Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieška pirkimui

QUOTE(Mureanda @ 2015 05 11, 23:03)
Vadinasi, šitas tikrai atkrenta, nes kaiminystė ne kažką te"solidi"  doh.gif
O kaip dėl Santariškių - ar tikrai taip sudėtinga piko metu nusigauti į centrą? g.gif  Aktualu ir nuosavu, ir viešuoju transportu

Į Santariškes piko metu važiuosit daugiau nei pusvalandį, tiek per Kalvarijų g., tiek Geležinio vilko g. Man čia didžiausias, o gal ir vienintelis, šito rajono minusas. Antakalnio gatvėj tikrai tokių kamščių nebūna kaip Geležinio vilko, bet per kiek nuvažiuotumėt iki centro nuo Antakalnio parko piko metu reikėtų pamatuoti. Manau, kokios 20-25 min.

Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2015 05 12, 11:36)
Man ir iš vizualizacijų, ir gyvai patiko, bent jau anksčiau kai buvau apžiūrėti kotedžų etapo, tai kaip ir gana tiksliai atspindėjo realų vaizdą, regis, be pseudo neegzistuojančių krūmelių ar miškelių biggrin.gif Gilės dar neteko aplankyti, bet artimiausiu metu būtinai nuvažiuosiu.

Gal kas dar ką dėl Eikos Pilaitės namų parašys, ypač jau ten gyvenančių nuomonė domina. Kitoje temoje teko perskaityti, kad labai vogė automobilius, nes netoliese kažkokie garazai, todėl lengva paslėpti vogtas mašinas. Įdomu, kokia dabar situacija, nes perkant butą privalu įsigyti ir vietą antžeminiame parkinge - ar ir iš ten vagia g.gif

Pilaitej, tiek Eikos, tiek Vilmestos butai yra pakankamai normalios kokybes...as buciau labiau uz Vilmestos, vien del vietos, nes Eika labia jau prie prekybos centru glaudziasi su paskutiniais etapais, o Vilmesta I Pilaites krasta keliauja, daug ramesne aplinka ir tiktai 4 aukstu statybos namai, palyginus su Eikos 9 aukstais...mes kai rinkomes bua Pilaiteje, irgi ziurejome situs variantus, bet issirinkom salia esanti kita projekta, nes netiko isplanavimai esanciu jau pastatytu butu, o naujai satomu laukti negalejome...seip abu statytojai stato namus is gelzbetonio bloku, ne is silikato plytu, tad turetu buti kazkiek geriau su garso izoliacija, negu kai namas statomas ant kolonu ir apmurijamas silikatu, be to maziau sansu kad skils sienos kai namas prades sesti...visa kita ta pati ekonomine klase, B silumos naudingumo koeficientas, rekuperacija, parkingas ir pan...del masinu vagysciu nzn, gyvenu nuo pernai rugpjucio, neteko girdeti kad kazka pavoge, nors stove tikrai nauju masinu lauke...parking aisku gali pirkti, maziau sansu kad pavogs is ten...del vietos as nesuku galvos po kolkas, kadangi gyvenam kraste kvartalo ir toliau tik nuosavi namai, tai vietos visada randu kur masina pastatyti, tikekimes taip ir liks...
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2015 05 12, 11:36)
Man ir iš vizualizacijų, ir gyvai patiko, bent jau anksčiau kai buvau apžiūrėti kotedžų etapo, tai kaip ir gana tiksliai atspindėjo realų vaizdą, regis, be pseudo neegzistuojančių krūmelių ar miškelių biggrin.gif Gilės dar neteko aplankyti, bet artimiausiu metu būtinai nuvažiuosiu.

Gal kas dar ką dėl Eikos Pilaitės namų parašys, ypač jau ten gyvenančių nuomonė domina. Kitoje temoje teko perskaityti, kad labai vogė automobilius, nes netoliese kažkokie garazai, todėl lengva paslėpti vogtas mašinas. Įdomu, kokia dabar situacija, nes perkant butą privalu įsigyti ir vietą antžeminiame parkinge - ar ir iš ten vagia g.gif

čia kur prie Pupos? pas draugus buvom, aš ten negyvenčiau, daug gatvių, vaikas iki mokyklos jau niekaip vienas nenueis (nebent gerokai ūgtelėjęs). parkingas kažkodėl jų po kitu namu net, tai keista
Papildyta:
QUOTE(dabej @ 2015 05 12, 13:02)
iš asmeninės patirties dėl pasiekimo centro rytais - automobiliu - 30 min, autobusu - gal 25 min. Kai atidarys paskutinį aplinkelio ruožą, manau dar labiau nusiims apkrovimas geležinio vilko g. Dabar sunkiausia būna rugsėjį - lapkritį, kitais mėnesiais pravažiavimas lengvesnis.
Pats Eikos kvartalas Santariškėse man labai patinka. Šalia miškas, dviračių takai, parduotuvė, daug žaidimo aikštelių. Kaimynai gana bendruomeniški, draugiški. Žodžiu reklamos pavariau  biggrin.gif
Minusai - vagystės - bet čia dažna rajonų bėda, ne visi butai turi sandeliukus, pirmuose etapuose kiek kebliau yra su mašinos statymu.

kaip čia taip kelionė iš Santarš trunka autobusu tiek, kiek iš Pašilų???kažkaip keistoka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 13 gegužės 2015 - 09:05
QUOTE(BurmeSS @ 2015 05 13, 10:03)
kaip čia taip kelionė iš Santarš trunka autobusu tiek, kiek iš Pašilų???kažkaip keistoka schmoll.gif

Kamščiai nenormalūs. Ir atstumas irgi nemažas, virš 10 km susidaro, Pašilaičių priklauso, kurią vietą turit galvoje.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 05 13, 09:14)
Kamščiai nenormalūs. Ir atstumas irgi nemažas, virš 10 km susidaro, Pašilaičių priklauso, kurią vietą turit galvoje.

Geriausia, manau, kelias dienas per kamščius pavažiuot pačiam, tiek auto tiek mašiniuku
Atsakyti
Sveiki gal kazka galite pakomentuoti apie Anrekos namus eitminu gatveje? 4u.gif
Atsakyti
Na bomžų visur yra. Aš manau tiek mažam tiek senam šalia parduotuvė, šalia mokykla, šalia poliklinika - privalumas. Kiek kainuoja mažius vežioti iš toli į mokyklą, į būrelį ir t.t. Užaugs vaikai, nusipirksite ką norite ir kur norite, dabar gi žiūrėkite patogumo.
Atsakyti
Gal ką girdęjote apie Žvėryno loftus, pradeda statyti?
Atsakyti
Laba diena,

gal kas ką galėtų papasakoti apie butus koriuose Kalvarijų g.? Arba žalgirio namus? Gal kas įsigijote butą, kokie įspūdžiai, minusai?
Atsakyti
QUOTE(Sandrale @ 2015 06 02, 18:44)
Laba diena,

gal kas ką galėtų papasakoti apie butus koriuose Kalvarijų g.? Arba žalgirio namus? Gal kas įsigijote butą, kokie įspūdžiai, minusai?

Na koriai tai tragiškai iš išorės atrodo, kaip kalėjime už grotų, korių nelikę nė kvapo biggrin.gif Girdėjau nekokių atsiliepimų.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal galit patart ax.gif Ieškom 1 kambario butuko Kaune rajoną maždaug išsirinkom. Pasiūlymų yra gana daug. Pirksim su paskola. Mums iškilo dilma : butai yra 3 tipu, 1-pilnai naujai suremontuoti, 2- tokie kur remontas yra apysenis bet gyvent galima 5 metus kol ka keist sugalvosi ir 3- visiškainu gyventi po bobučiu kaip aš sakau.... Tai va mums neaišku kaip yra su butų kainomis ir realia jų verte. Juk paskola duodamanuo įvertintos buto vertės. Tai va ar realus turto vertinimas senos statybos butuose kainos atitinka tas kurios skelbimuose ar nelabai.
Baisoka kaip ten su paskola.
Atsakyti
Sveikos, anksčiau buvau radusi svetainę, kurioje užregistravus savo el. paštą, į jį siųsdavo visus naujus skelbimus apie parduodamus butus, atitinkančius tam tikrus nustatytus kriterijus, vos tik skelbimams atsidūrus toje svetainėje. Dabar niekur neberandu tos svetainės adreso. Gal kas žinote? 4u.gif
Atsakyti