QUOTE(sbo @ 2013 08 05, 12:44)
Maggie, dziaugiuosi, kad paziurejai
Nes kazkaip ten tikrai to vulgarumo tokio sakyciau net "neskanaus" yra, tad dar svarsciau, kelti cia ar ne
kazko tokiu, kazkuom idomiu reikia visada dalintis
QUOTE(Mangute @ 2013 08 06, 10:46)
jo liemenėlė man irgi kliūna, mes ją iš pat pradžių visaip slėpėm, ale vistiek išlindo ji.
o pvz aš nesuprantu kaip padaryti, kad nebūtų tu balkšvų blynų, man dažnai jie gaunas, kaip jų išvengti, ar padaryti, kad jie būtų ne apie nieką?
reikejo ja tiesiog nusiimt.
ju isvengt galima naudojant specialius polir. filtrus, kurie dedasi ant objektyvu. (viena puse filtro tamsesne, kita "normali"m stikline).
jau n metu noriu sau toki isigyt
bet pas mus kainos kosmines, o ebay'auti as ... nemoku.
QUOTE(Mangute @ 2013 08 06, 10:16)
Komentarams
Man atrodo, kad visai pavykęs nėštukės portretas, galbūt ranka ant pilvo kiek kitaip galėjo būt padėta
nezinau, gal as atitolus nuo vaidiluciu, deiviu, undineliu - bet nuimciau as jai ta vainika nuo galvos. ir butu geras portretas
bet cia tik subjektyvi nuomone. nors.. man visai patiktu jei cia butu Lanos vainikas, kuri gaminasi jau puse pasaulio mados blogeriu
ir dar, galbut tai gerai ir madinga, bet man gerokai per sviesus kadras - ziurejau per du monikus.
QUOTE(Amade @ 2013 08 06, 11:02)
Saigha - man tokia laumių pieva
negaliu atsižiūrėt
PAs mane kieme pilna voratinklių (nors labai anksti neatsikeliu), bet tik suku ratus aplink juos ir nerandu tinkamų kampų. Bandau ir po lietaus fotkint su daug daug lašelių, ir vakarais, nu kažkaip neatrandu tos mistikos, lengvumo...
Bet tikiuosi, iki bobų vasaros kažkaip prasilaušiu
nesikelk. eik vakare
a. matau eini vakare. hmmmz. tai nejaugi magishki vaizdai tik anxti ryte? as kazkodeltai galvojau, jog vakare gali buti dar magiskiau. na taip. galvojau. juk ne karto ryte neisbandziau. aaa. nemetykit pomidorais plyz.
QUOTE(saigha @ 2013 08 05, 20:48)
o kad "žalokos" anot Maggie mano nuotraukos, tai nieko - žadu mokydamasi "nokti"
QUOTE(Villy @ 2013 08 06, 13:11)
Ačiū
Laukiu kitų komentarų
taip. very nice.