O mane galima pasveikinti Įsitempus kaip styga (kai anąsyk rami kai belgas ir promachas ), šlapia nuo įtampos iki siūlo galo, bet laiminga
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 03, 17:53)
Bet jau eilės Kaune, tik rugsėjį yra laiko
nu, man irgi tik nuo rugsejo 4 d. rodo
siaubas kaip ilgai laukt
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 03, 13:13)
Tai va neišlaikiau, žiede kirtau dalį ištisinės, registruosiuosiu antram kartui
Eina sau Vat dėl tokių klaidų labiausiai gaila. Jei tai nebuvo avarinė situacija, tai turbūt pusė vairuotojų taip važinėja ir policija nestabdo
QUOTE(Liniuks @ 2013 08 03, 15:24)
O mane galima pasveikinti Įsitempus kaip styga (kai anąsyk rami kai belgas ir promachas ), šlapia nuo įtampos iki siūlo galo, bet laiminga
Super, šaunuolė
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 03, 13:13)
Tai va neišlaikiau, žiede kirtau dalį ištisinės, registruosiuosiu antram kartui
Laikykis... Kadangi žinai (tikiuosi, su instruktorium paanalizuojat, kur kas ne taip, šlifuojat įgūdžius, kur dar silpnai jautiesi?), kur negerai, ties ten ir dirbk
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 03, 17:54)
Eina sau Vat dėl tokių klaidų labiausiai gaila. Jei tai nebuvo avarinė situacija, tai turbūt pusė vairuotojų taip važinėja ir policija nestabdo
Super, šaunuolė
Super, šaunuolė
Oj, kiek per moklinio filmavimą nesąmonių mačiau MAN už tokius fintus teisių neduotų, JIE gi skraido ir nieko...
Ačiū!
Kokį miestą pasirinkai? Kiek reikės laukti kito egzo?
Man MB irgi siūlė kitam mieste registruotis, bet laukiu tą nelemtą mėnesį Jei šįkart nepasiseks ir eilės rudenį nesutrumpės, tai tikrai nebesiregistruosiu Kaune
Man MB irgi siūlė kitam mieste registruotis, bet laukiu tą nelemtą mėnesį Jei šįkart nepasiseks ir eilės rudenį nesutrumpės, tai tikrai nebesiregistruosiu Kaune
QUOTE(vasaros_lietus @ 2013 08 03, 19:43)
Kokį miestą pasirinkai? Kiek reikės laukti kito egzo?
Marijampolėje eilės irgi nemažos, bet ten ne taip kaip Kaune, nėra žiedų, vienpusių, siaubingų duobių pirmoje juostoje (kurių apvažiuot neįmanoma ir rėkia egzaminuotojas, kad mašiną gadinu) ir eismas ne toks tragiškas,ne taip kaip Kaune visą parą eismas judrus , ten galima ir atsipalaiduoti, nes kitos išeities nematau, manęs nėra kas mokintų, kad sugebėčiau Kaune nesinervuoti,kaip eismas didžiausias moku instruktoriui, tuoj bakrotas bus...imsiu dar kelis kartus pasimokinti Kaune, bet laikysiu ne čia...
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 03, 23:00)
o kada uzsiregistravot Marijampolej? Ilgai laukt?
QUOTE(IevaZ @ 2013 08 03, 20:16)
o kada uzsiregistravot Marijampolej? Ilgai laukt?
rugsėjo 6d, anksčiausiai buvo rugsėjo 4d, bet man ta data netiko tik tada galiu realiai eiti man tada atostogos
QUOTE(Vaanile @ 2013 08 03, 21:31)
Pakišo koją tas pilies žiedas antrą kartą laikysiu kitame mieste tikimės pasiseks
Buvo pagunda ir man, kad GALBŪT reiktų kur nors kitur mėgint laikyt, atsisakiau jos dėl kelių priežasčių:
1. Vis tiek man važinėt reiks IR Vilniuje, ir greičiausiai Kaune (va to bijausi, nes ten KETas, panašu, kitoks , įsitikinau tuo Kaune birželio gale);
2. Tam, kad bent jau per egzaminą būtų kuo didesnė tikimybė išlaikyti -- geriausia būtų bent kiek pažinoti gatves, kur siunčia Regitra, o kad nebereiktų sukt galvos, kad va, oj, o kaip čia... Realiai kai jau pati važinėsi, vis tiek važinėsi ir atsargiau, ir nenutrūks kelionė vien dėl to, kad čiut per vėlai persirikiavai ar kad per lėtai ar kad dar kas nors tokio... O per egaminą bent man irgi vakar mėgino bambėt, kad va, oj, nu ir ko mes laukiam (prieš pažįstamą žiedą )...
3. Išlaikius sunkesnėm sąlygom (Vilniaus eisme, dzin, kad šeštadienis) pasitikėjimas savimi didesnis...
Pinigo ir aš do velnia išleidau, nesigailiu, nes tikrai įgūdžiai pakankamai geri jau, kad ir darau žioplų klaidelių... Iki egzamino išmėginau 5 skirtingas mašinas tiek aikštutėj, tiek eisme (mokiausi su SEAT IBIZA, po to kolegė davė tuščioj aikštutėj savo seniuką Peaugeot padrapalint , dar po to savos mokyklos kitas instruktorius davė pamėgint Opel Astra, kitoj VM -- VW Golf du sykius po 1,5 val. ir toj pačioj kitoj -- Hyundai i30 pasimėginau.). Kadangi pakankamai skirtingi instruktoriai, tai aišku, konkurentai bandė įvelt man panikos, kad ujujuj, kaip aš NEMOKU vairuot, kaip aš susiformava NETEISINGUS vairavimo įgūdžius, mokydamasi su Seat (tarsi vienokią mašiną reikia vienaip vairuot, a jau kitokią -- kitaip ; savaime suprantama, kad skirias sankabų jautrumai, gal čiut čiut stabdyt kitaip, ne taip stipriai, gal gabaritai kitaip jaučiami, bet tikrai neesminiai tie skirtumai)... Dar pirmadienį man konkurentų instruktorius bandė įvelt panikos, kad jei aš TAIP važiuosiu ir šeštadienį, bai BE ABEJO, kad NEIŠLAIKYSIU ... Pasimokyk dar; jei turi galimybių su kokiu šeimos instruktorium (aš neturėjau ) -- pralėk su juo... Kuo daugiau praktikos (tik nepersistenk; pirmo karto nesėkmė bent man gal dar ir ta buvo, kad kiek pervargus ėjau... Tą savaitę KASDIEN vairavau, ir dar net iš pat ryto atvairavau iki mokyklos savo M-ką).
Beje, iš viso vairuot mokiaus 5 mėn. Pirmi du mėnesiai skirti teorijai, likę trys -- vien praktika... Teoriją išsilaikiau balandžio 19.