Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Liniuks,
Matai aš užaugusi Marijampolėje viską žinau smile.gif plius mokausi vairuoti Kaune, o tik egzaminas bus laikomas kitur, pats instruktorius sakė nėra čia KAUNE lengva išlaikyti, nes tikrai reikia labai gerai mokėti,plius dar sėkmės dalykai, o aš galiu tik su instruktoriumi pavažinėti, tai man kosmosas būtų važinėti ilgai ir daug valandų, regitros tos klaidos labai jau smulkmeniškos ir ne visos tokios jau teisingos, plius daug kas nuo instruktoriaus priklauso, beje nei viena pažįstama, nei aš vakar neišlaikėme, o pateko tas pats egzaminuotojas, žinoma ne dėl jo kaltės neišlaikėm, bet jis toks nemalonus doh.gif streso ir taip kalnas ir tas bumbėjimas, dūsavimas, žlugdymas, kad oj vajėzau, kaip tu čia...nu kam čia...tikrai įvarė daug streso papildomo ir mano klaida buvo, būtent po jo aprėkimo, kai netyčia svirtele įjungiau ilgąsias šviesas ir nemokėjau išjungti, išmalta ta svirtelė, spaudi posūkį, nusispaudžia šviesos doh.gif būtų išjungęs, nesuregavęs, patylėjęs, o pastovus burbuliavimas, taip išvedė iš kantrybės, kad ir rankos drebėt pradėjo....jis nurimo tik tada kaip sėdėjau šalia jo ir jis vežė, tada ir pajuokavo ir bajariukai ir paramino viskas gerai, vairuoji, bet ko ėsti ir smugdyti kai egzaminą laikiau, tai susidariau nuomonę, kad jis to ir siekė, ir jam pavyko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaanile: 04 rugpjūčio 2013 - 07:32
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 04, 08:32)
Liniuks,
Matai aš užaugusi Marijampolėje viską žinau  smile.gif plius mokausi vairuoti Kaune, o tik egzaminas bus laikomas kitur, pats instruktorius sakė nėra čia KAUNE lengva išlaikyti, nes tikrai reikia labai gerai mokėti,plius dar sėkmės dalykai, o aš galiu tik su instruktoriumi pavažinėti, tai man kosmosas būtų važinėti ilgai ir daug valandų, regitros tos klaidos labai jau smulkmeniškos ir ne visos tokios jau teisingos, plius daug kas nuo instruktoriaus priklauso, beje nei viena pažįstama, nei aš vakar neišlaikėme, o pateko tas pats egzaminuotojas, žinoma ne dėl jo kaltės neišlaikėm, bet jis toks nemalonus  doh.gif  streso ir taip kalnas ir tas bumbėjimas, dūsavimas, žlugdymas, kad oj vajėzau, kaip tu čia...nu kam čia...tikrai įvarė daug streso papildomo ir mano klaida buvo, būtent po jo aprėkimo, kai netyčia svirtele įjungiau ilgąsias šviesas ir nemokėjau išjungti, išmalta ta svirtelė, spaudi posūkį, nusispaudžia šviesos  doh.gif būtų išjungęs, nesuregavęs, patylėjęs, o pastovus burbuliavimas, taip išvedė iš kantrybės, kad ir rankos drebėt pradėjo....jis nurimo tik tada kaip sėdėjau šalia jo ir jis vežė, tada ir pajuokavo ir bajariukai ir paramino viskas gerai, vairuoji, bet ko ėsti ir smugdyti kai egzaminą laikiau, tai susidariau nuomonę, kad jis to ir siekė, ir jam pavyko  schmoll.gif

