Įkraunama...
Įkraunama...

Siauras dubuo

na, kiek daktaru tiek nuomoniu...kiekviena moteris vadovaujasi savo instinktais:) tad svarbiausia kad gimdom sveikus leliukus biggrin.gif
asmeniskai as konsultavausi ne lietuvoj ir nezinau kaip cia ka jums sako, bet tiesiog pas koki daktariuka eini, tai jau jo bandai ir klausyti patarimu smile.gif
Atsakyti
Na pas mane anatomiskai siauras dubuo, vaika pranasavo virs 4 kg, bet vis tiek liepe gimdyt paciai. Cezaris tik jei paciai nepavyks, nes dabar to siaurumo nebeziuri, tipo pas visas skirtingai ten viskas pleciasi. Na ir pagimdziau dukryte, kiek mazesne nei prognozavo(pasirodo daug vandenu buvo) bet ir tai su kirpimu, kuris dar lig siol gyja doh.gif verysad.gif O pilvas mano buvo toks didelis, kad visi klausinejo ar dvynukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, mergaites, pergyvenau del to siauro dubens, bet kai atejo laikas gimdyt, niekas apie ji net neuzsimine,nesvarste kaip daryt, pagimdziau pati ir per 4 val., o vaikelio svoris buvo 4060g biggrin.gif Tik nustebau, kai paprasiau to nuskausminimo(vietines nejautros) tai man pareiske, kad jie matai nebedaro tokiu blink.gif Cia trakuose buvo, tai kazkaip labai jau nustebau, nes nesu girdejusi, kad tokiu dalyku jie trakuose stengiasi nebedaryt g.gif Veliau pagalvojau, kad akusere su patirtim, turbut mato jau, kas gali istverti, kas nelabai g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi siauras dubuo, bet pagimdziau be problemu. Manau,kad viskas priklauso nuo kaulu lankstumo.
Atsakyti
QUOTE(Tanitaa @ 2007 07 31, 17:13)
Tai va, mergaites, pergyvenau del to siauro dubens, bet kai atejo laikas gimdyt, niekas apie ji net neuzsimine,nesvarste kaip daryt, pagimdziau pati ir per 4 val., o vaikelio svoris buvo 4060g  biggrin.gif Tik nustebau, kai paprasiau to nuskausminimo(vietines nejautros) tai man pareiske, kad jie matai nebedaro tokiu  blink.gif Cia trakuose buvo, tai kazkaip labai jau nustebau, nes nesu girdejusi, kad tokiu dalyku jie trakuose stengiasi nebedaryt  g.gif Veliau pagalvojau, kad akusere su patirtim, turbut mato jau, kas gali istverti, kas nelabai  g.gif

vau, saunuole 4u.gif musu irgi siauras dubuo ,o dar placenta per zemai...nezinau kaip bus... verysad.gif
Atsakyti
o kada ginekologe ismatuoja dubens matmenis? Pradzioje nestumo, ar jau i pabaiga?
Atsakyti