Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2013 07 19, 19:09)
tu ir taip nedalyvausi tongue.gif

o kodėl nedalyvausiu? smile.gif

QUOTE(PBP @ 2013 07 19, 19:14)
O jeigu brolis, sunus, geriausias draugas. Negi vyriskos kompanijos nera visai?  biggrin.gif

Nea, nėra smile.gif nei brolių, nei vaikų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 19, 18:35)
Nea, nėra smile.gif nei brolių, nei vaikų neturiu biggrin.gif

Bandyk auto - ir draugas, ir gyvenimo partneris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 19, 18:58)
As sorry, ne i tema, kazkaip uzkrito... gal gali kas primint kokia ten knyga Sayonara siule vis skaityt?

Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 19, 19:09)
kazkas su aukos sindromu susije.

QUOTE(Ka @ 2013 07 19, 20:26)

aha, ta pati. biggrin.gif
Atsakyti
Seniai seniai į "Lietuvos pionierių" parašiau aršiai kritišką atsiliepimą apie ten spausdintą gyvojo (gal jau nebe - aš nekalta ax.gif ) klasiko apysaką. Autorius skolingas neliko, vos iš pionierių nepašalino hihihi.gif Niekam netaikau, tik noriu pasakyti, kad mūsų (ir mūsų margo kolektyvo t.p.) reakcijos į kritiką ir net reakcijos į reakcijas yra labai skirtingos, kas tik atspindi tą kolektyvo margumą. Aš tai neitin linkusi nei kam rankų laužyti, nei kupros lyginti. Man net savotiškai įdomiai per tas reakcijas skleidžiasi asmenybės. Būna, kad ir lengvai suerzina, ir į kokį akligatvį nugena, bet kai pagalvoju, kad niekas, o niekas! šiame pasaulyje nėra įvaręs tiek nevilties, kiek tas, kur upelyje gyvena biggrin.gif, (dažniausiai) apsisuku ir einu savom ligom sirgti smile.gif Nes galima įsiipainioti į pasaką be galo: į klausimą "kodėl mano replika priimama taip ir anaip", respondentas visad gali atšauti "o kodėl mano replika ir anaip ir taip" smile.gif Ir taip gali suktis ratu iki nukvakimo, kol vienas kuris neištvėręs reziumuos : "ты виноват уж тем, что хочется мне кушать" biggrin.gif Alabama, žinoma, tik tau rinktis, man, tarkim, būtų gaila, jei nustotum puošti temą savais darbais. Esu tikra, kad niekas čia nesusirinko charakteristikų rašyti ax.gif Viskas daug paprasčiau smile.gif Arba ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 liepos 2013 - 19:53
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 19:52)
Seniai seniai į "Lietuvos pionierių" parašiau aršiai kritišką atsiliepimą apie ten spausdintą gyvojo (gal jau nebe - aš nekalta ax.gif ) klasiko apysaką. Autorius skolingas neliko, vos iš pionierių nepašalino hihihi.gif Niekam netaikau, tik noriu pasakyti, kad mūsų (ir mūsų margo kolektyvo t.p.) reakcijos į kritiką ir net reakcijos į reakcijas yra labai skirtingos, kas tik atspindi tą kolektyvo margumą. Aš tai neitin linkusi nei kam rankų laužyti, nei kupros lyginti. Man net savotiškai įdomiai per tas reakcijas skleidžiasi asmenybės. Būna, kad ir lengvai suerzina, ir į kokį akligatvį nugena, bet kai pagalvoju, kad niekas, o niekas! šiame pasaulyje nėra įvaręs tiek nevilties, kiek tas, kur upelyje gyvena biggrin.gif, (dažniausiai) apsisuku ir einu savom ligom sirgti smile.gif Nes galima įsiipainioti į pasaką be galo: į klausimą "kodėl mano replika priimama taip ir anaip", respondentas visad gali atšauti "o kodėl mano replika ir anaip ir taip" smile.gif Ir taip gali suktis ratu iki nukvakimo, kol vienas kuris neištvėręs reziumuos : "ты виноват уж тем, что хочется мне кушать" biggrin.gif Alabama, žinoma, tik tau rinktis, man, tarkim,  būtų gaila, jei nustotum puošti temą savais darbais. Esu tikra, kad niekas čia nesusirinko charakteristikų rašyti ax.gif Viskas daug paprasčiau smile.gif Arba ne tongue.gif

Aš tave myliu (už tavo komentarus, o ne ... ) biggrin.gif

user posted image

mane galite taršyti ir kritikuoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 19 liepos 2013 - 20:19
Alabama-oi atsiprasau, kad ne savo lygio nuotraukai komentara parasiau lotuliukas.gif Daugiau tokios klaidos nedarysiu, kalta kalta prikalta biggrin.gif

rarity-man labai grazu-pradedant moterim, baigiant fono supiesimais, nors ir cia ne mano lygis, bet nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 19, 20:15)
Aš tave myliu (už tavo komentarus, o ne ... ) biggrin.gif
mane galite taršyti ir kritikuoti wink.gif

Mane ir Alabama myli irnesakyk.gif didis.gif assa.gif O aš atsakau tuo pačiu smile.gif , tiek Alabamai, tiek Tau, tiek ir tam, kur upelyje biggrin.gif
Prieš taršymą norėčiau pasiteirauti: rankas apdairiai paslėpei, a? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 liepos 2013 - 20:39
QUOTE(Suprem @ 2013 07 19, 20:27)
Alabama-oi atsiprasau, kad ne savo lygio nuotraukai komentara parasiau lotuliukas.gif Daugiau tokios klaidos nedarysiu, kalta kalta prikalta biggrin.gif

rarity-man labai grazu-pradedant moterim, baigiant fono supiesimais, nors ir cia ne mano lygis, bet nesusilaikiau biggrin.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 20:36)
Mane ir Alabama myli irnesakyk.gif didis.gif  assa.gif O aš atsakau tuo pačiu smile.gif , tiek Alabamai, tiek Tau, tiek ir tam, kur upelyje biggrin.gif
Prieš taršymą norėčiau pasiteirauti: rankas apdairiai paslėpei, a? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai ne manai, iškuičiau visą fs, kol be rankų radau lotuliukas.gif

O jei rimtai, Alabama, man tavo foto taip pat, kaip ir absoliučiai daugumai, labai patiko, bet rankos ir man kliūna - matau jose įtampą, negrakščiai jos atrodo. Ir manau nesvarbu, ar žmogus geriau už tave fotografuoja ar blogiau - akis ir nuomonę turime visi.
Nepradėk vėl ožiuotis kaip mažas vaikas. Atrodė, kad tai jau praeityje 4u.gif
Atsakyti
4 ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=saigha,2013 07 19, 21:04]
4 ND

Taip 4u.gif
Atsakyti
Rarity, užburiantis kadras, paprasta, bet kaip traukia... norisi vis grįžti ir žiūrėti... Labai graži moteris, lūpos..

O foto su jau aptartomis rankomis mane baugina, pažiūrėjau ir nebesinori daugiau, taip nejaukiai kažkaip..

Sayonara, oi, kaip reikia to pdf... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliai..: 19 liepos 2013 - 21:21