Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Korete, net ir žaislų negalima, bet pamenu su lego sužaidžiau ir net Say paveikiau ir taip davė biggrin.gif

Amadees, atvirukas fanrastiškai žydras wub.gif

Na va, kažkam užkliuvo rankos biggrin.gif o man jos patinka. Ir jau vienoje fs taip naudojo ir nekliuvo. Kas yra kritę į akis,tai lūpos, sutrūkinėjusios, ar suskylinėjusios... tokios skaudžios. Bet rankas dėliot, sukinėt yra mln sykių geriau, nei nuleistos. Bet visi juk galim laužyti taisykles, ir nukirst per sąnarį, ir horizontą kreivą.... ir t.t. bet čia tik mano nuomonė.

Na ką, meetas fantastiškai greit prabėgo,gaila,kad Kas Kas virtuvėje šefas tik vienas sukosi,o ir skanų alutį paragavau. Ir šviežienos gavom,bent jau aš biggrin.gif malonu buvo susipažint su Mamyte_Saule 4u.gif

Gražaus savaitgalio ir gerų kadrų su vyrais 4u.gif

Buvo užduotis Du ir Šešėliai,tad sujungiau į vieną ax.gif skalpuokit, tarkuokit,mano skūra visgi stora biggrin.gif
Du - šešėliai
Atsakyti
Mane turbūt paliegęs monitorius už nosies vedžioja... Nes Amadės atviruko patinka tik toksai minimalistinis, švara ir ramybe alsuojantis užmanymas, paukščiai gražiai išsirikiavę..., o išpildymas - MAN susidaro įspūdis, kad kokybės trūksta, šviesa lyg per aitri, kirai ar žuvėdros, ar vištos (Preiloj jas juk taip ir vadina) lyg kažkokie perdėm... pikseliniai, skaitmeniniai. Reikia kažkaip į būtinųjų pirkinių sąrašą klasta ir apgaule žūtbūt įterpti monitorių biggrin.gif

Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 10:30)
Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?

neatpažįsti? biggrin.gif Karalius su karaliene tongue.gif

Amadees foto kokybė gal mažėja dėl kirpimo foto, bet minimalismas yra superinis, sterialumas toks, todėl ir veža biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 20 liepos 2013 - 10:16
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 09:53)
neatpažįsti? biggrin.gif Karalius su karaliene tongue.gif

Ne-a ax.gif - ooOOOooo, kad tai tebūtų viena vienintelė spraga išsilavinime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 liepos 2013 - 10:36
sveikos merginos,
nes kada kompui doh.gif apie ND irgi nekalbu blush2.gif
meginu ilelti siandienos pameginima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 liepos 2013 - 12:17
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 11:53)
sveikos merginos,
nes kada kompui doh.gif  apie ND irgi nekalbu blush2.gif

Ar žinai ką turėtum išmokti atlikdama šį ND? Kokia jo esmė?
Kitą kartą kelk didesnes nuotraukas - atskiras, nesulipdytas į krūvą.
Šiose man visiškas bardakas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 20, 11:59)
Ar žinai ką turėtum išmokti atlikdama šį ND? Kokia jo esmė?
Kitą kartą kelk didesnes nuotraukas - atskiras, nesulipdytas į krūvą.
Šiose man visiškas bardakas smile.gif

suprantu kokia esme 4u.gif
teks meginti is naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 12:53)
sveikos merginos,
3ND

Man atrodo, kad va cia TAS variantas, kai skulpturele (ar kas cia bebutu) netinka ND... 4u.gif Labai nefotogeniskas , labai perkrautas daiktas.. Tikiu, kad rasi daug geresni objekta 4u.gif
Atsakyti
ėjau pro šalį: užteko Iks užsiminti, ir iškart pateikiamas puikiausias vaizdinis pavyzdys, kodėl taisyklėse parašyta nefotografuoti skulptūrėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 20, 11:53)
sveikos merginos,
3ND

Fifux'e, deja, NE. Objektai - lyg atsakymas į Koretės užklausą. O ir su perkrovimu padirbėta iš peties: ir boružės, ir kažkokie nuodai stiklinėj taroj biggrin.gif , ir paukščiai (kažkodėl labiau menantys jų lavonėlius, sorry). O ir pati užduotis neišpildyta, neryšku, šleiva kreiva, įsirėmę į kadro pakraščius. Neskubėk, jei dabar nėra tinkamų aplinkybių, bet perdaryk, gerai apgalvojusi, kad vaizdas būtų ir tvarkingas, ir akiai mielas, ir užduotis įvykdyta. Sėkmės.
Atsakyti
supratimas,eisiu meginti perdaryti 4u.gif
.......

meginu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 20 liepos 2013 - 12:22
Fifux'e, netrink foto, net jei jos buvo išbrokuotos - vėliau prisijungusiems nei šis nei tas skaityti apie nežinia ką, o besimokantiems net ir minusiniai pavyzdžiai yra puiki metodinė medžiaga smile.gif To nuolat prašome visų ir esame dėkingi, jei atsižvelgiama 4u.gif

Saulėgrąžoms irgi ne. Netvarkinga, neryšku ir vis tik atrodo, kad iki galo užduoties esmės dar neperpratai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 liepos 2013 - 12:33