QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 22:23)
Rarity, prisiekiu kuo tik negaila, labai atsidėjusi, cm po cm, mm po mm ieškojau bent kokio įkalčio pataršymui
. Gudriai šįkart apsisukai - neradau
Nuotaika visam vakarui, to byš nakčiai sugadinta
Dėl manęs rankas galėjai drąsiai dėti, esu iš tos mažumos, kuriai visai nekliūna (bent jau skenduolių)
Yes!
- radau!: skrybelės kraštas merginai nosį šluosto (bet tai toks sliekas, kad nuotaika nesitaiso
). Elegantiška, paprasta, miela akiai, antrasis planas dailiai nupaišytas, skrybelės krašto šešėlis smagus
(ir tradiciškai: į AŽ nusiųsiu adresą, kur skrybėlę pristatyti
Noriu tokios
Beje, ar ne nuo pono Skrybėliaus nudžiauta, kankinant Alisą?).
Dar prisiminiau Tavo dviratininką (tą, gatvinį
). Man jis visai patiko. Ale aš kad ir to dviračio pervažiuota turbūt neišdrįsčiau verbuoti nuotraukai
Saigha, esi šaunuolė. Respect'as už darbštumą ir atkaklumą
Maggie, specialiai grįžau pažiūrėti, kas per antakiai
Pritariu, kad Saigha šaunuolė
Ačiū už komentarą
Draugauju su vienu vestuvinių, proginių, karnavalinių rūbų salonu, tai jie vis pašefuoja mane rekvizitu
Ir skrybėlės abi iš ten.
Dėl nosies šluostymo - ta riba labai nedidelė - lūpų aukoti negalėjau, o jei kraštas vos žemiau, tai šešėlis nosį šluosto
Čia buvo labai labai vakarinė saulė - kokią 21.20 fotografuota. Antras planas ir spalvotas labai gražus, bet...
Dviratininkas... na taip say liepė - kaip galėčiau nevykdyti. Stebėjau tą žmogų. Man jis pasirodė labai laisvas savo vidumi, tai gan drąsiai užkalbinau, nors man tai nėra lengva