Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Organizuoti žinoma galėčiau. Bet manau, kad to kaip aš tai darau perduoti niekaip nesugebėčiau. Nes mane veda jausmas. O kaip aš to jausmo galėčiau įkvėpti kitiems? Neįsivaizduoju. ax.gif

Giniatte, 4u.gif .
Atsakyti
Ka, suprantu. Bet va tarkim galime sugalvoti kokia minti-uzduoti. Taip pat paieskoti sviesos. Pasidaryt ale piknika-myta gamtoje... manau, butu faina ir naudinga. As labai noreciau. Gal dar kas susigundys ir bendrai ismastysim smile.gif fb reikia pagvildent ta minti.
Atsakyti
sveikutes,
itin aktyvus mano savaitgalis man vel pakiso koja su namu darbu darymu. o jegu keliauti jiems atlikti iki sodybos jau neber doh.gif reikes kokia diena kazkaip derintis darbus kad vakare bent galeciau pameginti kazka doh.gif ech,tie neplanuoti savaitgaliai biggrin.gif na bent jau buvo laaabai smagu thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš gavau atviruką bigsmile.gif Ačiū Airv, už gražius žodžius taip pat rolleyes.gif

ps Nu bet kaip faina, gražu, nerealu bigsmile.gif Kiek iki laimės tereikia ax.gif

pps Ka FS nuostabi mirksiukas.gif

Foggy rūkas ir smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 04 rugpjūčio 2013 - 18:36
Savaitgalio temai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 08 04, 08:26)
Ka, koks grozis, nuostabu  wub.gif
Miraval, labai grazi sviesa  rolleyes.gif
Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness

Grazu! Taip foggy biggrin.gif

Atsakyti
Ir aš, ir aš noriu pasirodyt savo savaitgalio darbelį bye1.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

korete - akim paganyt reikėjo didesnę įkelt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 04 rugpjūčio 2013 - 22:59
QUOTE(saigha @ 2013 08 04, 23:39)
korete - akim paganyt reikėjo didesnę įkelt.. smile.gif

kėliau tokią kaip pavyzdy rodoma (medium 500), maniau tik tokią galima smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal patartumėt?: noriu išryškinti pirmąsias savo juosteles ir svarstau ar pradžioj tik ryškint, paskui kažkaip pasižiūrėt ką skanuot ar iškart.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 02, 20:33)
Magie, taigi ten serialu zviozda smile.gif tik nepamenu kokiu smile.gif

sita zinau, bet vat idomi kuri ax.gif
QUOTE(sbo @ 2013 08 02, 14:13)
kas skaito rusų k., skaitiniai:

neskaitau, tiksliau skaitau labai prastai, bet pasiziuret buvo labai idomu. man patiko, nors kai kur jau pagal mano subjektyvia nuomone, estetika sushlubavo ir siek tiek prasimine su vulgarumu (taip taip! netgi as kartais noriu svelniau).
QUOTE(lunameja @ 2013 08 02, 14:10)
mazesniu greiciausiai jau neisejo ikelt  tongue.gif

tongue.gif
malonu matyti siek tiek sukurtu darbu savaitgalio temai. saunuoles. 4u.gif man labiausiai patiko saighos. nors gal ir nuobodoka, kompozicija siap sau, truksta pagr. objekto (gelytes, muses, akmens - kazko), bet spalvishkai gan idomiai, nors ir "zalokai".

as pazysiu truputuka. visai nebefotkinu, nepamenu kada kazka fotkinau spec, su mintim. tad bandau pasidziaugti bent jau mobiliografija, luria ikelineju i flickr smile.gif ko gero jau uzknisau su instragraminiais kadrais, nu bet ku daryc.. gal cia irgi mokslas biggrin.gif vis badau kompoza suziuret, koki idomesni kampa pagaut.. doh.gif pasiguodziau.
Atsakyti
Maggie, dziaugiuosi, kad paziurejai 4u.gif

Nes kazkaip ten tikrai to vulgarumo tokio sakyciau net "neskanaus" yra, tad dar svarsciau, kelti cia ar ne smile.gif
Atsakyti