paburbėjo čiučiuką ir man... Bet kažkaip esu išmokusi per gyvenimą kai kuriuos pabambėjimus per vieną ausį įleist, per kitą išleist smile.gif Vienu metu, kai jau grįžinėjom link Regitros, čiut nerimaudama pasižiūrėjau dešiniau (ale į veidrodį biggrin.gif), galvoju, hmm... Ko tai muistosi egzaminuotojas... Nu bet JEI aš DAR VIS sėdžiu vairuotojo vietoj... Jei aš DAR VIS PATI grįžinėju Regitron -- geras ženklas biggrin.gif
Atsitokėt negalėjau (ir tuo pačiu visas pastangas dėjau tvarkingai užbaigti egzaminą -- laisva pavara, rankinis, išjungtas variklis, kad neapsigalvotų biggrin.gif), kai jis man jau bambėjo apie tai, kad einam tvarkytis dokumentų vairuotojo pažymėjimui, pirmas aukštas, ten susimokat, bla bla bla... Pradžioj galvoju -- pala pala, o tai aš išlaikiau? O kur SVEIKINU? biggrin.gif Bet nieko nebeklausiau, o tas dar man ranka mostelėjo -- marš TEN biggrin.gif
Papildyta:
pats instruktorius sakė nėra čia KAUNE lengva išlaikyti, nes tikrai reikia labai gerai mokėti,plius dar sėkmės dalykai,

O čia man biškį kvepia, kaip kad man aiškino tas kitas instruktorius (konkurentų VM), tuo, kad mokėk man kapeikas ir tik eik eik eik pas mane... KAIP galima taip žlugdyt??? Maniškis visada ramiai, kantriai aiškindavo, nors ir nevyniodamas į vatą, sakydavo, kur ko trūksta, bet nesijaučiau beviltiškai klysdama... Jis man dar kažkaip yra sakęs, kad gali būti fazė ir tokia, kad atrodo, vairuoju vairuoju ir vis tiek fool.gif, gali ateit nusivylimas... Man tokios fazės kaip ir nebuvo (arba ne taip stipriai išreikšta, jei ir buvo, kad nesupratau), gal tik kiek pasireiškė nuovargis ir toks kaip jausmas -- nagi, greičiau į Regitrą, laiko gaila jau, kai reik planuotis pamokas, auklę vaikui, o ir urgzdavau, kai reikdavo laukt vėluojančio viešojo transporto stotelėse biggrin.gif Greitieji, vadinas, pas mus.... biggrin.gif Arba vėluoja, arba nėr biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 04 rugpjūčio 2013 - 07:47
Matai aš į egzaminą ėjau po 7 pamokų vairavimų, prieš 3 metus turėjau 10 tų kurie man priklausė, kuriuos išnaudojau per 2 metus ir per kuriuos instruktorius man laikė sankabą, kad eičiau dar ir dar, bet praėjau tuos 10, ir buvau žalia žalia ir po 3 metų vėl nusprendžiau baigti tas teise ir ėmiau privačias ir mokiausi, instruktorius leido eiti laikyti, bet matomai stresas už įgūdžius buvo stipresnis, ir kažkas sakė, kad egzaminuotojas negali rėkti, ir t.t bet deja rėkė ir darė tai ko jam tikrai buvo negalima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaanile: 04 rugpjūčio 2013 - 07:59
Ačiū, Liniuka, už patirties pasidalinimą 4u.gif Galutinai atkalbėjai nuo papildomų pas kitą instruktorių biggrin.gif Važinėju su vyru, vis pagalvodavau, kad gal reiktų prieš egzaminą paimt, bet jau apsigalvojau. Labai tikiu, kad ant konkurentų bumba ir bando daugiau pamokų įpiršt. Labai teisingai pasakei dėl nuovargio, manau, kad būtent dėl jo neišlaikiau. Dar vos nepavėlavau į egzą, tekinom bėgau, o egzaminuotojas flegma flegma pasitaikė, kas itin nervino doh.gif Sako: gerai, kad ant 50 km/h važinėjat, bet vat tose gatvėse galėjot mažesnį greitį pasirinkt, nors ten jokių ribojančių greitį ženklų nėr blink.gif
Pora sav. norėjau pailsėt nuo visko, dabar pradėsiu mokytis vairuot kaip pensininkė ir bandysiu vėl unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 04, 07:23)
Ačiū, Liniuka, už patirties pasidalinimą 4u.gif Galutinai atkalbėjai nuo papildomų pas kitą instruktorių biggrin.gif Važinėju su vyru, vis pagalvodavau, kad gal reiktų prieš egzaminą paimt, bet jau apsigalvojau. Labai tikiu, kad ant konkurentų bumba ir bando daugiau pamokų įpiršt. Labai teisingai pasakei dėl nuovargio, manau, kad būtent dėl jo neišlaikiau. Dar vos nepavėlavau į egzą, tekinom bėgau, o egzaminuotojas flegma flegma pasitaikė, kas itin nervino doh.gif Sako: gerai, kad ant 50 km/h važinėjat, bet vat tose gatvėse galėjot mažesnį greitį pasirinkt, nors ten jokių ribojančių greitį ženklų nėr blink.gif
Pora sav. norėjau pailsėt nuo visko, dabar pradėsiu mokytis vairuot kaip pensininkė ir bandysiu vėl unsure.gif

