Merginos o as neislaikiau mokyklini vairavima. ***** ir sau negaliu atleisti neislaikiau gyvatoko atbulom.. nepamaciau paskutines gaires
QUOTE(Basic @ 2013 08 04, 21:35)
Merginos o as neislaikiau mokyklini vairavima. ***** ir sau negaliu atleisti neislaikiau gyvatoko atbulom.. nepamaciau paskutines gaires
man ir gyvatukas buvo uzkliuves bet paskui,kazkaip susiemiau ir islaikiau
as vakar neislaikiau regitros teorijos,77 procentai
as dabar mokinuosi pagal ketbilietai.lt,tai yra dauguma klausimu kur regitroj buvo
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 04, 21:14)
as dabar mokinuosi pagal ketbilietai.lt,tai yra dauguma klausimu kur regitroj buvo
Yup girdejau kad is ketbilietu galima labai gerai pasiruosti regitros egzaminui, o su arsleidiniai mokykliniam. Todel ir gavos kad mokykloj gavau 100 , o regitroj 90.
Sekmes jums
Mokyklinį prakaitavau bene 4 kartus Kvailos priežastys -- vienąsyk pamaišė nervai dėl doktorantūros (pirmdienį mokyklinį laikiau, trečiadienį -- disertacijos pristatymas ir kažkaip baisiai sukosi mintys ne taip, kaip reikia, susimoviau T formoj ); kitus sykius -- užgesau PASKUTINĖJ sankryžoj ; dar kitą sykį nepastebėjau greitukės su mirgalkėm ir tą sykį dar kažkas buvo... Aj, užlėkiau ant užbrūkšniuotos vietos bevažiuojant Regitron
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 04, 21:45)
as vakar neislaikiau regitros teorijos,77 procentai
Regitros teorijai ruošiaus spręsdama ir ketbilietai.lt, ir ketbilietai.peis.lt (man jie buvo panašiausi Regitroj), dar kažkokią radus buvau... Regitroj buvo 93%.
QUOTE(Rikku @ 2013 08 04, 22:11)
Geriausias patarimas butu - netaisyti klaidu, spauskite mygtuka ir eikit, nes bus blogiau. Buciau gavus 100 , taciau istaisiau 3 atsakymus ir kaip tik jie ir buvo paskui klaidingi
Puikus patarimas! Mano viena klaida tai matyt supainiota iš ketbilietai.peis.lt padariau, kita iš nepatyrimo... Klausimas buvo apie stabdymą nuokalnėj. Nepažymėjau vieno kažko
Nusipirkau vakar knygutę SAUGUS EISMAS KELIUOSE (ten techninių klausimų daug), tai su vyru išsinagrinėjom vakar. Pasirodo jis galėtų būti instruktorius, labai aiškiai ir vaizdžiai paaiškina kas neaišku
Taip sakant pasimokiau su asmeniniu instruktorium
QUOTE(angelface @ 2013 08 05, 06:48)
Nusipirkau vakar knygutę SAUGUS EISMAS KELIUOSE (ten techninių klausimų daug), tai su vyru išsinagrinėjom vakar. Pasirodo jis galėtų būti instruktorius, labai aiškiai ir vaizdžiai paaiškina kas neaišku
kokia kainytė knygos
Beveik 8 Lt. Bet va ir internete dabar radau http://www.scritube....E2431713145.php
Ten žemiau paėjus testukas yra, o pačioj apačioj atsakymai. Tai va tą testą nagrinėjom mes
Papildyta:
Dabar pažiūrėjau tai lyg ir ne visai viskas tam puslapy yra. Kažkaip netvarkingai
Ten žemiau paėjus testukas yra, o pačioj apačioj atsakymai. Tai va tą testą nagrinėjom mes
Papildyta:
Dabar pažiūrėjau tai lyg ir ne visai viskas tam puslapy yra. Kažkaip netvarkingai
o kiek reikia atlikti pratimu regitroj aikstelej?
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 05, 17:43)
o kiek reikia atlikti pratimu regitroj aikstelej?
1. Įsibėgėjimas;
2. Estakada;
3. Apsisukimas riboto pločio kieme;
4. Kažkuris parkavimas (parenka kompiuteris);
5. T forma
uzjauciu, bet labai nepergyvenk ir pasistenk kita kart susikaupt. man gyvate atbulom irgi ne visada gaunasi, siandien padariau ja gerai tik is 2 karto..jei butu egzaminas buves, irgi neislaikyciau butent per ta gyvate atbulom