3 n.d :
18.0 mm
28.0 mm
41.0 mm
Ežiukai, man Tavieji riešutai, susidaro įspūdis, kad rieda į kairę, o ką pati manai? Pirmojoj foto kliūna begalės laisvos, nereikalingos vietos aplinkui, Tavieji riešutai tiesiog paskęsta. Prieš tai riešutiniai bandymai buvo lyg ir geresni, net maniau, kad atsiskaitei
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 16:39)
Ežiukai, man Tavieji riešutai, susidaro įspūdis, kad rieda į kairę, o ką pati manai? Pirmojoj foto kliūna begalės laisvos, nereikalingos vietos aplinkui, Tavieji riešutai tiesiog paskęsta. Prieš tai riešutiniai bandymai buvo lyg ir geresni, net maniau, kad atsiskaitei
su horizontu man sunkiai, nelabai suprantu ir nelabai matau ar rieda ar ne :} kad ir kaip besistengčiau
su riešutais ir taurėm dariau 2ND, užskaitė. Tačiau sulaukiau pastebėjimų, kad galbūt visko šiek tiek per daug, perkrauta ir reiktų pabandyti padaryti paprastesnę kompoziciją. Tai 3 ND ir nutariau pabandyti tai padaryti.
žinau, kad daug erdvės 1-oj foto, bet labiau priartinus, sumažinus tą erdvę, nebebūtų skirtumo tarp 1 ir 2 foto. Tai net nežinau, ką daryti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 16:02)
su horizontu man sunkiai, nelabai suprantu ir nelabai matau ar rieda ar ne :} kad ir kaip besistengčiau
su riešutais ir taurėm dariau 2ND, užskaitė. Tačiau sulaukiau pastebėjimų, kad galbūt visko šiek tiek per daug, perkrauta ir reiktų pabandyti padaryti paprastesnę kompoziciją. Tai 3 ND ir nutariau pabandyti tai padaryti.
žinau, kad daug erdvės 1-oj foto, bet labiau priartinus, sumažinus tą erdvę, nebebūtų skirtumo tarp 1 ir 2 foto. Tai net nežinau, ką daryti
Aš jau beveik užsidegiau noru ND kartoti
Man sunku patarimus dalinti, nes vaizduojies vienaip, o kitas gali suprasti aukštyn kojom Galvoju, gal gali atitraukti tą riešutą nuo krūvelės toliau (objektai mažulyčiai, dėl to ir sunkiau žaisti su erdve. Fotografuoti iš žemesnio taško. Paimti didesnį objektą (dailų riešutų traiškytuvą, jei turi; tik ne neoninių spalvų voverę/traiškyklę iš Kalvarijų turgaus ). Žodžiu, pažaisk/apžaisk/galų gale - nusižaisk kad ir į lankas, bet eksperimentuodama tikrai rasi išeities tašką
O dėl Vėtros... net nežinau. Gėles fotografuoti bais sunku, jos itin įnoringi padarai. Taip nufotografuotos atrodo gana varganai, nepirkčiau tokio atviruko. Kita vertus, užduotis kaip ir suprasta, pastangos matyti. Norėčiau su kitais protingaisiais kurmiais pasitarti
dar vienas bandymas. Židinio nuotolį palikau tą patį, tačiau stengiausi, kad 1-oj foto erdvė pasiskirstytų tolygiau, o ne taip kaip iš pradžių, kai buvo daug erdvės 1-os foto apačioje.
Gėles reiktų irgi įrašyti į nefotorgafuojamų ND sąrašą. Jas reikia mokėti pateikti. O dabar,atėjau į daržą (gėlyną) pamačiau ir nupyškinau pagal ND reikalavimus.
Gal geriau gėles nuskintas naudoti kaip fone,o priekyje siemkes sudėti? Arba kelis lapelius nuo žiedo,kad ir vieną. O fonas geriausiai visgi baltas.
Ežiukas.rūke, sakyčiau taip, bet deja matau,kad stengiesi ir dar gali pasistengti. Erzina raštuotas stalas. Ar sunku baltą lapą pasidėti? O horizontą ligų išlaikyti padeda trikojis arba sukrautos knygos
Kadangi oras toks keistas: čia lyja, čia saulė šviečia... O ir savaitgalio tema "Mano vyras",o kadangi jo šiandien neturiu, tad mano vyrai (foto aparatas vyr. giminė, juostinukas irgi vyr. giminė) - mano vyrukų juostinukų kolekcija (P.S. juostinius Nikon superku,jei kas turite ir norite parduoti,rašykit man AŽ)
Iks, aš taip retai čia užsuku,bet kai ateinu irgi atrodo,taip norėtųsi ND pakartoti bet tada vien ND darbų nuotraukos ir bedžiugintų mūsų širdis
Gal geriau gėles nuskintas naudoti kaip fone,o priekyje siemkes sudėti? Arba kelis lapelius nuo žiedo,kad ir vieną. O fonas geriausiai visgi baltas.