o man burbėjo eismą stabdai, ko lėtai važiuoji...mašinų begalė, mieste galima 50km, važiavau 45 doh.gif kiek egzaminuotojų tiek nesąmonių...per lėtai, per greitai lotuliukas.gif persiplėšt reik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 04, 09:28)
o man burbėjo eismą stabdai, ko lėtai važiuoji...mašinų begalė, mieste galima 50km, važiavau 45  doh.gif kiek egzaminuotojų tiek nesąmonių...per lėtai, per greitai  lotuliukas.gif  persiplėšt reik  blink.gif

Jei mieste GALIMA 50 max, tai Tavo greitis nėra per lėtas, jei jis nėra žemesnis nei -10 km, nuo leistino maksimalaus... Tiek bent jau pamenu iš pamokų
Papildyta:
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 04, 09:23)

Neturėjau tikslo atkalbėt... Priešingai -- pamėginus kitokias mašinas, pajausti, KAIP ji elgiasi, ką daryt tam tikrose situacijose ir jei TAVIŠKIS instruktorius sako, kad VISKAS NEBLOGAI, neimt į dūšią, ką sakys konkurentas... Aš iš kiekvieno instruktoriaus (realiai turėjau 4, pastovus vienas iš jų biggrin.gif, vis tik maniškis pats pačiausias buvo ir tebėr bigsmile.gif) pasiimdavau TIK TAI, kas man atrodė naudingiausia ir geriausia... Gal kokį manevrą jis kiek kitaip supasakos, kad geriau jį padarysi, gal kažkaip sankabą išmokys kiek kitaip valdyt (mano bėda čia čiut čiut buvo, nes palei maniškį -- jaučiau, bet matyt jautresnį Hyundai Regitroj pirmąsyk gavau ir pradėjo čiaudėt... O gal ir smegenainė atsijungė, kai jau ji pradėjo suprast, kad JAU EGZAMINAS!!!). Lengva man dabar jau, aišku, pasakyt, kad nesureikšmink to, kad egzaminas... Sakau, pačiai vakar atrodė, kad širdis iššoks iš krūtinės šitaip siaubingai dunksėdama blink.gif. Net ir atsikvėpt stengiaus tyliai, kad neužkliūtų kiek paniurusiam egzaminuotojui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 04, 09:23)
Dar vos nepavėlavau į egzą, tekinom bėgau, o egzaminuotojas flegma flegma pasitaikė, kas itin nervino doh.gif

O Tu kartais ne prieš porą savaičių Vilniuje laikei? ax.gif Mačiau irgi atskubėjusią mergaitę, registratorės prašė egzaminuotojo leist jai atsikvėpt, išgert kavos bent jau, nes irgi uždususi buvo ax.gif
Papildyta:
Liniuks,
Matai aš užaugusi Marijampolėje viską žinau  smile.gif

