QUOTE(Robinzonas @ 2013 09 23, 15:02)
Iš Romos į Manilą srendama Saudo Arabijos avialinijomis už 1932 Lt/žmogui, vėliau iš Manilos į Tagbilaraną, iš ten į Puerto Princesą, dar vėliau į Kalibo ir iš Manilos išskrisime atgal į Romą. Gera akcija už 300 eurų (kokios linijos?), būna tik ne sezono metu, nuo lapkričio bilietai brangsta, sako, kad spalį ten būna daugiausia gamtos stichijų. Motyvas gyventi Tagbilarane yra toksai, kad tai nėra turistinė vietovė - gal nelabai simpatiška, bet galima pamatyti tikrą filipinietišką gyvenimą, kuris nepritaikytas turistams, kita vertus dėl pamiegojimo trenktis iki Panglao nelabai ir apsimokės. Gražiomis turistinėmis vietomis pasigrožėsime El Nido ir Boracay, visko norisi pamatyti.
Nu ok - parašykit įspūdžius iš Tagbilarano paskui Nors aišku, kai aš čia jį taip baisiai nupiešiau, tai nebus jum jokio šoko, greičiau atvirkščiai. Čia aš kai tikėjausi ramų miestelį pamatyt tai likau švelniai tariant nustebinta Aš tai irgi neturistinių vietų mėgėja, nu bet ten tai man nepatiko visai, bet dabar kai galvoju jau antrą kartą gal ir pusė velnio būtų, kai žinau ko tikėtis.
O akcija tai su tom pačiom Saudi arabian avialinijom - lapkričio gruodžio mėnesiais. Kaina labai gera, bet nelabai datos tinka man..va ta akcija-gal kas pasinaudos