiršau tuos formalumus)
Klausimai užduodami prieš važiavimą (aikštelę). Bet tie klausimai tikrai paprasti, be to daugumos atsakymai yra internete arba tiesiog galima logiškai išmastyti.
Sėkmės egzamine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masacre: 05 rugpjūčio 2013 - 19:34
QUOTE(agnyte344 @ 2013 08 05, 20:02)

tai gali 8 nekritines klaidas padaryti,bet svarbu neuzkliuti uz gaireles smile.gif as r per mokyklini vaziavima keleta padariau klaideliu,bet vistiek islaikiau smile.gif bet gi regitroj ten jie jau grieztai i viska ziuri g.gif
Atsakyti
na bet neuzmirskit , kad mokyklinis mokykliniui nelygus. vienose mokyklose ziurek atlaidziau ziuri ir praleidzia, o kitur, uz kiekviena neesmine klaidele gali nepraleist. nezinau kaip kitur, bet bent jau mano mokykloj labai grieztai ziuri, turi tobulai viska atlikt aikstelej be jokiu pasitaisymu (nors regitroj kaip zinia galima taisytis )
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 05, 20:52)
na bet neuzmirskit , kad mokyklinis mokykliniui nelygus. vienose mokyklose ziurek atlaidziau ziuri ir praleidzia, o kitur, uz kiekviena neesmine klaidele gali nepraleist. nezinau kaip kitur, bet bent jau mano mokykloj labai grieztai ziuri, turi tobulai viska atlikt aikstelej be jokiu pasitaisymu (nors regitroj kaip zinia galima taisytis )

Turbūt mokyklos aukšto reitingo siekia, nori gerai paruošti mokinukus smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
taip pat mokausi vairuoti (Kaune), liko paskutinės 2 privalomos vairavimo pamokos + paskutinė (mokyklinis egzaminas). Bijau, kad likusių pamokų man nepakaks, nesijaučiu taip tvirtai, kad jau galėčiau laikyti mokyklinį... Gal žinote, pagal kokius kriterijus instruktoriai rašo vairavimo pamokos įvertinimą? Nuo pat pirmos pamokos man rašo septynetus, tai aš taip galvoju, kad jo akyse netobulėju :/
Atsakyti
QUOTE(Romantic violence @ 2013 08 05, 21:21)
Sveikos merginos,
taip pat mokausi vairuoti (Kaune), liko paskutinės 2 privalomos vairavimo pamokos + paskutinė (mokyklinis egzaminas). Bijau, kad likusių pamokų man nepakaks, nesijaučiu taip tvirtai, kad jau galėčiau laikyti mokyklinį... Gal žinote, pagal kokius kriterijus instruktoriai rašo vairavimo pamokos įvertinimą? Nuo pat pirmos pamokos man rašo septynetus, tai aš taip galvoju, kad jo akyse netobulėju :/

as daugiau is 8 neislipau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 05, 21:29)
as daugiau is 8 neislipau ax.gif

Pas mane krūva 5 buvo biggrin.gif Keli 6. Kai kartą pasakiau oho kiek penketų, tai paaiškino, kad jei mokinys padaro kritinę klaidą per pamoką ar ten kokią avarinę situaciją tai iš vis nėra kokį pažymį rašyt. Ir ten tos visos nekritinės klaidelės irgi įsiskaičiuoja. O kai tik pradedi mokytis, tai jų ant kiekvieno kampo vos ne būna smile.gif O kitas instruktorius pasakė, kad mokykloj niekas daugiau 7 nerašo, nes niekas idealiai nevairuoja biggrin.gif Žodžiu, nieko tie pažymiai nelemia, mažiausiai dėmesio į juos kreipt reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 08 05, 20:52)

Jūsų vietoj aš nesibaiminčiau griežtesnio mokyklinio egzamino... Aš net prašiau saviškio man nenuolaidžiaut... Kuo sunkiau pas saviškį, tuo po to ne tokia baisi ir Regitra smile.gif
Antra -- vairuotojo pažymėjimas, automobilis -- tai ne tik patogumas, gerumas, bet ir didžiulė atsakomybė... Kartais atrodo, uj, ko čia prikibo prie tokios smulkmenos... Bet kartais kai realiai pagalvoju, kaip gali būt gyvenime -- kai ir viena šimtoji sekundės ar milimetras gali būti lemtingas... Juk žvėrį nemažą mokomės valdyt wink.gif
Mėginau imt domėn viską, kas naudinga, imt patirtį iš tų savo skirtingų instruktorių, kad ateity kuo tiksliai ir greičiau, pvz., prisiparkuot, sumanevruot, kur reikia ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 06, 08:29)
Antra -- vairuotojo pažymėjimas, automobilis -- tai ne tik patogumas, gerumas, bet ir didžiulė atsakomybė... Kartais atrodo, uj, ko čia prikibo prie tokios smulkmenos... Bet kartais kai realiai pagalvoju, kaip gali būt gyvenime -- kai ir viena šimtoji sekundės ar milimetras gali būti lemtingas... Juk žvėrį nemažą mokomės valdyt wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2013 08 06, 08:46)

Man gal tik dėl ko kiek skaudoka buvo, kad tik liepos antroj pusėj pagaliau mokyklinį išsilaikiau -- tai dėl ko, kad Kaune buvau savaitę, turėjau ketinimų ten pasiimt kokią papildomą pamokėlę, o be to pažymėjimo -- gi niekaip nieks į kalbas nesileidžia... Bet... Kažkiek gal ir pati kalta... O gal ir ne... Labai nevienodais tempais mokiausi... Arba ištisai (vos ne kasdien) vairavau, arba savaitės -- dviejų pertrauka (su mažyliu ligoninėj gulėta savaitė, po to instruktorius savaitę sirgo... Birželio gale tas pats -- aš Kaune savaitę, o prieš tai instruktorius vėl savaitę negalėjo...)... Dar man kas kliudė -- kad ne visada rasdavau su kuo palikt mažiuką... Darbas nuo 8 iki 17 val., darbas intensyvus, išlėkt neišeis, o prieš darbą -- darželis tik nuo 7:15 dirbt pradeda (po to mama atvažiavo, pabuvo su mažyliu, tai kelias pamokas pasiėmus buvau 6:30 blush2.gif), yra pamokų ir 20:00-22:00 valandom, kai jau mama galėdavo man pažiūrėt... Bet... Tai tik dar sykį įrodė -- nori -- rasi išeitį... Nenori -- rasi pasiteisinimą (kad ir ne visuomet gudrų ax.gif)
Atsakyti
Ar papildomai kokiu knygeliu pirkot besimokydamos?Nes man tai kai I kursus uzsirasiau dave iskart viena knygele "Keliu eismo taisykles" naujausia redakcija g.gif
Atsakyti