Organizuoti žinoma galėčiau. Bet manau, kad to kaip aš tai darau perduoti niekaip nesugebėčiau. Nes mane veda jausmas. O kaip aš to jausmo galėčiau įkvėpti kitiems? Neįsivaizduoju.
Giniatte, .
Ka, suprantu. Bet va tarkim galime sugalvoti kokia minti-uzduoti. Taip pat paieskoti sviesos. Pasidaryt ale piknika-myta gamtoje... manau, butu faina ir naudinga. As labai noreciau. Gal dar kas susigundys ir bendrai ismastysim fb reikia pagvildent ta minti.
sveikutes,
itin aktyvus mano savaitgalis man vel pakiso koja su namu darbu darymu. o jegu keliauti jiems atlikti iki sodybos jau neber reikes kokia diena kazkaip derintis darbus kad vakare bent galeciau pameginti kazka ech,tie neplanuoti savaitgaliai na bent jau buvo laaabai smagu
itin aktyvus mano savaitgalis man vel pakiso koja su namu darbu darymu. o jegu keliauti jiems atlikti iki sodybos jau neber reikes kokia diena kazkaip derintis darbus kad vakare bent galeciau pameginti kazka ech,tie neplanuoti savaitgaliai na bent jau buvo laaabai smagu
Savaitgalio temai
QUOTE(Foggy @ 2013 08 04, 08:26)
Ka, koks grozis, nuostabu
Miraval, labai grazi sviesa
Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness
Miraval, labai grazi sviesa
Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness
Grazu! Taip foggy
Ir aš, ir aš noriu pasirodyt savo savaitgalio darbelį
korete - akim paganyt reikėjo didesnę įkelt..
QUOTE(saigha @ 2013 08 04, 23:39)
korete - akim paganyt reikėjo didesnę įkelt..
kėliau tokią kaip pavyzdy rodoma (medium 500), maniau tik tokią galima
Sveikos,
Gal patartumėt?: noriu išryškinti pirmąsias savo juosteles ir svarstau ar pradžioj tik ryškint, paskui kažkaip pasižiūrėt ką skanuot ar iškart..
Gal patartumėt?: noriu išryškinti pirmąsias savo juosteles ir svarstau ar pradžioj tik ryškint, paskui kažkaip pasižiūrėt ką skanuot ar iškart..
QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 02, 20:33)
Magie, taigi ten serialu zviozda tik nepamenu kokiu
sita zinau, bet vat idomi kuri
QUOTE(sbo @ 2013 08 02, 14:13)
kas skaito rusų k., skaitiniai:
neskaitau, tiksliau skaitau labai prastai, bet pasiziuret buvo labai idomu. man patiko, nors kai kur jau pagal mano subjektyvia nuomone, estetika sushlubavo ir siek tiek prasimine su vulgarumu (taip taip! netgi as kartais noriu svelniau).
QUOTE(lunameja @ 2013 08 02, 14:10)
mazesniu greiciausiai jau neisejo ikelt
malonu matyti siek tiek sukurtu darbu savaitgalio temai. saunuoles. man labiausiai patiko saighos. nors gal ir nuobodoka, kompozicija siap sau, truksta pagr. objekto (gelytes, muses, akmens - kazko), bet spalvishkai gan idomiai, nors ir "zalokai".
as pazysiu truputuka. visai nebefotkinu, nepamenu kada kazka fotkinau spec, su mintim. tad bandau pasidziaugti bent jau mobiliografija, luria ikelineju i flickr ko gero jau uzknisau su instragraminiais kadrais, nu bet ku daryc.. gal cia irgi mokslas vis badau kompoza suziuret, koki idomesni kampa pagaut.. pasiguodziau.
Maggie, dziaugiuosi, kad paziurejai
Nes kazkaip ten tikrai to vulgarumo tokio sakyciau net "neskanaus" yra, tad dar svarsciau, kelti cia ar ne
Nes kazkaip ten tikrai to vulgarumo tokio sakyciau net "neskanaus" yra, tad dar svarsciau, kelti cia ar ne