O ženklus tikrai žinai, kur kokie? Kaip kokioj sankryžoj geriausia elgtis?
Nes aš irgi gimus, augus Panevėžy, pastaruoju metu ten itin retai grįžtu, nors irgi miestą puikiai pažįstu, bet už vairo kol kas nežinau kaip ten jausiuos... Kitoks supratimas gi...
Jei žinai -- tada ignoruok šią žinutę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 04 rugpjūčio 2013 - 09:10
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 04, 08:17)
Jei mieste GALIMA 50 max, tai Tavo greitis nėra per lėtas, jei jis nėra žemesnis nei -10 km, nuo leistino maksimalaus... Tiek bent jau pamenu iš pamokų
Papildyta:

Neturėjau tikslo atkalbėt... Priešingai -- pamėginus kitokias mašinas, pajausti, KAIP ji elgiasi, ką daryt tam tikrose situacijose ir jei TAVIŠKIS instruktorius sako, kad VISKAS NEBLOGAI, neimt į dūšią, ką sakys konkurentas... Aš iš kiekvieno instruktoriaus (realiai turėjau 4, pastovus vienas iš jų biggrin.gif, vis tik maniškis pats pačiausias buvo ir tebėr bigsmile.gif) pasiimdavau TIK TAI, kas man atrodė naudingiausia ir geriausia... Gal kokį manevrą jis kiek kitaip supasakos, kad geriau jį padarysi, gal kažkaip sankabą išmokys kiek kitaip valdyt (mano bėda čia čiut čiut buvo, nes palei maniškį -- jaučiau, bet matyt jautresnį Hyundai Regitroj pirmąsyk gavau ir pradėjo čiaudėt... O gal ir smegenainė atsijungė, kai jau ji pradėjo suprast, kad JAU EGZAMINAS!!!). Lengva man dabar jau, aišku, pasakyt, kad nesureikšmink to, kad egzaminas... Sakau, pačiai vakar atrodė, kad širdis iššoks iš krūtinės šitaip siaubingai dunksėdama blink.gif. Net ir atsikvėpt stengiaus tyliai, kad neužkliūtų kiek paniurusiam egzaminuotojui lotuliukas.gif
Papildyta:

O Tu kartais ne prieš porą savaičių Vilniuje laikei? ax.gif Mačiau irgi atskubėjusią mergaitę, registratorės prašė egzaminuotojo leist jai atsikvėpt, išgert kavos bent jau, nes irgi uždususi buvo ax.gif
Papildyta:

O ženklus tikrai žinai, kur kokie? Kaip kokioj sankryžoj geriausia elgtis?
Nes aš irgi gimus, augus Panevėžy, pastaruoju metu ten itin retai grįžtu, nors irgi miestą puikiai pažįstu, bet už vairo kol kas nežinau kaip ten jausiuos... Kitoks supratimas gi...
Jei žinai -- tada ignoruok šią žinutę blush2.gif

Jeigu Kaune moku važinėti, man Marijampolėje tai tik zuikio dainos smile.gif nereikia mokintis atmintinai visko, žiūri į ženklus ir važiuoji, svarbu ženklus mokėti ir važiuoti žinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaanile: 04 rugpjūčio 2013 - 09:27
Ne, Kaune laikiau. Bet visi į mane išpūtę akis žiūrėjo biggrin.gif Egzaminuotojas atėjo 10 min. vėliau nei paskirtas laikas, tai kažkiek atsipūčiau. Bandžius aš 3 mašinas, tik tiek, kad panašių gabaritų. Instruktorius mano buvo siaubingas, tikrai nenoriu daugiau jo matyt. Vyras sako, kad aš jau vairuoju ir jam ramu, kad anksčiau ar vėliau bus tos teisės. Ir pati taip jaučiuos. O žioplų klaidų ir patyrę vilkai juk padaro. Nervina tik tos pertraukos po mėnesį, mane laikas šiek tiek spaudžia - 5 mėn. su trupučiu nestuke.gif Nesinori visai prieš gimdymą eit dar egzo Regitroj laikyt, o ir savijauta visokia būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 04, 10:26)
Jeigu Kaune moku važinėti, man Marijampolėje tai tik zuikio dainos  smile.gif nereikia mokintis atmintinai visko, žiūri į ženklus ir važiuoji, svarbu ženklus mokėti ir važiuoti žinoma  smile.gif

