Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tyliai.. @ 2013 07 19, 21:20)
mane baugina,

Mane tai tasai Saighos sutvėrimas baugina hihihi.gif Priimu kaip užslėptą grasinimą, kuris savo tikslą pasiekė - išsigandau, drebu ir sakau ttttttaip biggrin.gif

Atsakyti
Duodu ir as taip drakonui jei dar reikia smile.gif
Atsakyti
ačiūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

einu ieškot baltų daiktų ....

o čia šiaip - vakarui
kol ieškojau įkvėpimo ketvirtai užduočiai, išmėginau ir "gyvą foną " - tik gaila, fonas per greit pabudo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Rarity, prisiekiu kuo tik negaila, labai atsidėjusi, cm po cm, mm po mm ieškojau bent kokio įkalčio pataršymui essen.gif. Gudriai šįkart apsisukai - neradau tongue.gif Nuotaika visam vakarui, to byš nakčiai sugadinta cool.gif Dėl manęs rankas galėjai drąsiai dėti, esu iš tos mažumos, kuriai visai nekliūna (bent jau skenduolių) smile.gif Yes! umn.gif - radau!: skrybelės kraštas merginai nosį šluosto (bet tai toks sliekas, kad nuotaika nesitaiso schmoll.gif ). Elegantiška, paprasta, miela akiai, antrasis planas dailiai nupaišytas, skrybelės krašto šešėlis smagus smile.gif (ir tradiciškai: į AŽ nusiųsiu adresą, kur skrybėlę pristatyti biggrin.gif Noriu tokios tongue.gif Beje, ar ne nuo pono Skrybėliaus nudžiauta, kankinant Alisą?).

Dar prisiminiau Tavo dviratininką (tą, gatvinį smile.gif). Man jis visai patiko. Ale aš kad ir to dviračio pervažiuota turbūt neišdrįsčiau verbuoti nuotraukai biggrin.gif

Saigha, esi šaunuolė. Respect'as už darbštumą ir atkaklumą smile.gif

Maggie, specialiai grįžau pažiūrėti, kas per antakiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 22:23)
Rarity, prisiekiu kuo tik negaila, labai atsidėjusi, cm po cm, mm po mm ieškojau bent kokio įkalčio pataršymui essen.gif. Gudriai šįkart apsisukai - neradau tongue.gif  Nuotaika visam vakarui, to byš nakčiai sugadinta cool.gif Dėl manęs rankas galėjai drąsiai dėti, esu iš tos mažumos, kuriai visai nekliūna (bent jau skenduolių) smile.gif Yes! umn.gif - radau!: skrybelės kraštas merginai nosį šluosto (bet tai toks sliekas, kad nuotaika nesitaiso schmoll.gif ). Elegantiška, paprasta, miela akiai, antrasis planas dailiai nupaišytas, skrybelės krašto šešėlis smagus smile.gif (ir tradiciškai: į AŽ nusiųsiu adresą, kur skrybėlę pristatyti biggrin.gif Noriu tokios tongue.gif Beje, ar ne nuo pono Skrybėliaus nudžiauta, kankinant Alisą?).

Dar prisiminiau Tavo dviratininką (tą, gatvinį smile.gif). Man jis visai patiko. Ale aš kad ir to dviračio pervažiuota turbūt neišdrįsčiau verbuoti nuotraukai biggrin.gif

Saigha, esi šaunuolė. Respect'as už darbštumą ir atkaklumą smile.gif

Maggie, specialiai grįžau pažiūrėti, kas per antakiai smile.gif

Pritariu, kad Saigha šaunuolė smile.gif
Ačiū už komentarą wink.gif Draugauju su vienu vestuvinių, proginių, karnavalinių rūbų salonu, tai jie vis pašefuoja mane rekvizitu wink.gif Ir skrybėlės abi iš ten.
Dėl nosies šluostymo - ta riba labai nedidelė - lūpų aukoti negalėjau, o jei kraštas vos žemiau, tai šešėlis nosį šluosto biggrin.gif Čia buvo labai labai vakarinė saulė - kokią 21.20 fotografuota. Antras planas ir spalvotas labai gražus, bet...
Dviratininkas... na taip say liepė - kaip galėčiau nevykdyti. Stebėjau tą žmogų. Man jis pasirodė labai laisvas savo vidumi, tai gan drąsiai užkalbinau, nors man tai nėra lengva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 19 liepos 2013 - 22:51
QUOTE(rarity @ 2013 07 19, 20:15)
Aš tave myliu (už tavo komentarus, o ne ... ) biggrin.gif

