Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(D'esire @ 2013 09 19, 10:17)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  kazkaip net nebuciau pagalvojusi doh.gif  tai vadinas, kuo veliau iseini i dekreta, tuo veliau prasideda VPA g.gif

Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2013 09 18, 23:40)
Tris kartus perskaičiau, bet taip ir nsupratau klausimo g.gif

Ir as ax.gif bet speju, kad klausiama, ar isejus veliau i dekreta pasistumes ismoku apskaiciavimo periodas smile.gif tad jei tikrai to klausiama, atsakau - taip, jei yra tikimybes, kad gali neuztekti stazo, i dekreta Jus galite iseiti veliau
Atsakyti
Klausimas: dabar esu VPA iki vaikui sueis 3m. Laukiuosi į dekretą vasario mėn. Ar man už dekreto laikotarpį priklausys kasmetinės atostogos? Ir kad dekretą sumokėtų aš turėsiu informuot darbdavį kad jis pateiktų atitinkamą formą sodrai? ar maišausi jau?
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2013 09 19, 12:01)
Klausimas: dabar esu VPA iki vaikui sueis 3m. Laukiuosi į dekretą vasario mėn. Ar man už dekreto laikotarpį priklausys kasmetinės atostogos? Ir kad dekretą sumokėtų aš turėsiu informuot darbdavį kad jis pateiktų atitinkamą formą sodrai? ar maišausi jau?

Taip,bunant NGA kasmetines atostogos kaupiasi.
Taip,reikes informuoti darbdavi,bet jums skaiciuos is to DU kaip ir pirmam vaikui,jeigu is VPA i NGA eisit.
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 09 19, 11:24)
Tikrai taip
Papildyta:

Ir as  ax.gif  bet speju, kad klausiama, ar isejus veliau i dekreta pasistumes ismoku apskaiciavimo periodas smile.gif tad jei tikrai to klausiama, atsakau - taip, jei yra tikimybes, kad gali neuztekti stazo, i dekreta Jus galite iseiti veliau

Gal ir neaiskiai paklausiau, bet teisingai supratote wink.gif aciu uz atsakyma smile.gif bandysiu dekreta atideti kuo veliau, jei sveikata leis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editux25 @ 2013 09 19, 21:03)
Gal ir neaiskiai paklausiau, bet teisingai supratote wink.gif aciu uz atsakyma smile.gif bandysiu dekreta atideti kuo veliau, jei sveikata leis smile.gif

Šiaip gal jums vertėtų pavasario pradžioj duoti užklausimą Sodrai koks yra jūsų stažas tai datai, kad tiksliai žinotumėt iki kada jums reikia dirbti, kad nebūtų taip kaip kažkuriai čia neseniai tašiusiai, jog pritrūko 5 dienų iki 12 mėnesių. O be to galit visus metus dabar neit atostogaut ir kaupt atostogas bei jas išnaudot paskutinį mėnesį prieš išeinant į dekretą,kad nėštumo gale nebereikėtų dirbt, bet stažas eitų.
Atsakyti
Sveiki, i NGA isejau vakar, ty 09 19, uz kokius men man skaiciuos pasalpa? 08, 07, 06 ir 05? ar gerai suprantu,kad 09 men neieina? rugsejo men buvau 5d atostogose uz kurias atlygi gausiu tik spali, ar tie pinigeliai irgi isiskaiciuos (kazkaip?)?

Didziausia padeka ismanacioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2013 09 20, 13:31)
Sveiki, i NGA isejau vakar, ty 09 19, uz kokius men man skaiciuos pasalpa? 08, 07, 06 ir 05? ar gerai suprantu,kad 09 men neieina? rugsejo men buvau 5d atostogose uz kurias atlygi gausiu tik spali, ar tie pinigeliai irgi isiskaiciuos (kazkaip?)?

Didziausia padeka ismanacioms  4u.gif

Skaiciuos is 2012.08.01-2013.07.31 laikotarpio.
Rugsejis neieis i NGA apskaiciavima,bet ieis i VPA apskaiciavimo laikotarpi.
Atsakyti
O as vel su klausimu, galbut, pasirodys, kad kvailu, bet... blush2.gif Ar NGA ir VPA atostogu vidurki ismokoms skaiciuoja is atlyginimo ant popieriaus, ar pagal tai, ką gauni į rankas (atskaičius mokesčius)?

Dėkoju 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auskaz @ 2013 09 20, 14:53)
ir daugina is tu 4men?
atsiprasau, jei klausimas kvailas  ax.gif

Na kaip ir taip. Jei visa ta laikotarpi dirbote viename darbe, realiai gausite mazdaug 4 DU
Papildyta:
QUOTE(Sugihara @ 2013 09 20, 22:44)
O as vel su klausimu, galbut, pasirodys, kad kvailu, bet... blush2.gif Ar NGA ir VPA atostogu vidurki ismokoms skaiciuoja is atlyginimo ant popieriaus, ar pagal tai, ką gauni į rankas (atskaičius mokesčius)?

Dėkoju 4u.gif  mirksiukas.gif

Skaiciuojamas "popierinis" atlyginimas, iki atskaitant mokescius
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 09 20, 23:08)
Skaiciuojamas "popierinis" atlyginimas, iki atskaitant mokescius

O as kazkaip buvau isitikinus, kad skaiciuoja nuo tų, kurie gaunami į rankas. Cia paskutiniu metu buvo keletas klausimus apie tai, kiek mazdaug butu gaunama, jei uzdirbi, tarkim, minimuma, tai pagal atsakymus ir paskaiciavmus pasirode, kad skaiciuojama pagal "rankinius" pinigelius rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugihara @ 2013 09 20, 23:13)
O as kazkaip buvau isitikinus, kad skaiciuoja nuo tų, kurie gaunami į rankas. Cia paskutiniu metu buvo keletas klausimus apie tai, kiek mazdaug butu gaunama, jei uzdirbi, tarkim, minimuma, tai pagal atsakymus ir paskaiciavmus pasirode, kad skaiciuojama pagal "rankinius" pinigelius rolleyes.gif  4u.gif  4u.gif

Skaičiuojama pagal popierinius, bet nuo jų paskui vistiek atskaitomi mokesčiai, tai į rankas ir gaunas maždaug tas pats.
Atsakyti
Sveikos, kazkaip niekaip nesusigaudau blush2.gif Kad 2013metu balandis dar ieitu i vaiko prieziuros iki 2 metu pasalpos skaiciavima kuri men veiausiai turi pasibaigti nestumo ir gimdymo atostogos?
Atsakyti