Ežiukas.rūke, sakyčiau taip, bet deja matau,kad stengiesi ir dar gali pasistengti. Erzina raštuotas stalas. Ar sunku baltą lapą pasidėti? O horizontą ligų išlaikyti padeda trikojis arba sukrautos knygos
Kadangi oras toks keistas: čia lyja, čia saulė šviečia... O ir savaitgalio tema "Mano vyras",o kadangi jo šiandien neturiu, tad mano vyrai (foto aparatas vyr. giminė, juostinukas irgi vyr. giminė) - mano vyrukų juostinukų kolekcija (P.S. juostinius Nikon superku,jei kas turite ir norite parduoti,rašykit man AŽ)
Iks, aš taip retai čia užsuku,bet kai ateinu irgi atrodo,taip norėtųsi ND pakartoti bet tada vien ND darbų nuotraukos ir bedžiugintų mūsų širdis
mano trikojis man tai tikrai nepadeda, nenulaiko fotiko normaliai, jau nekalbu apie tai, jei dar blykstę uždėčiau paskutiniu metu ir lyginimo lenta kreiva atrodo. Na, bet kažką sugalvosiu.
didelio balto lapo irgi neturiu, o iš kelių mažesnių sudėtas vaizdas erzina labiau nei raštuotas stalas.
"sakyčiau taip, bet deja matau,kad stengiesi"
dar vienas bandymas.
36mm
53mm
70mm
didelio balto lapo irgi neturiu, o iš kelių mažesnių sudėtas vaizdas erzina labiau nei raštuotas stalas.
"sakyčiau taip, bet deja matau,kad stengiesi"
dar vienas bandymas.
36mm
53mm
70mm
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 20, 14:19)
Dristu dar pasisakyti del Alabamos- susidaro nuomone , kad nelabai mokama priimti kritika, kad ir kokia ir kieno jin bebutu, visada randamas atsakas - as taip norejau, tokia mintis, cia netrukdo ir panasiai , ir man kazkuom primena Mangute (jin visad randa pateisinima). Atsipalaiduok, nuostabiai fotografuoji, zaviuosi tavo darbais (nuosirdziai). Jug kiekvienas turi savo matyma apie foto, kiekvienam skirtingai atrodo, tad komentarus reiktu ismokti priimti visokius ir galbut isiklausyti i juos, kad ir kokio pirmoko pateikti jie butu. Jug jei komentuoja - vadinas foto kazkuom patrauke, jin idomi, privercianti sustoti ir pagalvoti.
bla bla bla
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 15:42)
Tu dabar nesupyk Bet pamačius tavo ND ir avatarą (tiksliau jį pirma pastebiu) tai ND atrodo kaip kakaliukų krūva Nu toks pirmas įspūdis liko Bet šiaip aš TAIP
Ežiukas.rūke, Taip.
Įdomu kodėl manęs nieks netarkuoja, net dvi foto įdėjau. Neįdomios, nu ir gerai, sausa skūra liko
Įdomu kodėl manęs nieks netarkuoja, net dvi foto įdėjau. Neįdomios, nu ir gerai, sausa skūra liko
O man antrasis Ežiuko šiandienos bandymas priimtinesnis, paskutinysis apsisuko ir ėmė riedėt į dešinę (arba man jau akyse rieda, nes pusę dienos skaičiau kompe Sontag). Ar nori dar ir dar pasistengti? Įtariu, kad tiesiog nesitveri kailyje (ar spygliuose ) Jei vis tik nenori, gal po vakarienės būsiu ir nuolaidesnė, ką gali žinoti...
Papildyta:
Tai nerieda vis tik, ane? Reik duot akims pailsėti.
Pamatęs tiek juostinukų, žmogus amo negali atgaut ir su pavydo šmėkla susitvarkyti Paskui stvers tarką ir atsiims trigubai
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 19:52)
Ežiukas.rūke, Taip.
Pamatęs tiek juostinukų, žmogus amo negali atgaut ir su pavydo šmėkla susitvarkyti Paskui stvers tarką ir atsiims trigubai
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 20:56)
O man antrasis Ežiuko šiandienos bandymas priimtinesnis, paskutinysis apsisuko ir ėmė riedėt į dešinę (arba man jau akyse rieda, nes pusę dienos skaičiau kompe Sontag). Ar nori dar ir dar pasistengti? Įtariu, kad tiesiog nesitveri kailyje (ar spygliuose ) Jei vis tik nenori, gal po vakarienės būsiu ir nuolaidesnė, ką gali žinoti...
Papildyta:
Papildyta:
Jei ir vos rieda,man duoti taip jau nebekliūtis,o tik kabliukas
Vaje,kuri tarka dar? Burokinė ar ta smulkioji?
Afre - o kuri tarkos puse labiau paciai patinka? Ir kuria dazniau naudoji?
Mangute - , mano postus prasom skaityt su lengva sypsena veide, nieko nenoriu izeisti, tiesiog dalinuosi mintimis As realybej miela, tikrai Ir baisiai daug kalbanti ( gavau pastabu is Kikirikes, kad tarsku virs ).
Afre - pavydziu tokiu fotiku, baltai, grozis ir geris, o jei ju ir daugiau yra mmmm.... Ateisiu suzinojus kur gyveni nakti ir pasiskolinsiu (kada nors gal atiduosiu ).
Ežiukas rūke - taip. Paskutines geros, tvarkingos. Riedejimas tai milimetrinis, bet vistiek Taip. Uz pastangas, ir kad irodei , kad gali.
Mangute - , mano postus prasom skaityt su lengva sypsena veide, nieko nenoriu izeisti, tiesiog dalinuosi mintimis As realybej miela, tikrai Ir baisiai daug kalbanti ( gavau pastabu is Kikirikes, kad tarsku virs ).
Afre - pavydziu tokiu fotiku, baltai, grozis ir geris, o jei ju ir daugiau yra mmmm.... Ateisiu suzinojus kur gyveni nakti ir pasiskolinsiu (kada nors gal atiduosiu ).
Ežiukas rūke - taip. Paskutines geros, tvarkingos. Riedejimas tai milimetrinis, bet vistiek Taip. Uz pastangas, ir kad irodei , kad gali.