QUOTE(netarsiu @ 2014 06 14, 18:56)
Sveika,

smagu, kad imigrantų daugėja. Aš irgi iš buto į namą šalia Vievio atsigrūsiu:)
Ir žiūriu, jog vilniečiai okupuot Vievį žada, nes net ir mano brangiausiojo tėvai nuo rudens įkels koją į Vievio apylinkes, tad jei kam reiks lietuvių kalbos mokytojos/korepetitorės tai drąsiai brūkštelkit.
Kur tiksliau apsistosit, jei nepaslaptis?
Tai kad Vievis visai neblogai:) tarp Kauno ir Vilniaus, grazios apylinkes Trakai netoli, ezeru bent kelis jau buvau apziuret:) seip tikrai grazu:) o mes gyvensime Alesninku kaime:) ziema nusipirkome nama ir jau baigeme isirenginet:) na gal vienas minusiukas kad Kazokiskes netoli, bet kiekviena diena bunu kaime tai nepajutau jokio kvapo:) tik truputi nervinuos del vaiku pavezejimo i mokykla, kaip ten viskas vyksta ir kada paskutini karta autobusiukas isvyksta:)
Oi del mokytojos tai super zinosiu kur kreiptis:)) Paciai butu neblogai be klaidu pradet rasyt:DDD
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2014 06 14, 21:17)
Aš SM dėka irgi susipažinau su vievietėm
O buto pakeitimas į namą - super

Kokie keliai į šiuos kraštus atvedė?
Jei neklystu, minėjo Alesninkus
Kada įkurtuvės?
Ko gero taip
Turim buta vilniuje ir kazkaip pasiziuredavom kokios sodybos:D ir uzmatem, atvaziavom -patiko, galvojom kad tik savaitgalius arba atostogas praleidinet, o kaip pradejom viska griauti ir remontuotis supratau kad noriu cia gyvent nes namas geriau bus irengtas negu butas, ir pasakiau vyrui kad davai gyvenam cia, ojis sako nieko pries ir va jau ir dukra spejau pervesti i Vievio pradine ir suspejo istoti i vievio muzikos mokykla:D ir aplamai pradejo cia patikti, reikia grizinet namo i vilniu visai nebenoriu:D laukiu nebesulaukiu remontu pabaigos:D