Na, nebūčiau tokia užtikrinta smile.gif Ženklus moku ir aš, bet dar net ir mokydamasi, kai aš tikrai nejaučiu nei streso, nei baimės, sėdėdama šalia savo instruktoriaus, o vat labai aiškiai tėkštelėjau vienoj vietoj važiuodama su juo, kad ooo -- vienpusis eismas. Instruktorius ir sako -- suksim į kairę... Ir kad užsimaniau sukt iš dešiniosios juostos į kairę lotuliukas.gif Kuo tai baigtųsi Regitroj, turbūt nereik pasakot biggrin.gif

QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 04, 10:28)
Ne, Kaune laikiau. Bet visi į mane išpūtę akis žiūrėjo biggrin.gif Egzaminuotojas atėjo 10 min. vėliau nei paskirtas laikas, tai kažkiek atsipūčiau. Bandžius aš 3 mašinas, tik tiek, kad panašių gabaritų. Instruktorius mano buvo siaubingas, tikrai nenoriu daugiau jo matyt. Vyras sako, kad aš jau vairuoju ir jam ramu, kad anksčiau ar vėliau bus tos teisės. Ir pati taip jaučiuos. O žioplų klaidų ir patyrę vilkai juk padaro. Nervina tik tos pertraukos po mėnesį, mane laikas šiek tiek spaudžia - 5 mėn. su trupučiu nestuke.gif Nesinori visai prieš gimdymą eit dar egzo Regitroj laikyt, o ir savijauta visokia būna unsure.gif

oooo blink.gif Pagarba, kad tokiom aplinkybėm dar ir vairuot mokomasi...
Dėsčiau ir aš kompiuterinio raštingumo kursuose vienuose, sėkmingai viena moteris 8 nėštumo mėnesį ECDL 4 egzaminus išsilaikė... Sužavėjo jos kantrybė per kursus nei dejuot, nei muistytis, kad oj, va, pavargau, bla bla bla... Sėdėjo visą laiką kantriai (nors tikrai leista buvo jai elgtis, kaip leidžia savijauta, vaikščiot, daryt, kad tik jai geriau būtų)... Egzaminus laikė ramiai, visada su šypsena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 04 rugpjūčio 2013 - 09:48
Mokytis tai pradėjau dar nenėščia smile.gif Visad buvo tikslas turėt teises iki vaikučių, kad nereiktų tarp 4 sienų užsidaryt ir pilnai galėčiau savim ir vaikučiu pasirūpint: nuvažiuot pas gyd. ir pan. Užsitempė viskas, nes I tr. buvo sunkus: sirgau, nuo pykinimo kosėdavau iki dusimo, bijojau tokia sėst už vairo, kad nebūtų nelaimės. O dabar jau skubu, tik Regitra vilkina biggrin.gif
Papildyta:
Beje, ECDL kažkada ir aš dėsčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 03, 15:24)
O mane galima pasveikinti blush2.gif Įsitempus kaip styga (kai anąsyk rami kai belgas ir promachas biggrin.gif), šlapia nuo įtampos iki siūlo galo, bet laiminga sokiai.gif  victory.gif  ok.gif  yess.gif  good.gif  yahoo.gif

sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 08 04, 11:08)
sveikinimai thumbup.gif

aciuks.gif Ačiūūū! smile.gif Dar vis kažkokiam transe jaučiuos, bet jau atsitokėt baigiu ax.gif
Atsakyti