Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Vandene @ 2013 08 12, 08:18)
Ar nereikia tam turėti elektroninio parašo?

El. bankininkystes uztenka
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 08 12, 07:39)
Del vaikucio vardo, pripazinime jis nera irasomas. Musu neklause net vardo.

o mums sakė kad būtinas, ir įrašė tiek vardą, tiek pavardę iškart smile.gif gal nuo notaro priklauso..

dėl "Sodos" susitvarkymo jau atrašė, taip galima tvarkytis ir motinystės pašalpą - kam lakstyti be reikalo smile.gif
Atsakyti
Gal žinote, ar VPA eigoje įmanoma pakeisti savo sprendimą dėl išmokos gavimo vienerius arba dvejus metus? Juk neturėtų būti sunku perskaičiuoti ir nustatyti, kas kam skolingas- Sodra mamai ar mama Sodrai. Ar apskritai tokia galimybė neįmanoma?
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2013 08 12, 14:37)
Gal žinote, ar VPA eigoje įmanoma pakeisti savo sprendimą dėl išmokos gavimo vienerius arba dvejus metus? Juk neturėtų būti sunku perskaičiuoti ir nustatyti, kas kam skolingas- Sodra mamai ar mama Sodrai. Ar apskritai tokia galimybė neįmanoma?

Ne, negalima eigoje VPA kaitalioti norimo laikotarpio.
Atsakyti
labas dar kartą, gal kas dirba Sodroje ir galėtų pakomentuoti šį straipsnį, kuris tiesą sakant man sukėlė šoką, nes man niekas apie galimybę rinktis palankiausią laikotarpį pagal kurį būtų apskaičiuojama vaiko priežiūros pašalpa net neužsiminė, gal aš ką ne taip supratau,t.y. jei vaiko priežiūros atostogos buvo suteiktos iki šių metų liepos 1 d., tai aš galėjau rinktis bet kurį laikotarpį, kad ir pavyzdžiui 2009?

http://www.sekunde.l...atymo-pinklese/
Atsakyti
Sveikos, merginos

Noriu paklausti kaip dėl darbo per antrus ir trečius VPA, ar jis skaičiuotųsi, jei aš pagimdyčiau iki sueis vaikui trys metai. darbas būtų tik šiaip labiau prasiblaškymui, pagal autorinę sutartį, nei finansiškai apsimokėtų. įdomu ar tai neturėtų jokios įtakos kito vaiko VPA apskaičiavimui. nes naudingiau būtų kad liktų kaip ir pirmam g.gif Ar naudingiau būtų visai nedirbti, juo labiau kad tai pramoga labiau.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2013 08 13, 09:57)
Sveikos, merginos

Noriu paklausti kaip dėl darbo per antrus ir trečius  VPA, ar jis skaičiuotųsi, jei aš pagimdyčiau iki sueis vaikui trys metai. darbas būtų tik šiaip labiau prasiblaškymui, pagal autorinę sutartį, nei finansiškai apsimokėtų. įdomu ar tai neturėtų jokios įtakos kito vaiko VPA apskaičiavimui. nes naudingiau būtų kad liktų kaip ir pirmam  g.gif Ar naudingiau būtų visai nedirbti, juo labiau kad tai pramoga labiau.

Jums ir toliau liktu pasirinkimas - kaip noretumete, taip Jums skaiciuotu smile.gif tad galite drasiai imtis veiklos
Atsakyti
Norejau paklausti, o gaunami prie atlyginimo priedai taip pat iskaiciuojami? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 08 14, 08:14)
Norejau paklausti, o gaunami prie atlyginimo priedai taip pat iskaiciuojami? 4u.gif

Skaiciuojami jei priedai yra oficialiai mokami ir nuo jų mokami mokesčiai.
Atsakyti
Sveikutes,
As esu cia naujoke.. ax.gif Pries dvi savaites suzinojau kad esu nescia, pranesiau apie tai savo darbovieteje (dirbau ten 1.5 menesio) ir man pasake kad geruoju parasyciau prasyma apie isejima arba mane tampys po teismus kol pasiduosiu ir dar panasus grasinimai buvo adresuoti man. As pataupiau nervus ir vaikelio seikata ir parasiau prasyma. Vakar istojau i darbo birza ir turiu klausyma. Ar as gausiu motinystes pasalpa jei pries tai 1.5 menesio dirbau dar 2.5 metu kitoje imoneje? Aciu uz atsakymus is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Emerald Pearl @ 2013 08 14, 20:28)
Sveikutes,
As esu cia naujoke..  ax.gif  Pries dvi savaites suzinojau kad esu nescia, pranesiau apie tai savo darbovieteje (dirbau ten 1.5 menesio) ir man pasake kad geruoju parasyciau prasyma apie isejima arba mane tampys po teismus kol pasiduosiu ir dar panasus grasinimai buvo adresuoti man. As pataupiau nervus ir vaikelio seikata ir parasiau prasyma. Vakar istojau i darbo birza ir turiu klausyma. Ar as gausiu motinystes pasalpa jei pries tai 1.5 menesio dirbau dar 2.5 metu kitoje imoneje? Aciu uz atsakymus is anksto.

Per paskutinius 24men turite buti isdirbusi 12men.
Jei nedirbsite isleidimo i dekreta metu- negausite dekretiniu.
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 08 14, 21:57)
Per paskutinius 24men turite buti isdirbusi 12men.
Jei nedirbsite isleidimo i dekreta metu- negausite dekretiniu.

Kokia nesamone..O kas nescia nores i darba priimti? Tylet visad per pokalbius apie tai?O ka paskui darbdavys apie mane galvos?..as sokiruota.
Atsakyti