Korete, net ir žaislų negalima, bet pamenu su lego sužaidžiau ir net Say paveikiau ir taip davė
Amadees, atvirukas fanrastiškai žydras
Na va, kažkam užkliuvo rankos o man jos patinka. Ir jau vienoje fs taip naudojo ir nekliuvo. Kas yra kritę į akis,tai lūpos, sutrūkinėjusios, ar suskylinėjusios... tokios skaudžios. Bet rankas dėliot, sukinėt yra mln sykių geriau, nei nuleistos. Bet visi juk galim laužyti taisykles, ir nukirst per sąnarį, ir horizontą kreivą.... ir t.t. bet čia tik mano nuomonė.
Na ką, meetas fantastiškai greit prabėgo,gaila,kad Kas Kas virtuvėje šefas tik vienas sukosi,o ir skanų alutį paragavau. Ir šviežienos gavom,bent jau aš malonu buvo susipažint su Mamyte_Saule
Gražaus savaitgalio ir gerų kadrų su vyrais
Buvo užduotis Du ir Šešėliai,tad sujungiau į vieną skalpuokit, tarkuokit,mano skūra visgi stora
Du - šešėliai
Mane turbūt paliegęs monitorius už nosies vedžioja... Nes Amadės atviruko patinka tik toksai minimalistinis, švara ir ramybe alsuojantis užmanymas, paukščiai gražiai išsirikiavę..., o išpildymas - MAN susidaro įspūdis, kad kokybės trūksta, šviesa lyg per aitri, kirai ar žuvėdros, ar vištos (Preiloj jas juk taip ir vadina) lyg kažkokie perdėm... pikseliniai, skaitmeniniai. Reikia kažkaip į būtinųjų pirkinių sąrašą klasta ir apgaule žūtbūt įterpti monitorių
Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?
Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 10:30)
neatpažįsti? Karalius su karaliene
Amadees foto kokybė gal mažėja dėl kirpimo foto, bet minimalismas yra superinis, sterialumas toks, todėl ir veža
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 09:53)
neatpažįsti? Karalius su karaliene
Ne-a - ooOOOooo, kad tai tebūtų viena vienintelė spraga išsilavinime
sveikos merginos,
nes kada kompui apie ND irgi nekalbu
meginu ilelti siandienos pameginima
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 11:53)
sveikos merginos,
Ar žinai ką turėtum išmokti atlikdama šį ND? Kokia jo esmė?
Kitą kartą kelk didesnes nuotraukas - atskiras, nesulipdytas į krūvą.
Šiose man visiškas bardakas
QUOTE(rarity @ 2013 07 20, 11:59)
Ar žinai ką turėtum išmokti atlikdama šį ND? Kokia jo esmė?
suprantu kokia esme
teks meginti is naujo
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 12:53)
sveikos merginos,
3ND
3ND
Man atrodo, kad va cia TAS variantas, kai skulpturele (ar kas cia bebutu) netinka ND... Labai nefotogeniskas , labai perkrautas daiktas.. Tikiu, kad rasi daug geresni objekta
ėjau pro šalį: užteko Iks užsiminti, ir iškart pateikiamas puikiausias vaizdinis pavyzdys, kodėl taisyklėse parašyta nefotografuoti skulptūrėlių
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 11:53)
sveikos merginos,
3ND
3ND
Fifux'e, deja, NE. Objektai - lyg atsakymas į Koretės užklausą. O ir su perkrovimu padirbėta iš peties: ir boružės, ir kažkokie nuodai stiklinėj taroj , ir paukščiai (kažkodėl labiau menantys jų lavonėlius, sorry). O ir pati užduotis neišpildyta, neryšku, šleiva kreiva, įsirėmę į kadro pakraščius. Neskubėk, jei dabar nėra tinkamų aplinkybių, bet perdaryk, gerai apgalvojusi, kad vaizdas būtų ir tvarkingas, ir akiai mielas, ir užduotis įvykdyta. Sėkmės.
supratimas,eisiu meginti perdaryti
.......
meginu
.......
meginu
Fifux'e, netrink foto, net jei jos buvo išbrokuotos - vėliau prisijungusiems nei šis nei tas skaityti apie nežinia ką, o besimokantiems net ir minusiniai pavyzdžiai yra puiki metodinė medžiaga To nuolat prašome visų ir esame dėkingi, jei atsižvelgiama
Saulėgrąžoms irgi ne. Netvarkinga, neryšku ir vis tik atrodo, kad iki galo užduoties esmės dar neperpratai.
Saulėgrąžoms irgi ne. Netvarkinga, neryšku ir vis tik atrodo, kad iki galo užduoties esmės dar neperpratai.