user posted image

mane galite taršyti ir kritikuoti wink.gif

Patinka labai 4u.gif

Ir amades atvirukas mmm, flickre aju isidejau i favorites rolleyes.gif

Alabamos nuotrauka- man pirmiausia i akis ir krito rankos...kazkaip nepatogiai, kazkaip ne taip... Foto spalvos jau aptarta- nerealios, bet as pirmiausia pamaciau rankas..... 4u.gif
Atsakyti
saigha, man rodos, kad taisyklese parasyta jog negalima skulptureliu fotografuoti (tavo 4 ND), cituoju taisykles: ...Atidžiai, kūrybingai rinkitės fotografuojamus objektus namų darbams, sužiūrėkite aplinką. Nefotografuokite vaikų žaislų, čiulptukų, trupinių, kosmetikos, buitinių valymo priemonių, higienos reikmenų, skulptūrėlių ir pan.... Nieko blogo nenoriu, cia tik tarp kitko ax.gif vistiek jau turi tris taip smile.gif Ech, o as tiek daug turiu graziu skulptureliu ir tik del sios taisykles ju nefotkinau... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

Oho Alabama žemėse pavoliojo gerai, na ir kas, kad aš tik mokinė, galbūt kartais ir į "pradinukų" nuomonę reikia atsižvelgti. Man kažkaip senai jos nuotraukose įstrigo - rankos. ir kitur tos rankos sudėtos mano "žiopla nuomone" - nenatūraliai., išskyrus kai fotografuoja vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 20, 08:12)
Oho Alabama žemėse pavoliojo gerai,

Nesutinku....Niekas zemese nieko nevoliojo, bet sioje aptartoje nuotraukoje, matyt, tikrai rankos kliuna ne vienai, tai ir pasakem. Man butent sioji ranku poza Alabamos nuotraukose ir anskciau keistokai ziurejosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 20, 07:45)
saigha, man rodos, kad taisyklese parasyta jog negalima skulptureliu fotografuoti (tavo 4 ND), cituoju taisykles: ...Atidžiai, kūrybingai rinkitės fotografuojamus objektus namų darbams, sužiūrėkite aplinką. Nefotografuokite vaikų žaislų, čiulptukų, trupinių, kosmetikos, buitinių valymo priemonių, higienos reikmenų, skulptūrėlių ir pan.... Nieko blogo nenoriu, cia tik tarp kitko  ax.gif  vistiek jau turi tris taip  smile.gif Ech, o as tiek daug turiu graziu skulptureliu ir tik del sios taisykles ju nefotkinau...  biggrin.gif

Korete, Tu ir teisi, ir nelabai. Visos taisyklės turi išimčių smile.gif Užrašas apie skulptūrėles atsirado todėl, kad dažniausiai jos pasirenkamos kičinės, neskoningos, tiesą pasakius, netgi tragiškos. Jei turėsi kuklią, mielą, skoningą ir mokėsi lygiai taip pat ją pateikti - pirmyn. Tik turėk omeny, kad gali taip nutikti, kad Tavo turimos ir Tau grazios skulptūrėlės komisijos nariams pasirodys kaip tik iš draudžiamųjų kategorijos tongue.gif
P.S. Gali pateikti kad ir kičą, bet tada jau taip talentingai ir visaip kitaip, kad nė šuo nesulotų biggrin.gif

Eiti man melstis ar saviįtaiga užsiimt čto li g.gif - kad tos nelemtos rankos imtų kliūti, nes nei vakar kliuvo, nei šiandien; prieš srovę, taip sakant, einu biggrin.gif

Nesuprasi, ką Mangutė turėjo omeny: A ar Ą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 liepos 2013 - 09:11
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 08:41)
Eiti man melstis ar saviįtaiga užsiimt čto li g.gif - kad tos nelemtos rankos imtų kliūti, nes nei vakar kliuvo, nei šiandien; prieš srovę, taip sakant, einu biggrin.gif

Nei melskis nei ka biggrin.gif Ir neturi visiems kliuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 20, 08:49)
Nei melskis nei ka biggrin.gif  Ir neturi visiems kliuti mirksiukas.gif

Aaaa, o jau bijojau, kad rankas man imsit laužyti hihihi.gif
Kita vertus, kalbant ne būtent apie TĄ foto, o apskritai paėmus... Manau, kad tam tikromis aplinkybėmis ir pagal tam tikrą sumanymą vaidybinėje foto gali būti tos rankos ir aiškiai perspaustos, pervaidintos, teatralizuotai susuktos, specialiai nutolusios nuo natūralumo. Rankų studija galėtų būti kt. savaitgalio tema (net jei tokia jau kadais ir buvo), turbūt atsirastų norinčių pamėginti, štai Mangutės paraišką jau mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti