QUOTE(vesta:6 @ 2015 03 20, 08:17)
Sena tema jau..kazin kaip autores sesuo..
Dievazi,skaitau ir matau save,kaip ir kitos cia parasiusios...
Pirmoji situacija pas mane buvo tada,kai skyriausi su pirmuju dukru tevu.Grasinimu,jog atims vaikus(ir tai ne abu,o tik vyriausia) buvo n ir kazkodel labiausiai del atemimo akis draske ex anytele,bet kai teismas isskyre ir dukras paliko man,labai greitai aprimo abu.Sedi dabar ex Anglijoj,dirba,moka tik puse priteistu alimentu,ir i dukru auklejima nesikisa,nors kai pasakau kad bendrautu ir nors kazkiek aukletu kaip tetis,jo pasisakymai buna mazu maziausiai slykstus..."norejai-turek","jei neklauso-pati kalta","susirgo-tavo bedos",ir daug panasiu kitokiu...Kazkaip su jo situacija as susigyvenau ir zinau,kad cia nelabai ka ir padarysiu,nes kaip sako"jei zmogus durnas-cia visam gyvenimui",o tam durniui kelia duodant,jis jo vistiek neranda...
Antroji situacija man paciai kuo toliau,tuo baisiau...
Maziausios dukrytes tetis totalus psichologinis smurtautojas,nuo kurio tapau priklausoma visiskai
Kartu su juo negyvenam bet vienas pas kita vazinejam(skirtinguose miestuose gyvenam).Mazyle jam yra pirmas vaikas.Rupinasi ja,nieko nesakau,bet kaip savo vaiko motina,jis mane sugebejo palauzti iki depresijos,is kurios neissikapstau.
Visada sugeba prikisti,kad nieko gyvenime nepasiekiau,kad dabar net nemastau apie ateiti,kad blogai aukleju vyresneles ir jos visiskos nemoksos pagal savo amziu(nes pvz jo brolio vaikai net budami mazesni jau mokejo pasidaryt valgyti,skalbtis ir t.t ir pan.),istisiniai palyginimai su buvusiom draugem,kokios jos tvarkingos ir auksines,o as ne.O del pakrikusios psichines busenos kalta as pati.Su vaikais bendraut nemoku(istisai rekiu),ir tokioj bendravimo apinkoj augdama mazyle traumuojasi.Ne karta buvo uzsimines grasinamai kad vaika atims,o tai jam bus nesunku,nes turi nuosava busta,darba,geras pajamas,o as nieko neturiu,todel negaliu pilnavertiskai augint vaiko.
Puolu i nevilti daznai,nes mastau jog jis teisus...Nei darbo,nei savo stogo virs galvos,nei darbo...o dar kitu niuansu milijonai...Rankos suristos,o kad prasyt pagalbos ir kazka keist-visada atsimusu i auksta ir nepramusama siena,nes dazniausiai uzsiminus apie situacija sulaukiu atsakymo :"pati kalta",arba "nereikejo gimdyt".
Labai pavargus emociskai esu ir nezinau is kur paimt jegu versti naujiems gyvenimo puslapiams...